Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

GUS-1972

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2022
Like
24
Πόντοι
0
Ανάλογα ποια μέρα θά πάς καί ποιες θά δουλεύουν εκεί θά βρεις.
Ή βλέπεις ποια σού αρέσει καί κλείνεις ραντεβού για άλλη μέρα εφόσον καί αν.
Συνήθως σταθερά στο ρόστερ καθημερινές είναι Βίκυ, Μαρίνα, Έλενα, Πάολα, Τζούλια, Αλεσια,
Λίγες εμφάνισης Αλεξάνδρα καί πρόσφατα κάποιες προσθήκες που έγιναν αν είναι ακόμα από Γκαμπριέλα, Λίζα , καί Γιάννα από Λαγουμιτζή.

Καλή τύχη :grin::priest:
Καταλαβα φιλε μου.ρωτησα γιατι θα παω απογευμα και υπεθεσα οτι θα δουλευουν λιγοτερες κοπελες καθως πλησιαζει το κλεισιμο.απλα δεν προλαβαινω να παω πρωι.ευχαριστω παντως.

GUS-1972

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2022
Like
24
Πόντοι
0
Καταλαβα φιλε μου.ρωτησα γιατι θα παω απογευμα και υπεθεσα οτι θα δουλευουν λιγοτερες κοπελες καθως πλησιαζει το κλεισιμο.απλα δεν προλαβαινω να παω πρωι.ευχαριστω παντως.
Απο την εμπειρια σου φιλε διπλο Ελενη Παολα ειναι εφικτο η δυσκολο?

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
42
Like
29.555
Πόντοι
11.096
Απο την εμπειρια σου φιλε διπλο Ελενη Παολα ειναι εφικτο η δυσκολο?
Όλα είναι εφικτά αλλά θά πρέπει νά είναι διαθέσιμες καί όι δύο θά πρέπει νά ταιριάζουν μέσα σέ διπλό για νά περάσεις καλά, αυτό αφορά για όσες σέ ενδιαφέρουν σέ διπλό.
Έλενα μιλφ με σλαβικό dna ενώ ή Πάολα Βενεζουέλα μεριά καί ποίο μικρή σέ ηλικία με άλλον σωματότυπο.

Σέ κάθε περίπτωση ή ότι άλλο θες πάς ρωτάς καί βλέπεις.
Αυτά.

GUS-1972

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2022
Like
24
Πόντοι
0
Όλα είναι εφικτά αλλά θά πρέπει νά είναι διαθέσιμες καί όι δύο θά πρέπει νά ταιριάζουν μέσα σέ διπλό για νά περάσεις καλά, αυτό αφορά για όσες σέ ενδιαφέρουν σέ διπλό.
Έλενα μιλφ με σλαβικό dna ενώ ή Πάολα Βενεζουέλα μεριά καί ποίο μικρή σέ ηλικία με άλλον σωματότυπο.

Σέ κάθε περίπτωση ή ότι άλλο θες πάς ρωτάς καί βλέπεις.
Αυτά.
καταλαβα φιλε μου.εχεις δικιο.ελπιζω να τις πετυχω ελευθερες.εχω διαβασει κριτικες και για τις δυο.φαινεται να ειναι καλες και να προσεχουν την υγεια τους.ευχαριστω για τις πληροφοριες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom