You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (7 μέλη και 30 επισκέπτες)
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 42
- Like
- 29.726
- Πόντοι
- 11.096
Ρε συ τυπε τόσες πληροφορίες σού δώσαμε από τηλ μαγαζιού μέχρι σύνηθες καθημερινό ρόστερ μέχρι καί για διπλό καί ακόμα ρωτάς;κατι νεο για το ροστερ?
Μας τρολαρεις μου φαίνεται γιατί αν ήθελες νά πάς θά είχες πάει ήδη καί τό ρόστερ θά ήξερες.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.679
- Πόντοι
- 5.916
κάτι ρόστερ για το νέο?κατι νεο για το ροστερ?
Μπα..μη το κανεις...ενταξει..πολυς ντορος για δαυτες...γνωμη μου παντα..ενταξει κανουν τα παντα ολα δε λεω..αλλα οκ...Εγώ άμα πάω με Μαρίνα και Βίκυ για δύο ώρες θα πρέπει να έχω κλείσει ήδη γραφείο τελετών και σε πιο νεκροταφείο θα με θάψουν! Α να έχουν φέρει τα κορίτσια και απινιδωτή γιατί η καρδιά μου στο πρώτο μισάωρο δεν θα αντέξει!!....μήπως και με ανατάξουν....!!
(....και ο τύπος από πάνω είναι 51 χρόνων και τις πήρε για δύο ώρες....άσε ρε τυπε!!!... Εκτός κι αν του κάνανε ψυχανάλυση γιατί υπάρχουν και πολλοί τέτοιοι...!)
Kaloeros
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.989
- Πόντοι
- 10.505
Η Μαρίνα δουλεύει μόνον καθημερινές συνήθως.Καλημερα
Πηγα πριν λίγες μέρες για να περάσω με την Μαρινα αλλά δεν ήταν εκεί ,ενώ η τσάτσα μου είπε να περάσω με την Παολα που είναι η μικρή Μαρίνα.
Ποτε δουλεύει η Μαρινα?
Κανει παρτουζα με άλλες κοπέλες του μαγαζιου?
Ευχαριστω
Κατά κανόνα δουλεύει μόνον με ραντεβού, άρα το να πας έτσι μήπως την πετύχεις έχει πιθανότητα <10%, μπορεί και λιγότερο.
Αυτό με το Πάολα = Μικρή Μαρίνα δεν κολλάει με τίποτα!
Στο εμφανισιακό σίγουρα όχι, διότι η μικρή είναι Χ1.5 σε διαστάσεις της Μαρίνας.
Σε απόδοση η Μαρίνα είναι Χ10 στις υπηρεσίες της Πάολας, που σημειωτέο ότι είναι και αυτή αρκετά καλή.
Kaloeros
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.989
- Πόντοι
- 10.505
Μπούρδες σου έλεγε η τσατσά... απλά ήθελε να μην φύγεις.Η Βίκυ πως είναι?
Η υπηρεσία μου το είπε ότι η Παολα είναι σαν την Μαρίνα αλλά εγώ δεν την έχω δει την Μαρίνα,πάντως η Παολα δεν ήταν στο γούστο μου άσε που ήταν σαν κόρη μου.
Από την άλλη, αυτό με την "κόρη" φίλε μου να το... ξεπεράσεις και μάλιστα άμεσα, δεν λέει να σκέφτεσαι έτσι. Και το λέω εντελώς καλοπροαίρετα. Ενήλικες είμαστε όλοι και υπεύθυνοι για τις πράξεις μας. Η ομορφιά φίλε μου θέλει νιάτα, άρα αν αποκλείεις τα νιάτα από το sex για x-y λόγους καλύτερα να σταματήσεις το άθλημα διότι έχεις χάσει το καλύτερο από την όλη φάση.
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 38
- Like
- 6.631
- Πόντοι
- 2.836
Κ πως γίνεται αυτό συναγωνιστή?Με την τσατσά καμιά ελπίδα δεν υπάρχει για ραντεβού. Μόνον με συνεννόηση απευθείας με την Μαρίνα.
Αμα δώσεις tip στην υπηρεσία παίζει να σε βαλει με Μαρίνα?
Πως είναι η Μαρίνα,πόσο χρονών και τι πρόγραμμα κάνει?
Επισης το ίδιο για την Βίκυ.
Ειμαι πελάτης της Νανσυ από Φραντζή. 2 ,η Μαρινα είναι ηλικία κοντά ή σε εμφάνιση ή σε υπηρεσίες.
Πως είναι η Μαρίνα,πόσο χρονών και τι πρόγραμμα κάνει?
Επισης το ίδιο για την Βίκυ.
Ειμαι πελάτης της Νανσυ από Φραντζή. 2 ,η Μαρινα είναι ηλικία κοντά ή σε εμφάνιση ή σε υπηρεσίες.
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 4.408
- Πόντοι
- 2.846
Γίνεται μονο από την στιγμή που στο έχει δώσει η ίδια και έχεις το τηλ της Μαρίνας , μόνο έτσι κανονίζει η καυλιαρα Μαρίνα , μόνο αν έχεις το τηλ της από την ίδια ..... αν στο δώσει άλλος και της στείλεις στο Viber τοτε είναι που θα φας ακυρο και δεν θα την δείς πότεΚ πως γίνεται αυτό συναγωνιστή?
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 38
- Like
- 6.631
- Πόντοι
- 2.836
Κατάλαβα. Την μια κ μοναδική φορά που την είδα κ την δοκιμασα απο σπόντα σε μισάωρο δυστυχώς λόγο ραντεβού της μετά.... αν ήξερα ότι κανονίζει έτσι τα ραντεβού της θα το είχα ζητήσει. Πολύ ωραίο μελανούρι η γυναίκα!!Γίνεται μονο από την στιγμή που στο έχει δώσει η ίδια και έχεις το τηλ της Μαρίνας , μόνο έτσι κανονίζει η καυλιαρα Μαρίνα , μόνο αν έχεις το τηλ της από την ίδια ..... αν στο δώσει άλλος και της στείλεις στο Viber τοτε είναι που θα φας ακυρο και δεν θα την δείς πότε
Kaloeros
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.989
- Πόντοι
- 10.505
Φίλε Κωστάκη ρωτάς τα βασικά. Είσαι νέος (ημέρας!) και άρα αυτό είναι εύλογο.
Γενικά σε όσα ρωτάς η απάντηση είναι "όχι".
Πάνω δεξιά έχει search, επιλέγεις "σε αυτό το topic" και "Μαρίνα".
Καλό διάβασμα και θα τα μάθεις σιγά-σιγά όλα.
Γενικά σε όσα ρωτάς η απάντηση είναι "όχι".
Πάνω δεξιά έχει search, επιλέγεις "σε αυτό το topic" και "Μαρίνα".
Καλό διάβασμα και θα τα μάθεις σιγά-σιγά όλα.
Ευχαριστώ,θα πάω και θα ενημερώσω.Οταν είχα πάει η Βίκυ ήταν στο δώματιο, οπότε αν μου αρέσει γίνω πελάτης και σε βάθος χρόνου μου κλείσει η Βίκυ ραντεβού με την Μαρίνα.
Υ.Σ.Ειμαι 59 χρονών και έχω κόρη 22 χρονών,το να παω με μια 20 χρονών θα αισθανθώ άσχημα.
Υ.Σ.Ειμαι 59 χρονών και έχω κόρη 22 χρονών,το να παω με μια 20 χρονών θα αισθανθώ άσχημα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 197
- Εμφανίσεις
- 37K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις