Μπινελικια χωρίς ουίσκιΘα τον κεράσει και ουϊσκακι, συνοδευόμενο με τα απαραίτητα "μπινελίκια"!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)
Johnnyjohn
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 179
- Πόντοι
- 280
Καλημέρες! Επίσκεψη πριν κάνα μηνα. Η κυρία στην υποδοχή, ξινιολα, οριακά για να σε διώξει η συμπεριφορά. Μόνη διαθέσιμη η Βίκυ , κορμί σκινι σχετικά, υπηρεσίες άψογες. Ίσως το πιο ωραίο δέρμα που έχω συναντήσει ( ο καθένας με τις ανωμαλίες του) . Θυμήσου, να μην είσαι μλκς και καφρος και θα περνάς πάντα καλά!
Μεγάλη τύχη είχες και αποζημιώθηκες απ το Βικάκι για τα μούτρα . Οι πιο πολλοί φεύγουν από την ξινίλαΚαλημέρες! Επίσκεψη πριν κάνα μηνα. Η κυρία στην υποδοχή, ξινιολα, οριακά για να σε διώξει η συμπεριφορά. Μόνη διαθέσιμη η Βίκυ , κορμί σκινι σχετικά, υπηρεσίες άψογες. Ίσως το πιο ωραίο δέρμα που έχω συναντήσει ( ο καθένας με τις ανωμαλίες του) . Θυμήσου, να μην είσαι μλκς και καφρος και θα περνάς πάντα καλά!
Εμένα μου φαίνετε ότι το μαγαζί πνέει τα λοίσθια πλέον!
Πας και έχεις την χολή στην υποδοχή, 1-0 χωρίς να πεις λέξη!
Σου λέει ποιες είναι διαθέσιμες και αφού αποφασίσεις μετά πρέπει να δούνε μεταξύ τους μην έχουν κάποιο ραντεβού , μη βαριούνται , μη δε έχει στεγνώσει το νύχι με το μανό ! Ότι να ´ναι!
Πας και έχεις την χολή στην υποδοχή, 1-0 χωρίς να πεις λέξη!
Σου λέει ποιες είναι διαθέσιμες και αφού αποφασίσεις μετά πρέπει να δούνε μεταξύ τους μην έχουν κάποιο ραντεβού , μη βαριούνται , μη δε έχει στεγνώσει το νύχι με το μανό ! Ότι να ´ναι!
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 647
- Πόντοι
- 86
η μαρινα τι γίνεται ?
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 647
- Πόντοι
- 86
Δεν έχει νόημα..δεν θα σ απαντήσει …Τηλ μαρίνας κάποιος;
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 4.083
- Πόντοι
- 2.846
Μια χαρά τυπε μου , όσοι έχουν γνώση και το κονε μια χαρά μας ανακουφιζει μας ξεκαυλωνει και μας ρουφάει η Μαριναρα .... οι υπόλοιποι ας κοιτάξουν αλλού , πάντως κρατιέται σε πολύ καυλερες ορέξεις η Μαρίνα , αυτή και η Ελενα πιπα και ρουφηγμα για σεμινάριο η μιλφαρες !!! Κάτι άλλο ??η μαρινα τι γίνεται ?
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 647
- Πόντοι
- 86
Όχι τύπε μου..ήσουν σαφής….αλλες γαμας εκεί τύπε μ;;;Μια χαρά τυπε μου , όσοι έχουν γνώση και το κονε μια χαρά μας ανακουφιζει μας ξεκαυλωνει και μας ρουφάει η Μαριναρα .... οι υπόλοιποι ας κοιτάξουν αλλού , πάντως κρατιέται σε πολύ καυλερες ορέξεις η Μαρίνα , αυτή και η Ελενα πιπα και ρουφηγμα για σεμινάριο η μιλφαρες !!! Κάτι άλλο ??
Τελευταία τροποποίηση:
Ok τυπε ευχαριστώ..Δεν έχει νόημα..δεν θα σ απαντήσει …
Θα τηλ αύριο πρωί στο βουνό να κλείσω με Μαρίνα..
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 647
- Πόντοι
- 86
Χαρά στο κουράγιο σου αδερφέ…gl ευχομαιOk τυπε ευχαριστώ..
Χαρά στο κουράγιο σου αδερφέ…gl ευχομαι
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.427
- Πόντοι
- 5.916
Καλύτερα παίξε 18 ακριβή σκορ στο γιουρόπα λήγκ αύριο. Είμαι βέβαιος πως οι πιθανότητες σου να γινεις ζάπλουτος είναι πολλές παραπάνω..από το να γίνει αυτό που επιθυμείς..Ok τυπε ευχαριστώ..
Χα χα χα κλαιωΗ πιο αγενής , απότομη και απαράδεκτη.... να εξοστρακιστεί άμεσα !
Πέρσι ήταν ευκαιρία για όποιον επαιξε τον σκατογαυρο..Καλύτερα παίξε 18 ακριβή σκορ στο γιουρόπα λήγκ αύριο. Είμαι βέβαιος πως οι πιθανότητες σου να γινεις ζάπλουτος είναι πολλές παραπάνω..από το να γίνει αυτό που επιθυμείς..
Θα σκάσω φορτωμένος με σπανακοζαμπονοτυροπιτες..
Θα με φτιάξει το βουνό..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135