Stefanos(6)
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
Χάθηκε μαζί με την συσκευή του τηλεφώνου..Σε χαρτάκι τοχες γραμμένο ????
Μπορείς να βοηθήσεις στο θέμα;;;
Χάθηκε μαζί με την συσκευή του τηλεφώνου..Σε χαρτάκι τοχες γραμμένο ????
Εγω όχι.Γιατι δεν τοχω.Χάθηκε μαζί με την συσκευή του τηλεφώνου..
Μπορείς να βοηθήσεις στο θέμα;;;
Ευχαριστούμε.Ευχάριστα νέα για τους φετιχιστές..
Από Δευτέρα η σερίφισα της καρδιάς μας πάλι σε full time υπηρεσία
Άντε πάλι...Ευχάριστα νέα για τους φετιχιστές..
Από Δευτέρα η σερίφισα της καρδιάς μας πάλι σε full time υπηρεσία
Άντε και του χρόνου να είμαστε καλάΜάγκες αυτο ήταν από σήμερα βουνό,όσο χαρήκαμε χαρήκαμε!!
Νά την χαίρονται.Μάγκες αυτο ήταν από σήμερα βουνό,όσο χαρήκαμε χαρήκαμε!!
Μόνο δύο σήμερα ?εγώ θα διάλεγα ΈλεναΜάγκες από Έλενα και Ντάρια που άκουσα ότι είναι σήμερα στο μαγαζί μπορεί να δώσει κάποιος περιγραφή...είναι εμφάνισημες σε σώμα πρόσωπο και ηλικία.... ευχαριστώ πολύ!!
Μάγκες αυτο ήταν από σήμερα βουνό,όσο χαρήκαμε χαρήκαμε!
Μάγκες αυτο ήταν από σήμερα βουνό,όσο χαρήκαμε χαρήκαμε!!
Άντε και του χρόνου να είμαστε καλά
απο δω και περα μονο οποιος ειναι μαζοχας περναει απο το μαγαζι.Νά την χαίρονται.
Ευχαριστούμε καί αντίο σάς.
Κάι εμείς θά χαρούμε που δεν θά πάμε όσο είναι αυτή εκεί.
Έχω πάρει καφεδάκι καλό γνήσιο φρεσκοκομμένο καί είμαι έτοιμος για τά σχόλιααπο δω και περα μονο οποιος ειναι μαζοχας περναει απο το μαγαζι.
να την χαιρονται.
τωρα να δεις πανηγυρια που θα αρχισουν να γραφονται σε λιγες μερες
αρχισαν ηδη εδω και μερες μονο με το ακουσμα της αφιξης της.Έχω πάρει καφεδάκι καλό γνήσιο φρεσκοκομμένο καί είμαι έτοιμος για τά σχόλια
Ή πού θά γράφουν μαλακίες από τό πουθενάαρχισαν ηδη εδω και μερες μονο με το ακουσμα της αφιξης της.
σε λιγο ή που θα ζωντανεψει το νημα με τα κατορθωματα της ή που θα νεκρωσει γιατι δεν θα γραφει κανεις παλι.
τις κοπελλες εκει λυπαμαι.
Κώλο ακούω και τρελαίνομαι!Βίκυ έβαλε και κωλο στο πρόγραμμα αν και τζουλια παίρνει πιπαρα και θα σε αδειάσει τρομερά!!!! Εγώ θα έπαιρνα Βίκυ για άγριο σεξ!!
Από την προηγούμενη εβδομάδα είναι εκεί.Μάγκες αυτο ήταν από σήμερα βουνό,όσο χαρήκαμε χαρήκαμε!!
είναι μέχρι να κάτσει η στραβή …….Από την προηγούμενη εβδομάδα είναι εκεί.
Πάντως, είναι φοβερό που υπάρχει ημερήσια ενημέρωση για την υποδοχή / υπηρεσία, αντί για ενημέρωση για τις κοπέλες και τις υπηρεσίες τους ...
ΥΓ. Εγώ είμαι από αυτούς που τα πάνε καλά μαζί της ...
Μην το γρουσουζεύεις ...είναι μέχρι να κάτσει η στραβή …….