Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.832
Πόντοι
41.813

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
43
Like
2.166
Πόντοι
6.740

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.532
Πόντοι
2.456
IMG_20241212_052022.jpg

Ρε νιαμού..
Σας περιμένει,πάρτε τηλ για χρόνια πολλα..
:coffee:

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
663
Πόντοι
3.015
αυτο λεει για Θανο μαν.
βαλε το καλο να 'ουμ.

Γιαννάκη ομορφόπαιδο
Γιαννάκη λεβεντόπαιδο
Παμπόνηρε και παραμυθατζή
Με το παραμύθι σου
Την έκανες τη τύχη σου
Και το ψηστήρι σου φιγουρατζή
Το μυαλό σου μάζεψε
Και την πορεία άλλαξε
Με τη φωτιά να παίζεις δεν μπορείς
Περπάτα ίσια και προσεχτικά
Μέτρησε τα βήματα
Μην έχουμε τραβήματα
Και την πατήσεις απ τα θηλυκά
Σαν πολλά μας τά'κανες
Γιαννάκη το παράκανες
Τον μάστορά σου κάποτε θα βρεις

t77777

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2012
Like
343
Πόντοι
21
Μήπως γνωρίζουμε ποια κορασια δουλεύουν σήμερα;

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
774
Πόντοι
81
Μπορεί να μ ου στείλει ένας το τηλέφωνο σε πμ; ευχαριστώ

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.163
Πόντοι
206
Τελικά φαίνεται είχε δίκαιο ο κυρ Γιάννης για τα ταλέντα της Πάολας.
Και εγώ τη θεωρώ πολύ χάλια για τα γούστα μου, αλλά οι τελευταίες κριτικές την εξυμνούν, άρα φαίνεται ότι ο μέσος επισκέπτης γουστάρει τέτοια σώματα απλά και μόνο για να γαμήσει.

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
6
Like
1.107
Πόντοι
361
Τελικά φαίνεται είχε δίκαιο ο κυρ Γιάννης για τα ταλέντα της Πάολας.
Και εγώ τη θεωρώ πολύ χάλια για τα γούστα μου, αλλά οι τελευταίες κριτικές την εξυμνούν, άρα φαίνεται ότι ο μέσος επισκέπτης γουστάρει τέτοια σώματα απλά και μόνο για να γαμήσει.
Την Δευτέρα που επισκέφτηκα το μαγαζί, πέτυχα την περιβόητη Πάολα. Δεν ξέρω από υπηρεσίες αλλά από εμφάνιση πολύ πολύ μέτρια....Η ρόμπα δεν μπορούσε να κρύψει περιφέρεια κ κυτταρίτιδα. Το μόνο που μου έμεινε από την επίσκεψη ήταν το επικό παραλήρημα από το "βουνό" που έβριζε συναγωνιστή που τόλμησε να της πει ότι τρόμαξε στο ασανσέρ....! Το τι βρισιδι του έριξε...Μα γιατί να μου το πει σε εμένα, μονολογούσε κ έλεγε τα δικά της...! Στο καπάκι καλεί άλλος συναγωνιστής που πρέπει να τόλμησε να ρωτήσει για την Μαρίνα. Του το έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες...

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
64
Like
3.583
Πόντοι
2.666
Φίλε με ένα χιλαρικακι το κάθε μάτι κανείς λεϊζερακι και η μυωπία καθώς και ο αστιγματισμός σου έρχεται στα ίσα. Μονο έτσι εξηγείται η εμμονή σου. Δεν βλέπεις καλα! Η λέξη Πάολα και εμφάνιση είναι δύο πράγματα που δεν βγάζουν νόημα. Δεν θέλω να γίνω ούτε κακός ούτε μαλαξ για να την βάλω βαθμολογία στην εμφάνιση της. Απλά δεν μπορεί να συγκριθεί σε εμφάνιση με τίποτα και σε τίποτα από τις τρεις πρώτες που θα αναφέρω ευθύς αμέσως.

Πάμε απο την αρχή λοιπόν γιατί είσαι και νεος. Μαρίνα, Βίκυ, Τζούλια και μετά το χάος...! (Αν και η Ελένη είναι γλυκιά κυρία). Να μην ξεχάσω και την Αλεσια που παρόλο του ότι υστερεί αισθητά έναντι των παραπάνω τριών σε εμφάνιση έχει αδειάσει και ικανοποιήσει εκατοντάδες απαιτητικους πελάτες στον μέγιστο βαθμό!

Σπρώξε οποία θες. Δύσκολο να εκθρονίσεις τις βασίλισσες του μαγαζιου με τα λεγόμενα σου. Το πολύ πολύ να σε κράξουν ολοι.

Πάρτο αλλιώς, φιλική συμβουλή από τον Διανοούμενο.
Πολυ στεμμα...πολυ..λοιπον οταν βλεπαμε καποτε καλλιστεια..κι ειχε πολλες υποψηφιες...και δεν ελεγαν και πολλα..μοιραζαν πολλους τιτλους και πολλα στεμματα...

• Like
Αντιδράσεις: acab3

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
43
Like
2.166
Πόντοι
6.740
Την Δευτέρα που επισκέφτηκα το μαγαζί, πέτυχα την περιβόητη Πάολα. Δεν ξέρω από υπηρεσίες αλλά από εμφάνιση πολύ πολύ μέτρια....Η ρόμπα δεν μπορούσε να κρύψει περιφέρεια κ κυτταρίτιδα. Το μόνο που μου έμεινε από την επίσκεψη ήταν το επικό παραλήρημα από το "βουνό" που έβριζε συναγωνιστή που τόλμησε να της πει ότι τρόμαξε στο ασανσέρ....! Το τι βρισιδι του έριξε...Μα γιατί να μου το πει σε εμένα, μονολογούσε κ έλεγε τα δικά της...! Στο καπάκι καλεί άλλος συναγωνιστής που πρέπει να τόλμησε να ρωτήσει για την Μαρίνα. Του το έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες...
ποιος του είπε να τρομάξει στο ασανσέρ;;;Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΗΘΕΛΕ ;;ΠΩΣ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ;

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
6
Like
1.107
Πόντοι
361
ποιος του είπε να τρομάξει στο ασανσέρ;;;Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΗΘΕΛΕ ;;ΠΩΣ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ;
Πέρα από την πλάκα πάντως, τι μπορεί να σε φοβίσει σε ένα ασανσέρ;;;και μάλιστα σύγχρονο κ ευρύχωρο...Και ας πούμε ότι σε φοβίζει κάτι, το λες στο Βουνό;;; Πώς κρατήθηκα από τα γέλια όταν της γύρισε το μάτι....

• Χαχα
Αντιδράσεις: tribal

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
64
Like
3.583
Πόντοι
2.666
Γιατί μας τρομάζεις ;;;δεν είναι σωστό .
Duo με αλεσια κ παολα...goodness..Εγω παντως τρομαξα..φαντασου εναν λαγο( hase) να τον πλησιαζουν μ ορεξεις μια αρκουδα κι ενας ρινοκερος..δε θα μεινει λαγος ουτε για δειγμα...

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
43
Like
2.166
Πόντοι
6.740
Πέρα από την πλάκα πάντως, τι μπορεί να σε φοβίσει σε ένα ασανσέρ;;;και μάλιστα σύγχρονο κ ευρύχωρο...Και ας πούμε ότι σε φοβίζει κάτι, το λες στο Βουνό;;; Πώς κρατήθηκα από τα γέλια όταν της γύρισε το μάτι....
Όταν έχεις να κάνεις με κόσμο και πληροφορίες κτλπ ακούς και πολλά κουλά , πολλές βλακείες και διάφορα . Απλά πρέπει να πεις κάτι να ανταπεξέλθεις και να κρατήσεις τον πελάτη . το 40-42 όμως αποτελεί ιδιάζουσα περίπτωση αντισυμβατικής αντίδρασης και στο τηλέφωνο και στην υποδοχή .

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.163
Πόντοι
206
Σήμερα υποθέτω είναι κλειστό και ανοίγει αύριο;
Πέρασα πρόσφατα αλλά πέτυχα μεγάλοκοπέλες μόνο και δεν προχώρησα παρά μέσα.

Η Λανα (πρώην Μάργκο) έχει κρατήσει τα κιλά της;
Έχω να την πετύχω αρκετό καιρό και γενικά τη θυμάμαι ψηλή με πιο στητο κορμί.

doffy89

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2015
Κριτικές
5
Like
91
Πόντοι
0
Καλημερα,υπαρχει το τηλεφωνο του καταστηματος για να καλεσω να δω αν ειναι ανοιχτα σημερα??Ευχαριστω πολυ.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.387
Πόντοι
2.306
Καλημερα,υπαρχει το τηλεφωνο του καταστηματος για να καλεσω να δω αν ειναι ανοιχτα σημερα??Ευχαριστω πολυ.
Κάπου υπάρχει πιο πίσω, ψάξε λίγο. Λογικά ανοιχτά θα είναι αλλά τα καλά ονόματα σίγουρα θα λείπουν.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.832
Πόντοι
41.813
πηγαινε απο κει φιλε,να σε κερασει και μελομακαρονο το βουνο :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom