Πρώτον δεν είμαι νέος και έχω εμπειρία από τον αγοραίο έρωτα.Προμοτορας δεν είμαι,δεν με έχει βάλει καμιά Πάολα η κανένα μαγαζί να γράφω την άποψη μου.Λεφτα στο μαγαζί έχω δώσει και μάλιστα πολλά επί σχεδόν καθημερινής βάση.
Έχω δει και περάσει με τη Μαρίνα,έχω δει τη Βίκυ και τη Τζούλια ,φοράω γυαλιά και η άποψη μου δεν αλλάζει η Πάολα είναι η καλύτερη από εμφάνιση και υπηρεσίες στο μαγαζι.
Όταν άρχισα να πηγαίνω στη Πάολα άντε να πήγαιναν 2 με 3 την ημέρα γι'αυτην και αυτό με το ζόρι και μόνο Κυριακές.Μετα που έγραψα είχε τουλάχιστον διπλάσια η τριπλάσια πελατεία που δεν κράτησε για μια εβδομάδα αλλα μέχρι και τώρα έχει πολύ κόσμο.
Επειδή είναι πολύ ευαίσθητο θέμα σε αυτά που γράφω δεν υπάρχει κανένας δράκος ούτε σας πουλάω παραμυθια .
Αυτά.
Αγαπητέ Γιάννη, μην παίρνεις βαριά και σοβαρά όσα γράφονται εδώ για την Πάολα και την κάθε άλλη κοπέλα. Όλα είναι ψιλοχαβαλές αλλά και αλληλο-ενημέρωση να βοηθά ο ένας τον άλλο και να αποφεύγουμε τις φόλες.
Από όσα γράφεις μέχρι τώρα, προσωπικά βγάζω δύο (καλοπροαίρετα) συμπεράσματα:
1) Έχεις περάσει πολύ καλά με την Πάολα (και εγώ επίσης, και σίγουρα και αρκετοί άλλοι φίλοι), θέλεις να το μοιραστείς (και καλά κάνεις), και επίσης θέλεις να βοηθήσεις την κοπέλα να αυξήσει την πελατεία της (εκτιμώ με ειλικρίνεια και καλή προαίρεση). Επίσης είναι προφανές ότι μιλάς με την κοπέλα (απλά σαν πελάτης πιστεύω) και την συμπαθείς. Όλα αυτά όμορφα και αποδεκτά.
2) Από την άλλη, η εμπειρία σου στον χώρο μπορεί να είναι μικρή ή μεγάλη (δεν την κρίνω) αλλά σίγουρα μικρότερη από πολλούς φίλους εδώ μέσα που έχουν αρκετά περισσότερες εμπειρίες στον χώρο του μασάζ από εσένα. Ε λοιπόν ο καλοπροαίρετος ενθουσιασμός σου μπορεί και να παρεξηγηθεί, ειδικά μιας και η συγκεκριμένη κοπέλα εμφανισιακά έχει αρκετά θέματα, που οι 9 στους 10 σίγουρα τα βλέπουν αμέσως. Φυσικά στα δικά σου μάτια αυτό δεν ισχύει (το λες ξεκάθαρα) αλλά αυτό δεν αλλάζει την κοινή και επικρατούσα άποψη.
Άρα, ούτε προμότορας είσαι αγαπητέ Γιάννη, ούτε κατά την άποψή μου κάνεις κάτι από συμφέρον. Απλά με τον υπερβολικό ενθουσιασμό σου και τις συνεχείς αναφορές σου στην συγκεκριμένη κοπέλα δημιουργείς εύλογες υπόνοιες ότι μπορεί να τρέχει και κάτι παραπάνω.
Άρα η συμβουλή μου είναι: κάνε λίγο κράττει με τα σχόλια για την Πάολα, πήγαινε και με καμιά άλλη κοπέλα να αυξήσεις τις εμπειρίες σου, και όλα θα φτιάξουν... Και δεν χρειάζεται να απαντάς κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι για σένα ή την Πάολα. Δεν υπάρχουν προσωπικά εδώ.