Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.072
Πόντοι
11.096
Γιατί φιλαράκι; είναι κάποιο δικό σας αστειο;
Από ότι είδα είσαι ποίο παλιός καί από τούς παλιούς σέ εγράφη σάν μέλος, πώς γίνεται νά ξέρεις καί νά ζητάς Μαρίνα για τίς υπηρεσίες τής καί νά μήν ξέρεις ότι για νά κλείσεις ραντεβού με τήν συγκεκριμένη υποδοχή τήν Μαργαρίτα για Μαρίνα είναι σχεδόν ακατόρθωτο. Έχουν γραφεί ολόκληρες σελίδες για αυτό τό θέμα.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.708
Πόντοι
41.813
Γιατί φιλαράκι; είναι κάποιο δικό σας αστειο;
μονο αστειο δεν ειναι τυπε.
ολο το φορουμ το ξερει,μελη,επισκεπτες,κλωνοι,ο γειτονας διπλα,ο κουλουρας στη γωνια,η φουρναρισσα του καθηγητη κι εσυ που εισαι ο πιο παλιος εδω,δεν το εχεις παρει μυρωδια?
πες μας τωρα οχι σε ολα αυτα,να κανεις καινουργιο αστειο. :2funny:

asotos20

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
0
μονο αστειο δεν ειναι τυπε.
ολο το φορουμ το ξερει,μελη,επισκεπτες,κλωνοι,ο γειτονας διπλα,ο κουλουρας στη γωνια,η φουρναρισσα του καθηγητη κι εσυ που εισαι ο πιο παλιος εδω,δεν το εχεις παρει μυρωδια?
πες μας τωρα οχι σε ολα αυτα,να κανεις καινουργιο αστειο. :2funny:
Ok τι έπιασα το νόημα.. επειδή είναι περιζητητη δεν τη βρίσκεις.. καλά υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Όσον αφορά αυτό που λες ότι είμαι παλιό μέλος. Ναι είμαι από τους πρώτους που γράφτηκαν αλλα δε σημαίνει ότι τα ξέρω όλα.. και εγώ στην αναζήτηση της καυλας είμαι.. να πιάσουν τόπο τα λεφτά μου και να ευχαριστηθώ γαμησι! Παρόλα αυτά άμα κανένας τσακάλι καλοθελητης θέλει να στείλει πμ το τηλέφωνο για Μαρίνα .. παρακαλώ άς το πράξει!

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.163
Πόντοι
5.916
Μπορεί κάποιος να.μου στείλει το τηλ του μαγαζιου; θέλω να κλείσω με μαρινα. Ευχαριστω
και εγώ θα ήθελα να μου αρέσουν οι μπάμιες και οι αγγινάρες ρε γαμώτο αλλά δεν....

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.526
Πόντοι
456
Ok τι έπιασα το νόημα.. επειδή είναι περιζητητη δεν τη βρίσκεις.. καλά υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Όσον αφορά αυτό που λες ότι είμαι παλιό μέλος. Ναι είμαι από τους πρώτους που γράφτηκαν αλλα δε σημαίνει ότι τα ξέρω όλα.. και εγώ στην αναζήτηση της καυλας είμαι.. να πιάσουν τόπο τα λεφτά μου και να ευχαριστηθώ γαμησι! Παρόλα αυτά άμα κανένας τσακάλι καλοθελητης θέλει να στείλει πμ το τηλέφωνο για Μαρίνα .. παρακαλώ άς το πράξει!
Παλικαρι μου και το τηλ εαν στο δωσει καποιος παλι δεν θα κανεις τιποτα γιατι η Μαρινα πρωτα ειναι γατα και θα σε ρωτησει που το βρεικες το τηλ . και αν αρχισεις να της λες διαφορες δικαιολογειες η θα στο κλεισει η θα πρεπει να εκθεσεις αυτον που σου το εδωσε , ειναι πολυ εξυπνη που οτι και να πεις θα σε παρει χαμπαρι οτι λες ψεματα και αυτο διοτι ξερει τους πελατες της . Δεν νομιζω οτι καποιος θα ρισκαρει να σου δωσει τηλ. και να χασει μετα την Μαριανα . Υπαρχουν και αλλες σχεδον εφαμηλες της Μαριανας .

asotos20

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
0
Παλικαρι μου και το τηλ εαν στο δωσει καποιος παλι δεν θα κανεις τιποτα γιατι η Μαρινα πρωτα ειναι γατα και θα σε ρωτησει που το βρεικες το τηλ . και αν αρχισεις να της λες διαφορες δικαιολογειες η θα στο κλεισει η θα πρεπει να εκθεσεις αυτον που σου το εδωσε , ειναι πολυ εξυπνη που οτι και να πεις θα σε παρει χαμπαρι οτι λες ψεματα και αυτο διοτι ξερει τους πελατες της . Δεν νομιζω οτι καποιος θα ρισκαρει να σου δωσει τηλ. και να χασει μετα την Μαριανα . Υπαρχουν και αλλες σχεδον εφαμηλες της Μαριανας .
Ρε σαινι δε ζήτησα το κινητό της μαρίνας.. το σταθερό του μαγαζιού ζήτησα...

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.163
Πόντοι
5.916
Ρε σαινι δε ζήτησα το κινητό της μαρίνας.. το σταθερό του μαγαζιού ζήτησα...
νομίζω είναι καλύτερα να προσπαθήσεις να πάρεις στο κτηματολόγιο ή στον ΕΦΚΑ Συντάγματος....παρα στο σταθερό του μαγαζιού.....ερώτηση.....εσύ ενώ είσαι πολύ παλιό μέλος αποφάσισες τώρα στα.....ιντερνετικά γεράματα να ασχοληθείς με το αντικείμενο του μασάζ??? μου κάνει εντύπωση για αυτό σε ρωτώ.

• Like
Αντιδράσεις: tribal

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
5.220
νομίζω είναι καλύτερα να προσπαθήσεις να πάρεις στο κτηματολόγιο ή στον ΕΦΚΑ Συντάγματος....παρα στο σταθερό του μαγαζιού.....ερώτηση.....εσύ ενώ είσαι πολύ παλιό μέλος αποφάσισες τώρα στα.....ιντερνετικά γεράματα να ασχοληθείς με το αντικείμενο του μασάζ??? μου κάνει εντύπωση για αυτό σε ρωτώ.
Θέλει να κάνει καινούργιες γνωριμίες ο άνθρωπος

asotos20

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
0
Εγώ είμαι σταθερός πελάτης.. πήγαινα χρόνια στουρναρη 29.. μετά οικονομικά προβλήματα και σταμάτησα.. δεν το φυσάω το χρήμα να το σκορπαω. Να σαι καλά για την ειρωνεία..

Greek_stud

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2009
Κριτικές
23
Like
475
Πόντοι
290
Επειδή μάλλον έχω καιρό να πάω (ήμουν θαμώνας εποχής τζέσικας - τότε που μόλις είχε αρχίσει η Λέιλα) πήρα την σερίφησα, ρωτάω πότε ειναι διαθέσιμη η Μαρίνα, μου λέει δεν ξέρω. Της λέω επειδή ειμαι κοντά στην περιοχή, σε πήρα για να μου δώσεις ραντεβού, μου απαντάει δεν με ενδιαφέρει και μου το κλείνει... άρα τα ραντεβού δεν τα κλείνει η σερίφισσα;

fanarogomenofilakas

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2023
Like
175
Πόντοι
0
Επειδή μάλλον έχω καιρό να πάω (ήμουν θαμώνας εποχής τζέσικας - τότε που μόλις είχε αρχίσει η Λέιλα) πήρα την σερίφησα, ρωτάω πότε ειναι διαθέσιμη η Μαρίνα, μου λέει δεν ξέρω. Της λέω επειδή ειμαι κοντά στην περιοχή, σε πήρα για να μου δώσεις ραντεβού, μου απαντάει δεν με ενδιαφέρει και μου το κλείνει... άρα τα ραντεβού δεν τα κλείνει η σερίφισσα;
Ωραια , το βουνό είναι καλά στην ψυχική υγεία του ! Έτσι να μας τα κάνει δύσκολα , για να λαχτάρα με τα κουλουράκια ! Χαχα ρε ουστ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom