Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Συγγρού 40-42, Άντζελα..Καλή, γελαστή, άνετη..Κοντούλα χωρίς τα τακούνια, καλό βυζί,έχει τρέλλα με τον κώλο, φωνάζει κουνιέται, θέλει κι άλλο..
Τέτοια πράγματα..Αλλα δεν έρχεται σπίτι, τουλάχιστον ακόμα..Σε ξενοδοχείο πάει μου είπε..

Την έκαψες την κοπέλα.......

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Γενικά τα μαγαζιά "θυμώνουν" οταν οι κοπέλες τους κλέβουν πελάτες δυνοντας το τηλέφωνό τους για ραντεβού έξω.

apaixtable

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Επίσκεψη την προηγούμενη εβδομάδα. Συνοδεύτικη :knockinb:. Παρούσε κάποιες κυρίες  :rockon: των οποίων τα ονόματα δεν θυμάμαι. Επέλεξα κάποια κυρία η οποία όταν κατέβηκε από τα παπούτσια που φορούσε ήταν κοντούλα. Μαύρο μαλλί και ψιλό milf φάτσα. Δεν μιλάει Ελλήνικος... Στο μασαζ περιορισμένης ευθύνης, στον αγώνα αν και έδειχνε ότι το ευχαριστιότανε ήταν κοντά στο μέτριο (ίσως λίγο πάνω από το μέτριο). λόκω δεν έδινε. :S  Όνομα νομίζω Κορίνα(!!??) :huh:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Επίσκεψη την προηγούμενη εβδομάδα. Συνοδεύτικη :knockinb:. Παρούσε κάποιες κυρίες  :rockon: των οποίων τα ονόματα δεν θυμάμαι. Επέλεξα κάποια κυρία η οποία όταν κατέβηκε από τα παπούτσια που φορούσε ήταν κοντούλα. Μαύρο μαλλί και ψιλό milf φάτσα. Δεν μιλάει Ελλήνικος... Στο μασαζ περιορισμένης ευθύνης, στον αγώνα αν και έδειχνε ότι το ευχαριστιότανε ήταν κοντά στο μέτριο (ίσως λίγο πάνω από το μέτριο). λόκω δεν έδινε. :S  Όνομα νομίζω Κορίνα(!!??) :huh:
:thumbsup:

belonis

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Η περυ σταμάτησε απο δω?

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137

Σωστά. Η Κορίνα είναι νέα από ότι μου είπαν και στην χώρα και στο επάγγελμα. Ανακοινώθηκε από Ρουμανία αλλά μάλλον πρέπει να είναι από άλλη βαλκανική χώρα πιο ...δυτικά.
Για Milf κρατιέται μια χαρά. Μελαχρινή με μακρύ μαλί, ώραίο βαρύ δυομισάρι στήθος, κανονικό ύψος, και καλοσχηματισμένες καμπύλες. Ο κώλος εξαιρετικός και πλούσιος... :kissass:
Ελληνικά γρι, συννεόηση μόνο με χαμόγελα και νοήματα αλλά την άκρη την βρήκαμε. Μασάζ ούτε λόγος. Στα του αγώνα τουλάχιστον προσπαθεί. Ανταποκρίθηκε σε γλωσσό μετά από σχετική "πίεση", πίπα χωρίς, καλή (και χωρίς χέρι) και ανταπόκριση με χαμόγελο χωρίς αντίρηση σε εναλλαγή διαφόρων στάσεων. Εφόσον γράψει μερικά χλμ και λυθεί πιστεύω έχει προοπτική.

Γενικά το μαγαζί έχοντας 3 καλά όπλα πλέον στο ρόστερ (Τζέσικα, Άντζελα, κ Αλίσια) με top υπηρεσίες αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή ....  :rockon: :rockon:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
η Αλίσια ποιά είναι είπαμε???

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ποια λιντα ρε αλανια για καντε κανα ντισκριπσιον δε θυμαμαι καμια λιντα από γιαννας καισαριανη

η Αλβανίδα μιλφ ;)

κοντή σχετικά, με πιασήματα, έμεινε αρκετό καιρό στη Γιάννα

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Εγώ την πέτυχα πρόσφατα (full roster) και δεν τα έκλαψα, αλλά αν αυτή είναι η οροφή στα θεραπευτήρια, την κάτσαμε...

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.454
Πόντοι
506
Μέχρι τι ώρα παίζει ανοιχτό το μαγαζί?

Stories