You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 31.227
- Πόντοι
- 9.846
Εγώ άμα πάω με Μαρίνα και Βίκυ για δύο ώρες θα πρέπει να έχω κλείσει ήδη γραφείο τελετών και σε πιο νεκροταφείο θα με θάψουν! Α να έχουν φέρει τα κορίτσια και απινιδωτή γιατί η καρδιά μου στο πρώτο μισάωρο δεν θα αντέξει!!....μήπως και με ανατάξουν....!!Σιγά με τα 500αρικα γιατί ζαλιστήκαμε . Από χτες που γράφτηκες στο σαιτ μέχρι σήμερα και ακόμα ζαλιζόμαστε .
(....και ο τύπος από πάνω είναι 51 χρόνων και τις πήρε για δύο ώρες....άσε ρε τυπε!!!... Εκτός κι αν του κάνανε ψυχανάλυση γιατί υπάρχουν και πολλοί τέτοιοι...!)
Τελευταία τροποποίηση:
fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 210
- Πόντοι
- 1
Tsirimpim Tsirimpom xaxa !Όλο μέλι μέλι καί από τηγανιτα τίποτα.
fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 210
- Πόντοι
- 1
Όλεθρος , καυλονταμαρα , γκόμενες Σούπερ . Αλλά το παραπάνω σενάριο μου ακούγεται απίθανο και διαφημιστικόΕγώ άμα πάω με Μαρίνα και Βίκυ για δύο ώρες θα πρέπει να έχω κλείσει ήδη γραφείο τελετών και σε πιο νεκροταφείο θα με θάψουν! Α να έχουν φέρει τα κορίτσια και απινιδωτή γιατί η καρδιά μου στο πρώτο μισάωρο δεν θα αντέξει!!....μήπως και με ανατάξουν....!!
(....και ο τύπος από πάνω είναι 51 χρόνων και τις πήρε για δύο ώρες....άσε ρε τυπε!!!... Εκτός κι αν του κάνανε ψυχανάλυση γιατί υπάρχουν και πολλοί τέτοιοι...!)
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 56.117
- Πόντοι
- 41.813
σκεπασου τυπε θα κρυωσεις.Βεβαίως και κλείνουν.Παρε τηλέφωνο.
Χρηματα να έχεις και όλα γίνονται.
Εγω ειμαι πελάτης της Μαρίνας και την παίρνω μαζί με την Βίκυ για δυο ώρες.Δινω 400 ευρώ και αφήνω και μπουρμπουάρ 50 ευρώ στην κάθε μια.Να κάνεις και εσύ το ίδιο.
κανει ψυχρα το βραδυ.
αλλαξε και πλευρο,μην κοιμασαι συνεχεια στο ιδιο.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 31.227
- Πόντοι
- 9.846
Ε ναι ρε συ! Εγώ τόσα χρόνια στο κουρμπετι ούτε μόνες τους δεν μπορώ να τις κάνω καλά! Μιλάμε για τις κορυφαίες του είδους σε όλη την Αθήνα! Και τα καλύτερα παιδιά!Όλεθρος , καυλονταμαρα , γκόμενες Σούπερ . Αλλά το παραπάνω σενάριο μου ακούγεται απίθανο και διαφημιστικό
Επίσης αποκλείεται η Μαρίνα και η Βίκυ να έχουν ανάγκη να διαφημιστουν από κανέναν. Απλά ο τύπος έχει πολύ φαντασία!
fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 210
- Πόντοι
- 1
Έτσι είναι , ακριβώς !Ε ναι ρε συ! Εγώ τόσα χρόνια στο κουρμπετι ούτε μόνες τους δεν μπορώ να τις κάνω καλά! Μιλάμε για τις κορυφαίες του είδους σε όλη την Αθήνα! Και τα καλύτερα παιδιά!
Επίσης αποκλείεται η Μαρίνα και η Βίκυ να έχουν ανάγκη να διαφημιστουν από κανέναν. Απλά ο τύπος έχει πολύ φαντασία!
τελικα θα προσπαθησω με την Ελενη.Τελικά ο GUS-1972 πήρε παρτούζα την Παολα με την Ελένη ή ακόμα συλλέγει πληροφορίες;
Άρε κοροϊδία που πέφτει εδώ μέσα.
ρωτωντας πας στην πολη.Ενώ ο άλλος που για να πηδήξει έχει κάνει εδώ και ένα μήνα τις ίδιες ερωτήσεις δεν σας πείραξε…
Ούτε απ’έξω θα περάσει,
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 4.398
- Πόντοι
- 2.846
15 μέρες; Είσαι σίγουρος; Και ήθελα να πάω σήμερα.Πάρε τηλέφωνο και ζήτα ραντεβού με την κοπέλα ή τις κοπέλες που θες.Θα σε περιμένουν.Να θυμάσαι 20.30 συνήθως κλείνουν.Η Μαρίνα για 15 μέρες θα λείπει.
Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 206
Η Τζούλια γύρισε;
Έμαθα ήταν εκτός για μερικές βδομάδες, νομίζω για οικογενειακά θέματα.
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 4.398
- Πόντοι
- 2.846
Δεν ξέρω για εσένα τυπε , εγώ πάντως μια χαρά την ελουζα με σπέρμα την μιλφαρα .....Την είδα χτες, προβληματικό το δέρμα στο πρόσωπο της
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 42
- Like
- 29.702
- Πόντοι
- 11.096
Πρίν λίγες μέρες εκεί ήταν μαζί με τό γνωστό ρόστερ.Η Τζούλια γύρισε;
ΩραίοςΔεν ξέρω για εσένα τυπε , εγώ πάντως μια χαρά την ελουζα με σπέρμα την μιλφαρα .....
Τύπε το πρόσωπο είναι σαν οργωμένο χωράφι. Από μπούτια πολύ καλά τα πάει για την ηλικία της. Πέταξε έξω και τα βυζιά με πολύ ΈΞΥΠΝΟ τρόπο. Αλλά είναι αυτό που φαίνεται οεοο;
Τυπε δεν πέρασες ούτε πήρες τηλ;Κανενα για το ροστερ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κανενα νεο για το ροστερ?
Έδειξες θάρρος τις προηγούμενες μέρες, τι σε έκανε να αλλάξεις γνώμη;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 197
- Εμφανίσεις
- 37K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K