Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (7 μέλη και 30 επισκέπτες)

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
42
Like
29.726
Πόντοι
11.096
κατι νεο για το ροστερ?
Ρε συ τυπε τόσες πληροφορίες σού δώσαμε από τηλ μαγαζιού μέχρι σύνηθες καθημερινό ρόστερ μέχρι καί για διπλό καί ακόμα ρωτάς;

Μας τρολαρεις μου φαίνεται γιατί αν ήθελες νά πάς θά είχες πάει ήδη καί τό ρόστερ θά ήξερες.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
73
Like
4.319
Πόντοι
2.666
Εγώ άμα πάω με Μαρίνα και Βίκυ για δύο ώρες θα πρέπει να έχω κλείσει ήδη γραφείο τελετών και σε πιο νεκροταφείο θα με θάψουν! Α να έχουν φέρει τα κορίτσια και απινιδωτή γιατί η καρδιά μου στο πρώτο μισάωρο δεν θα αντέξει!!....μήπως και με ανατάξουν....!!
(....και ο τύπος από πάνω είναι 51 χρόνων και τις πήρε για δύο ώρες....άσε ρε τυπε!!!... Εκτός κι αν του κάνανε ψυχανάλυση γιατί υπάρχουν και πολλοί τέτοιοι...!)
Μπα..μη το κανεις...ενταξει..πολυς ντορος για δαυτες...γνωμη μου παντα..ενταξει κανουν τα παντα ολα δε λεω..αλλα οκ...

Kaloeros

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.989
Πόντοι
10.505
Καλημερα

Πηγα πριν λίγες μέρες για να περάσω με την Μαρινα αλλά δεν ήταν εκεί ,ενώ η τσάτσα μου είπε να περάσω με την Παολα που είναι η μικρή Μαρίνα.

Ποτε δουλεύει η Μαρινα?
Κανει παρτουζα με άλλες κοπέλες του μαγαζιου?

Ευχαριστω
Η Μαρίνα δουλεύει μόνον καθημερινές συνήθως.
Κατά κανόνα δουλεύει μόνον με ραντεβού, άρα το να πας έτσι μήπως την πετύχεις έχει πιθανότητα <10%, μπορεί και λιγότερο.
Αυτό με το Πάολα = Μικρή Μαρίνα δεν κολλάει με τίποτα!
Στο εμφανισιακό σίγουρα όχι, διότι η μικρή είναι Χ1.5 σε διαστάσεις της Μαρίνας.
Σε απόδοση η Μαρίνα είναι Χ10 στις υπηρεσίες της Πάολας, που σημειωτέο ότι είναι και αυτή αρκετά καλή.

Akostakis

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Η Βίκυ πως είναι?

Η υπηρεσία μου το είπε ότι η Παολα είναι σαν την Μαρίνα αλλά εγώ δεν την έχω δει την Μαρίνα,πάντως η Παολα δεν ήταν στο γούστο μου άσε που ήταν σαν κόρη μου.

Kaloeros

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.989
Πόντοι
10.505
Η Βίκυ πως είναι?

Η υπηρεσία μου το είπε ότι η Παολα είναι σαν την Μαρίνα αλλά εγώ δεν την έχω δει την Μαρίνα,πάντως η Παολα δεν ήταν στο γούστο μου άσε που ήταν σαν κόρη μου.
Μπούρδες σου έλεγε η τσατσά... απλά ήθελε να μην φύγεις.

Από την άλλη, αυτό με την "κόρη" φίλε μου να το... ξεπεράσεις και μάλιστα άμεσα, δεν λέει να σκέφτεσαι έτσι. Και το λέω εντελώς καλοπροαίρετα. Ενήλικες είμαστε όλοι και υπεύθυνοι για τις πράξεις μας. Η ομορφιά φίλε μου θέλει νιάτα, άρα αν αποκλείεις τα νιάτα από το sex για x-y λόγους καλύτερα να σταματήσεις το άθλημα διότι έχεις χάσει το καλύτερο από την όλη φάση.

Kaloeros

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.989
Πόντοι
10.505
Με την τσατσά καμιά ελπίδα δεν υπάρχει για ραντεβού. Μόνον με συνεννόηση απευθείας με την Μαρίνα.

Akostakis

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Αμα δώσεις tip στην υπηρεσία παίζει να σε βαλει με Μαρίνα?

Πως είναι η Μαρίνα,πόσο χρονών και τι πρόγραμμα κάνει?
Επισης το ίδιο για την Βίκυ.

Ειμαι πελάτης της Νανσυ από Φραντζή. 2 ,η Μαρινα είναι ηλικία κοντά ή σε εμφάνιση ή σε υπηρεσίες.

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.408
Πόντοι
2.846
Κ πως γίνεται αυτό συναγωνιστή?
Γίνεται μονο από την στιγμή που στο έχει δώσει η ίδια και έχεις το τηλ της Μαρίνας , μόνο έτσι κανονίζει η καυλιαρα Μαρίνα , μόνο αν έχεις το τηλ της από την ίδια ..... αν στο δώσει άλλος και της στείλεις στο Viber τοτε είναι που θα φας ακυρο και δεν θα την δείς πότε

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
38
Like
6.631
Πόντοι
2.836
Γίνεται μονο από την στιγμή που στο έχει δώσει η ίδια και έχεις το τηλ της Μαρίνας , μόνο έτσι κανονίζει η καυλιαρα Μαρίνα , μόνο αν έχεις το τηλ της από την ίδια ..... αν στο δώσει άλλος και της στείλεις στο Viber τοτε είναι που θα φας ακυρο και δεν θα την δείς πότε
Κατάλαβα. Την μια κ μοναδική φορά που την είδα κ την δοκιμασα απο σπόντα σε μισάωρο δυστυχώς λόγο ραντεβού της μετά.... αν ήξερα ότι κανονίζει έτσι τα ραντεβού της θα το είχα ζητήσει. Πολύ ωραίο μελανούρι η γυναίκα!!

• Like
Αντιδράσεις: acab3

Kaloeros

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.989
Πόντοι
10.505
Φίλε Κωστάκη ρωτάς τα βασικά. Είσαι νέος (ημέρας!) και άρα αυτό είναι εύλογο.
Γενικά σε όσα ρωτάς η απάντηση είναι "όχι".
Πάνω δεξιά έχει search, επιλέγεις "σε αυτό το topic" και "Μαρίνα".
Καλό διάβασμα και θα τα μάθεις σιγά-σιγά όλα.

Akostakis

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ,θα πάω και θα ενημερώσω.Οταν είχα πάει η Βίκυ ήταν στο δώματιο, οπότε αν μου αρέσει γίνω πελάτης και σε βάθος χρόνου μου κλείσει η Βίκυ ραντεβού με την Μαρίνα.

Υ.Σ.Ειμαι 59 χρονών και έχω κόρη 22 χρονών,το να παω με μια 20 χρονών θα αισθανθώ άσχημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom