Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
1.032
Πόντοι
1.011
Νομίζω ότι το μαγαζί πλέον έχει αρχίσει να χάνει το παλιό του εαυτό! Έγινε κάτι σαν το Ελλάδα 2.0

Johnnyjohn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2022
Κριτικές
4
Like
179
Πόντοι
280
Καλημέρες! Επίσκεψη πριν κάνα μηνα. Η κυρία στην υποδοχή, ξινιολα, οριακά για να σε διώξει η συμπεριφορά. Μόνη διαθέσιμη η Βίκυ , κορμί σκινι σχετικά, υπηρεσίες άψογες. Ίσως το πιο ωραίο δέρμα που έχω συναντήσει ( ο καθένας με τις ανωμαλίες του) . Θυμήσου, να μην είσαι μλκς και καφρος και θα περνάς πάντα καλά!

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
43
Like
2.179
Πόντοι
6.740
Καλημέρες! Επίσκεψη πριν κάνα μηνα. Η κυρία στην υποδοχή, ξινιολα, οριακά για να σε διώξει η συμπεριφορά. Μόνη διαθέσιμη η Βίκυ , κορμί σκινι σχετικά, υπηρεσίες άψογες. Ίσως το πιο ωραίο δέρμα που έχω συναντήσει ( ο καθένας με τις ανωμαλίες του) . Θυμήσου, να μην είσαι μλκς και καφρος και θα περνάς πάντα καλά!
Μεγάλη τύχη είχες και αποζημιώθηκες απ το Βικάκι για τα μούτρα . Οι πιο πολλοί φεύγουν από την ξινίλα

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
1.032
Πόντοι
1.011
Εμένα μου φαίνετε ότι το μαγαζί πνέει τα λοίσθια πλέον!
Πας και έχεις την χολή στην υποδοχή, 1-0 χωρίς να πεις λέξη!
Σου λέει ποιες είναι διαθέσιμες και αφού αποφασίσεις μετά πρέπει να δούνε μεταξύ τους μην έχουν κάποιο ραντεβού , μη βαριούνται , μη δε έχει στεγνώσει το νύχι με το μανό ! Ότι να ´ναι!

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.083
Πόντοι
2.846
η μαρινα τι γίνεται ?
Μια χαρά τυπε μου , όσοι έχουν γνώση και το κονε μια χαρά μας ανακουφιζει μας ξεκαυλωνει και μας ρουφάει η Μαριναρα .... οι υπόλοιποι ας κοιτάξουν αλλού , πάντως κρατιέται σε πολύ καυλερες ορέξεις η Μαρίνα , αυτή και η Ελενα πιπα και ρουφηγμα για σεμινάριο η μιλφαρες !!! Κάτι άλλο ??

• Like
Αντιδράσεις: acab3

badriver8543

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
647
Πόντοι
86
Μια χαρά τυπε μου , όσοι έχουν γνώση και το κονε μια χαρά μας ανακουφιζει μας ξεκαυλωνει και μας ρουφάει η Μαριναρα .... οι υπόλοιποι ας κοιτάξουν αλλού , πάντως κρατιέται σε πολύ καυλερες ορέξεις η Μαρίνα , αυτή και η Ελενα πιπα και ρουφηγμα για σεμινάριο η μιλφαρες !!! Κάτι άλλο ??
Όχι τύπε μου..ήσουν σαφής….αλλες γαμας εκεί τύπε μ;;;

Τελευταία τροποποίηση:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.600
Πόντοι
2.456

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.427
Πόντοι
5.916
Ok τυπε ευχαριστώ..
Θα τηλ αύριο πρωί στο βουνό να κλείσω με Μαρίνα..
Καλύτερα παίξε 18 ακριβή σκορ στο γιουρόπα λήγκ αύριο. Είμαι βέβαιος πως οι πιθανότητες σου να γινεις ζάπλουτος είναι πολλές παραπάνω..από το να γίνει αυτό που επιθυμείς..

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.600
Πόντοι
2.456
Καλύτερα παίξε 18 ακριβή σκορ στο γιουρόπα λήγκ αύριο. Είμαι βέβαιος πως οι πιθανότητες σου να γινεις ζάπλουτος είναι πολλές παραπάνω..από το να γίνει αυτό που επιθυμείς..
Πέρσι ήταν ευκαιρία για όποιον επαιξε τον σκατογαυρο..
Θα σκάσω φορτωμένος με σπανακοζαμπονοτυροπιτες..
Θα με φτιάξει το βουνό..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom