Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

maba

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
:think:
γνωμες γι αυτην εχουμε ρε παιδια? κριτικη κανεις!
ΚΑι οντως είναι πολύ ωραια!
Απλα δεν μπορεις να ψυχολογήσεις πως θα ναι μεσα....Οκ, να την κανω την καταδρομικη μου, αλλα εάν δεν λεει και τπτ καλο θα ναι να μην φυτιλιασω τζαμπα μαρουλι ρε παιδιες...
Φιλε οπως τα λες ειναι!
Δεν μπορεις να ψυχολογησεις πως θα ναι μεσα....
Ετσι την πατησα εγω! Νομιζα οτι ειχε το κατι, μου ειπε και η σεριφισα οτι ειναι καλη, την πηρα και το μετανιωσα!
Αρχικα το μασαζ της ειναι ειναι καλο αλλα στον αγωνα μαπα το καρπουζι. Σε ολη την συνεδρια δεν βγαζει τα ρουχα της και αυτο τελικα καταλαβα οτι γινετε για να μην φανει η μπυροκοιλια και οι πατσες της που κρυβονταιπολυ καλα κατω απ αυτα.
Η πιπα της ρηχη,μηχανικη, αδιαφορη και οταν ηρθε η ωρα για μαμησι στηθηκε και εγω κοιταγα μια το ντουζ,μια το φως,μια το ταβανι και ελεγα απο μεσα μου σπροχνε μαλακα θα τελειωσεις καποια στιγμη και θα φυγεις..?.
Αυτα! Ελπιζω να σε βοηθησα!

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Μουνάρα είναι η Αντριάννα αλλά βρωμάει  φόλα-ούτε καν η ίδια η σερίφισα δεν μου την πρότεινε για δοκιμή.
όπως η Βικτωρια στο Καλλιρόης,ομοίως η σεριφισα με απέτρεψε να τη παρω. Τέτοιες σεριφισες θελουμε

gkots

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Φιλε οπως τα λες ειναι!
Ετσι την πατησα εγω! Νομιζα οτι ειχε το κατι, μου ειπε και η σεριφισα οτι ειναι καλη, την πηρα και το μετανιωσα!
Αρχικα το μασαζ της ειναι ειναι καλο αλλα στον αγωνα μαπα το καρπουζι. Σε ολη την συνεδρια δεν βγαζει τα ρουχα της και αυτο τελικα καταλαβα οτι γινετε για να μην φανει η μπυροκοιλια και οι πατσες της που κρυβονταιπολυ καλα κατω απ αυτα.
Η πιπα της ρηχη,μηχανικη, αδιαφορη και οταν ηρθε η ωρα για μαμησι στηθηκε και εγω κοιταγα μια το ντουζ,μια το φως,μια το ταβανι και ελεγα απο μεσα μου σπροχνε μαλακα θα τελειωσεις καποια στιγμη και θα φυγεις..?.
εγω έφυγα έξαλλος πριν αρχίσω να σπρώχνω.... Δεν έχω ξαναδεί τέτοια απάτη.. προσοχή...

dimch

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Άσχετετο.. Μήπως γνωρίζει κάποιος μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτό το συγκεκριμένο ίδρυμα; Ευχαριστώ και καλή συνέχεια σε όλους

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
πέρασμα σήμερα από τον 6ο..για λάουρα. Μιλάμε για πολωνικό μιλφίδιο κωλομπάρου επαρχίας!!!! Δυστυχώς έμπαινε σε πρόγραμμα ώρας οπότε δεν μπόρεσα να αρτηθώ αλλά σίγουρα μπήκε στα υπόψιν!!!!!! Ξανθιά, με πράσινομπλέ μάτια πολύ πουτανιάρικα, κορμί κωλομπαρίνας που τον τρώει είτε σε κρεβάτι κανονικό είτε πάνω στο σκαμπό με τρύπα στο παντελόνι :orchestra: τί να πώ?? δε περιγράφω άλλο κατακαύλωσα!!!!!!! ήταν και η ξενέρωτη η νικόλ και άλλες 2 κοντές αδιάφορες.

delipas

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Ιουλ 2008
Κριτικές
83
Like
9.742
Πόντοι
24.351
εγω πηγα με αντριαννα.αρχικη εντυπωση καβλα, μιλφ μου χαμογελασε, εδειξε ζεστη.μπαινω μεσα γδυνεται, στηθος λιγο πεσμενο δεν με χαλασε,εχει κυταριτιδα στον κολο,πιπα αρχιδια,ελαχιστα πραγματα αεροπιπα,αλλα γαμηθηκε με υπομονη και διαθεση

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Μπορεί κάποιος να ενημερώσει εκτος των γνωστων Τζεσικα και Αλισια ποιες αλλες κοπέλες δίνουν γλωσσοφυλα με άνεση και σε αφθονία και σε πιο όροφο ειναι;Τρελαίνομαι για γλωσσοφυλα γι'αυτό  ρωτάω

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.258
Πόντοι
2.306
Μπορεί κάποιος να ενημερώσει εκτος των γνωστων Τζεσικα και Αλισια ποιες αλλες κοπέλες δίνουν γλωσσοφυλα με άνεση και σε αφθονία και σε πιο όροφο ειναι;Τρελαίνομαι για γλωσσοφυλα γι'αυτό  ρωτάω
Λαουρα τύπε. Στον έκτο..

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ζωή... Μαρίνα... Λέιλα... όταν μας ξανάρθει

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
Φιλε οπως τα λες ειναι!

τυπε, μ εσωσες από ζημια μεγαλη, ευχαριστω πολύ!
Δεν ξερω τι και πως, πηγα να το ψησω ασχημα, και τελευταια στιγμη χωρις να μπορω να το προσδιορισω κατι τσιγκλισε μεσα μου και γινα λουης!
αυτό το ενστικτο ρε παιδι μου.....τι πραμα φοβερο...

ARHS:13.12

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
0
Τηλέφωνο σήμερα (16/11/17) για Τζέσικα, κλασικά σταθερός στις αξίες ;p
Και μου είπαν πως δεν είναι σήμερα!
Πότε επιστρέφει; ξέρουμε;

ARHS:13.12

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
0
Καλησπέρα,
όσες φορές είχα καλέσει το τελευταίο καιρό για Τζέσικα η υπηρεσία μου είπε πως έλειπε!
Κάποια κοπέλα είτε στο 3ο είτε στον 6ο που είναι είναι κοντά στο κορμί αλλά και στις υπηρεσίες της Τζέσικα έχουμε να προτείνουμε συναγωνιστές;

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Καλησπέρα,
όσες φορές είχα καλέσει το τελευταίο καιρό για Τζέσικα η υπηρεσία μου είπε πως έλειπε!

Κάποια κοπέλα είτε στο 3ο είτε στον 6ο που είναι είναι κοντά στο κορμί αλλά και στις υπηρεσίες της Τζέσικα έχουμε να προτείνουμε συναγωνιστές;
που ειναι το κοριτσι ξέρουμε?? :huh: :huh:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
Καλησπέρα,

δεν υπαρχει αλλου τετοιο κορμι ρε μαν.
απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Καλησπέρα κύριοι. Γνωρίζουμε αυτή την περίοδο ποιες εκ των κοριτσιών κάνουν full πρόγραμμα ?και anal εννοώ. Όποιος έχει ρωτήσει ή έχει περάσει ας μας ενημερώσει.ευχαριστω.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Η τζεσσικα τελικα καθε ποτε δουλευει

Stories