Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
6
Like
1.111
Πόντοι
361
Ξαφνικά ξεχάσατε όλοι τη βασίλισσα της Αγγλίας (το μικρό της ονομα Μαρίνα) που κάποιοι την ανέφεραν ως την μοναδικη στο είδος ή μου φαίνεται?
Δεν νομίζω ότι μπορεί να ξεχαστεί τόσο εύκολα αγαπητέ. Για όσο διάστημα συνεχίσει θα είναι μοναδική όπως έγραψες. Και την ακολουθούν (αλλά με κάποια διαφορά) 2 ακόμα κατα την υποκειμενική μου γνώμη ( Νάνσυ από Φ2 και η Ρίτα αν επανέλθει στο Μακαρίου. Μετα για εμένα το χάος....

Εγγρ.
22 Οκτ 2024
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
0
Πρώτον δεν είμαι νέος και έχω εμπειρία από τον αγοραίο έρωτα.Προμοτορας δεν είμαι,δεν με έχει βάλει καμιά Πάολα η κανένα μαγαζί να γράφω την άποψη μου.Λεφτα στο μαγαζί έχω δώσει και μάλιστα πολλά επί σχεδόν καθημερινής βάση.

Έχω δει και περάσει με τη Μαρίνα,έχω δει τη Βίκυ και τη Τζούλια ,φοράω γυαλιά και η άποψη μου δεν αλλάζει η Πάολα είναι η καλύτερη από εμφάνιση και υπηρεσίες στο μαγαζι.

Όταν άρχισα να πηγαίνω στη Πάολα άντε να πήγαιναν 2 με 3 την ημέρα γι'αυτην και αυτό με το ζόρι και μόνο Κυριακές.Μετα που έγραψα είχε τουλάχιστον διπλάσια η τριπλάσια πελατεία που δεν κράτησε για μια εβδομάδα αλλα μέχρι και τώρα έχει πολύ κόσμο.

Επειδή είναι πολύ ευαίσθητο θέμα σε αυτά που γράφω δεν υπάρχει κανένας δράκος ούτε σας πουλάω παραμυθια .

Αυτά.

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Δηλαδή η Πάολα είναι αυτήν την στιγμή η καλύτερη στο μαγαζί;;

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.977
Πόντοι
9.275
Πρώτον δεν είμαι νέος και έχω εμπειρία από τον αγοραίο έρωτα.Προμοτορας δεν είμαι,δεν με έχει βάλει καμιά Πάολα η κανένα μαγαζί να γράφω την άποψη μου.Λεφτα στο μαγαζί έχω δώσει και μάλιστα πολλά επί σχεδόν καθημερινής βάση.

Έχω δει και περάσει με τη Μαρίνα,έχω δει τη Βίκυ και τη Τζούλια ,φοράω γυαλιά και η άποψη μου δεν αλλάζει η Πάολα είναι η καλύτερη από εμφάνιση και υπηρεσίες στο μαγαζι.

Όταν άρχισα να πηγαίνω στη Πάολα άντε να πήγαιναν 2 με 3 την ημέρα γι'αυτην και αυτό με το ζόρι και μόνο Κυριακές.Μετα που έγραψα είχε τουλάχιστον διπλάσια η τριπλάσια πελατεία που δεν κράτησε για μια εβδομάδα αλλα μέχρι και τώρα έχει πολύ κόσμο.

Επειδή είναι πολύ ευαίσθητο θέμα σε αυτά που γράφω δεν υπάρχει κανένας δράκος ούτε σας πουλάω παραμυθια .

Αυτά.
Αγαπητέ Γιάννη, μην παίρνεις βαριά και σοβαρά όσα γράφονται εδώ για την Πάολα και την κάθε άλλη κοπέλα. Όλα είναι ψιλοχαβαλές αλλά και αλληλο-ενημέρωση να βοηθά ο ένας τον άλλο και να αποφεύγουμε τις φόλες.

Από όσα γράφεις μέχρι τώρα, προσωπικά βγάζω δύο (καλοπροαίρετα) συμπεράσματα:
1) Έχεις περάσει πολύ καλά με την Πάολα (και εγώ επίσης, και σίγουρα και αρκετοί άλλοι φίλοι), θέλεις να το μοιραστείς (και καλά κάνεις), και επίσης θέλεις να βοηθήσεις την κοπέλα να αυξήσει την πελατεία της (εκτιμώ με ειλικρίνεια και καλή προαίρεση). Επίσης είναι προφανές ότι μιλάς με την κοπέλα (απλά σαν πελάτης πιστεύω) και την συμπαθείς. Όλα αυτά όμορφα και αποδεκτά.
2) Από την άλλη, η εμπειρία σου στον χώρο μπορεί να είναι μικρή ή μεγάλη (δεν την κρίνω) αλλά σίγουρα μικρότερη από πολλούς φίλους εδώ μέσα που έχουν αρκετά περισσότερες εμπειρίες στον χώρο του μασάζ από εσένα. Ε λοιπόν ο καλοπροαίρετος ενθουσιασμός σου μπορεί και να παρεξηγηθεί, ειδικά μιας και η συγκεκριμένη κοπέλα εμφανισιακά έχει αρκετά θέματα, που οι 9 στους 10 σίγουρα τα βλέπουν αμέσως. Φυσικά στα δικά σου μάτια αυτό δεν ισχύει (το λες ξεκάθαρα) αλλά αυτό δεν αλλάζει την κοινή και επικρατούσα άποψη.

Άρα, ούτε προμότορας είσαι αγαπητέ Γιάννη, ούτε κατά την άποψή μου κάνεις κάτι από συμφέρον. Απλά με τον υπερβολικό ενθουσιασμό σου και τις συνεχείς αναφορές σου στην συγκεκριμένη κοπέλα δημιουργείς εύλογες υπόνοιες ότι μπορεί να τρέχει και κάτι παραπάνω.

Άρα η συμβουλή μου είναι: κάνε λίγο κράττει με τα σχόλια για την Πάολα, πήγαινε και με καμιά άλλη κοπέλα να αυξήσεις τις εμπειρίες σου, και όλα θα φτιάξουν... Και δεν χρειάζεται να απαντάς κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι για σένα ή την Πάολα. Δεν υπάρχουν προσωπικά εδώ.

asotos20

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
141
Πόντοι
0
O Γιαννης είναι ή καψούρα μεγάλη με τη παολα που μπορεί να του δίνει κάνα εξτραδακι για να γράφει.. η είναι κάποια κάποιος μέσα από το μαγαζί που και καλά γράφει σαν πελάτης... τέτοια εμμονή φίλε με κοπέλα κανεις δεν έχει.. δες όλα τα νήματα
. Δεν υπάρχει κανείς εμμονικος όσο εσύ... καλό βράδυ μάγκες και αύριο έχουμε και μεροκάματο..

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.238
Πόντοι
206

Αυτά.
Άσε μας ρε τυπε με την χοντρομπουτα.
Όσο καλή και να είναι γίνεσαι ρόμπα με την προώθηση που κάνεις . Όλοι σε κοροϊδεύουν, εδώ και πόσες σελίδες.
Οπότε συγχαρητήρια για την προώθηση.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.610
Πόντοι
11.096
Αγαπητέ Γιάννη, μην παίρνεις βαριά και σοβαρά όσα γράφονται εδώ για την Πάολα και την κάθε άλλη κοπέλα. Όλα είναι ψιλοχαβαλές αλλά και αλληλο-ενημέρωση να βοηθά ο ένας τον άλλο και να αποφεύγουμε τις φόλες.

Από όσα γράφεις μέχρι τώρα, προσωπικά βγάζω δύο (καλοπροαίρετα) συμπεράσματα:
1) Έχεις περάσει πολύ καλά με την Πάολα (και εγώ επίσης, και σίγουρα και αρκετοί άλλοι φίλοι), θέλεις να το μοιραστείς (και καλά κάνεις), και επίσης θέλεις να βοηθήσεις την κοπέλα να αυξήσει την πελατεία της (εκτιμώ με ειλικρίνεια και καλή προαίρεση). Επίσης είναι προφανές ότι μιλάς με την κοπέλα (απλά σαν πελάτης πιστεύω) και την συμπαθείς. Όλα αυτά όμορφα και αποδεκτά.
2) Από την άλλη, η εμπειρία σου στον χώρο μπορεί να είναι μικρή ή μεγάλη (δεν την κρίνω) αλλά σίγουρα μικρότερη από πολλούς φίλους εδώ μέσα που έχουν αρκετά περισσότερες εμπειρίες στον χώρο του μασάζ από εσένα. Ε λοιπόν ο καλοπροαίρετος ενθουσιασμός σου μπορεί και να παρεξηγηθεί, ειδικά μιας και η συγκεκριμένη κοπέλα εμφανισιακά έχει αρκετά θέματα, που οι 9 στους 10 σίγουρα τα βλέπουν αμέσως. Φυσικά στα δικά σου μάτια αυτό δεν ισχύει (το λες ξεκάθαρα) αλλά αυτό δεν αλλάζει την κοινή και επικρατούσα άποψη.

Άρα, ούτε προμότορας είσαι αγαπητέ Γιάννη, ούτε κατά την άποψή μου κάνεις κάτι από συμφέρον. Απλά με τον υπερβολικό ενθουσιασμό σου και τις συνεχείς αναφορές σου στην συγκεκριμένη κοπέλα δημιουργείς εύλογες υπόνοιες ότι μπορεί να τρέχει και κάτι παραπάνω.

Άρα η συμβουλή μου είναι: κάνε λίγο κράττει με τα σχόλια για την Πάολα, πήγαινε και με καμιά άλλη κοπέλα να αυξήσεις τις εμπειρίες σου, και όλα θα φτιάξουν... Και δεν χρειάζεται να απαντάς κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι για σένα ή την Πάολα. Δεν υπάρχουν προσωπικά εδώ.
Αν μου επιτρέπεις αγαπητέ νά πάρω πάσα καί νά συμπληρώσω ότι με τής συνεχείς αναφορές τού ειδικά περί πρωκτικού σεξ μόνο καλό δεν έχει κάνει στην κοπέλα, αντιθέτως έχει δημιουργηθεί πρόβλημα, με πλήρη βεβαιότητα σέ ότι λέω ή κοπέλα δεν θέλει νά κάνει με όλους πρωκτικό, έβαλε σέ δεύτερο χρόνο στο πρόγραμμα τής την επιλογή πίσω πόρτας αλλά τό έκανε με πολύ λάθος τρόπο καί σέ λάθος άτομα με αποτέλεσμα να τό διατυμπανίζουν εδώ με την συνέχεια όσοι πάνε νά την παίρνουν κατά κύριο λόγο επειδή δίνει κώλο καί νά μήν μπορεί νά αρνηθεί.
Δεν είναι κομμάτι κρέας ή συγκεκριμένη ούτε ή κάθε κοπέλα πού έχει αυτήν την επιλογή στο πρόγραμμα τής με ότι συνεπάγεται αυτό.

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
809
Πόντοι
81
Αν μου επιτρέπεις αγαπητέ νά πάρω πάσα καί νά συμπληρώσω ότι με τής συνεχείς αναφορές τού ειδικά περί πρωκτικού σεξ μόνο καλό δεν έχει κάνει στην κοπέλα, αντιθέτως έχει δημιουργηθεί πρόβλημα, με πλήρη βεβαιότητα σέ ότι λέω ή κοπέλα δεν θέλει νά κάνει με όλους πρωκτικό, έβαλε σέ δεύτερο χρόνο στο πρόγραμμα τής την επιλογή πίσω πόρτας αλλά τό έκανε με πολύ λάθος τρόπο καί σέ λάθος άτομα με αποτέλεσμα να τό διατυμπανίζουν εδώ με την συνέχεια όσοι πάνε νά την παίρνουν κατά κύριο λόγο επειδή δίνει κώλο καί νά μήν μπορεί νά αρνηθεί.
Δεν είναι κομμάτι κρέας ή συγκεκριμένη ούτε ή κάθε κοπέλα πού έχει αυτήν την επιλογή στο πρόγραμμα τής με ότι συνεπάγεται αυτό.
Ο τρόπος που γράφουμε πολλές φορές για τις υπηρεσίες των κοριτσιών μόνο πρόβλημα μπορεί να τους δημιουργήσει. Πραγματικά υπάρχουν πάρα πολλές κοπέλες από τις οποίες με ευγενικό τρόπο και σεβασμό έχω πάρει υπηρεσίες που εδώ αναφέρονται ως απαγορευμένες για αυτές. Ειδικά το πρωκτικό δεν είναι για όλες και για όλους. Αναφορικά με τον Γιάννη δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο παρά μόνο ότι εννοείται ότι όλοι χαβαλε κάνουμε και σεβαστές όλες οι γνώμες. Είναι άλλο όμως το πέρασα καλά με μια κοπέλα και το διατυμπανίζω και άλλο να αποκαλώ μουναρα μια κοπέλα με μέτρια εμφάνιση. Καλό βράδυ σε όλους.

Εγγρ.
22 Οκτ 2024
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
0
Είπα να μη ξαναπαντησω αλλα προκαλεις.Και σε αυτό το μαγαζί κύριε προφέσορα έχετε άκρες ,μήπως μιλήσατε με την Παολα ή την Μαργαρίτα και σας τα είπε?

Οταν γράφονται για αλλες κοπελες δεν έχετε την ίδια ευθιξία.Δεν γράφω μόνο εγώ ότι κάνει πρωκτικό αλλά όλες οι κριτικές που έχει.Τσουζει που σε σχέση με άλλες λατινες που εσυ γνωρίζεις έχει περισσότερη δουλειά.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.610
Πόντοι
11.096
Είπα να μη ξαναπαντησω αλλα προκαλεις.Και σε αυτό το μαγαζί κύριε προφέσορα έχετε άκρες ,μήπως μιλήσατε με την Παολα ή την Μαργαρίτα και σας τα είπε?

Οταν γράφονται για αλλες κοπελες δεν έχετε την ίδια ευθιξία.Δεν γράφω μόνο εγώ ότι κάνει πρωκτικό αλλά όλες οι κριτικές που έχει.Τσουζει που σε σχέση με άλλες λατινες που εσυ γνωρίζεις έχει περισσότερη δουλειά.
Κυρ Γιάννη άλλο νά γράφεις την εμπειρία σου με την κοπέλα καί είναι εντελώς κάτι άλλο νά γράφεις με υπερβάλλοντα ζήλο συνέχεια καί με κάποιον είδους παραπληροφόρησης σχετικά με την εμφάνιση τής κοπέλας, σε εσένα μπορεί νά φαίνεται πανέμορφη σέ άλλους όμως όχι.

Αγαπητέ Γιάννη δεν με τσούζει για τίποτα καί για καμιά κοπέλα πόση δουλειά έχει ή πόσα θα βάλει στην τσέπη τής, μακάρι ή κάθε κοπέλα και τό κάθε μαγαζί νά έχουν δουλειά.
Με κάθε καλή διάθεση στο λέω ότι ή συνεχώς αναφορές σου μόνο κακό μπορούν να κάνουν, τά είπες μια τά είπες δύο φτάνει, όλοι τά διαβάσαμε όλοι τά είδαμε καί όλοι ξέρουν που νά την βρούν την Πάολα, οπότε ή συνεχείς αναφορές σου ίσως κάπου αποσκοπούν.

Εγγρ.
22 Οκτ 2024
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
0
O Γιαννης είναι ή καψούρα μεγάλη με τη παολα που μπορεί να του δίνει κάνα εξτραδακι για να γράφει.. η είναι κάποια κάποιος μέσα από το μαγαζί που και καλά γράφει σαν πελάτης... τέτοια εμμονή φίλε με κοπέλα κανεις δεν έχει.. δες όλα τα νήματα
. Δεν υπάρχει κανείς εμμονικος όσο εσύ... καλό βράδυ μάγκες και αύριο έχουμε και μεροκάματο..

Καλησπέρα.Εσυ δεν ζήταγες πριν καμιά δεκαριά μέρες το τηλέφωνο του μαγαζιού και της Μαρίνας για να πας .Τελικα πήγες? Πέρασες με καμιά κοπέλα? Δεν έγραψες τίποτα.

Εγγρ.
22 Οκτ 2024
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
0
Επειδή κούρασε το θέμα σας αφήνω και διαγράφω το λογαριασμό μου άλλωστε κλώνος ειμαι.

Το λοιπόν,σε ένα θέμα που το μόνο που σχολιαζοταν ήταν η υπηρεσία η Μαργαρίτα-βουνό και ποιο είναι το τηλέφωνο της Μαρίνας για ραντεβού, μετά από την κριτική μου για την Παολα αφού την είχα πάρει υπερβολικα πολλές φορές ,ανέβασε την πελατεία της και την εκανε φίρμα του μαγαζιού,όπως λέγαν οι κοπελες.Οσα έχω γράψει τα πιστεύω και πηγαίνω στα μπουρδελα από το 1998 και έχω λογαρισμους στο bourdela από τότε που ήταν bourdela.gr.
Γιατί το έκανα αυτό? Γιατί γουστάρω την Παολα.Εκανα κακό στη κοπελα? Δεν νομίζω.Ανεβασε την πελατεία της? Ναι.Εβγαλε χρήματα? Ναι.Ειπα κάτι ψέμα.? Όχι.Ολα τα άλλα είναι ατμός.

Αφου κατάφερε ένας ´τρελος´ να ανεβάσει τόσο πολύ την πελατεία μια μασατζους ,το bourdela ειναι μαγικό.

Arion1955 R.I.P. 2023

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.777
Πόντοι
9.846
Επειδή κούρασε το θέμα σας αφήνω και διαγράφω το λογαριασμό μου άλλωστε κλώνος ειμαι.

Το λοιπόν,σε ένα θέμα που το μόνο που σχολιαζοταν ήταν η υπηρεσία η Μαργαρίτα-βουνό και ποιο είναι το τηλέφωνο της Μαρίνας για ραντεβού, μετά από την κριτική μου για την Παολα αφού την είχα πάρει υπερβολικα πολλές φορές ,ανέβασε την πελατεία της και την εκανε φίρμα του μαγαζιού,όπως λέγαν οι κοπελες.Οσα έχω γράψει τα πιστεύω και πηγαίνω στα μπουρδελα από το 1998 και έχω λογαρισμους στο bourdela από τότε που ήταν bourdela.gr.
Γιατί το έκανα αυτό? Γιατί γουστάρω την Παολα.Εκανα κακό στη κοπελα? Δεν νομίζω.Ανεβασε την πελατεία της? Ναι.Εβγαλε χρήματα? Ναι.Ειπα κάτι ψέμα.? Όχι.Ολα τα άλλα είναι ατμός.

Αφου κατάφερε ένας ´τρελος´ να ανεβάσει τόσο πολύ την πελατεία μια μασατζους ,το bourdela ειναι μαγικό.

Arion1955 R.I.P. 2023
Από τη στιγμή που λες ότι η Πάολα είναι πιο εμφανίσιμη από τη Μαρίνα, τη Βίκυ και τη Τζούλια άρα λες ψέματα. Εδώ μέσα σε αυτό το νήμα ξέρεις γιατί σε κράζουν όλοι; Σε κράζουν όλοι γιατί έχουν δει όλες τις εργαζόμενες του μαγαζιού και ξέρουν να κρίνουν από εμφάνιση. Μην το συνεχίζεις!! Ξέρουν ότι η Πάολα μπορεί να είναι δυναμίτης στις υπηρεσίες της, αλλά από εμφάνιση υστερεί πολύ. Όλοι την έχουμε δει την Πάολα και παρά πολλοι από εμάς έχουμε κάνει ραντεβού με τη Μαρίνα, τη Βίκυ και τη Τζούλια.
Επίσης να ξέρεις πως όλα αυτά κάνουν κακο στο κορίτσι (Πάολα). Προσπαθεί να χτίσει ένα καλό όνομα το οποίο εσύ λέγοντας ψευδείς πληροφορίες, να της το χαλάς!
Συμβουλη μου: γράψε μια κριτικουλα σπέσιαλ για την κοπέλα (Πάολα) και μέχρι εκεί. Τα υπόλοιπα άστα. Η Μαρίνα, η Βίκυ και η Τζούλια έχουν πολύ γερά θεμέλια για να τις εκθρονίσει μια ψευδείς αναφορά.
Αν έλεγες ότι είναι φοβερη στις υπηρεσίες της, αυτό αρκούσε και με το παραπάνω. Όταν όμως γράφεις ότι ξεπερνάει σε εμφάνιση τις άλλες τρεις κοπέλες τότε προδόθηκες ότι προμοταρεις την κοπέλα ή είσαι ερωτευμένος. Κι αυτό παίζει.

fanarogomenofilakas

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2023
Like
192
Πόντοι
0
Ξαφνικά ξεχάσατε όλοι τη βασίλισσα της Αγγλίας (το μικρό της ονομα Μαρίνα) που κάποιοι την ανέφεραν ως την μοναδικη στο είδος ή μου φαίνεται?
Χαxχα Βασίλισσα εκεί είναι μια η ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ. (βουνό) !!! Μαρίνα Πριγκίπισσα , Βίκυ Δούκισσα, Τζούλια κοντέσσα ! Χαχα χαχα Giannis άσε την Πίπη και μαδησε την Queen χαχα

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.091
Πόντοι
41.813

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
43
Like
2.168
Πόντοι
6.740

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.574
Πόντοι
2.456
IMG_20241212_052022.jpg

Ρε νιαμού..
Σας περιμένει,πάρτε τηλ για χρόνια πολλα..
:coffee:

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
675
Πόντοι
3.015
αυτο λεει για Θανο μαν.