tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.098
- Πόντοι
- 4.130
Μόνο μυνηματα και κριτικές να δει καποιος.....φτάνει.....δεν ξερω ποιον εννοεις βασιλια.
εγω ΔΕΝ ειμαι παντως.
Μόνο μυνηματα και κριτικές να δει καποιος.....φτάνει.....δεν ξερω ποιον εννοεις βασιλια.
εγω ΔΕΝ ειμαι παντως.
Απο εδω μεσα μονο αμα πιασεις, θα δεις τι κομπλεξ βγαινουν απο ορισμενους στα μασσαζ και στα μπουρδελα. Κανενας σεβασμος στις κοπελες που ειναι ανθρωποι και αυτες και κανενας δεν σκεφτεται οτι θα μπορουσαν να ειναι μαναδες, αδερφες, κορες μας. Οτι μαλακια και ανωμαλια και αμερικανια βλεπουν στις τσοντες, νομιζουν οτι μπορει να το κανει η καθε κοπελα.Είναι αλήθεια πως στο χώρο του αγοραίου έρωτα κρύβεται πολύ αρρώστια στους πελάτες.. Φαντάζομαι οι περισσότεροι από τους έμπειρους πελάτες θα έχουμε ακούσει από κορίτσια για παράλογες απαιτήσεις και κακές συμπεριφορές...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ . ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙΜέχρι και αν ξανά γυρίσει τό βουνό ένα έχω να πω, ό βασιλιάς ξανά στον θρόνο του.
Τέλος ή χαρά δηλαδή για όσους επέστρεψαν και όσους θέλουν να επιστρέψουν ?Καλησπέρα σε όλους . Τα νεα που έχω δεν είναι καλά δυστυχώς . Το θωρηκτό ΠΟ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ . ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
Τέλος ή χαρά δηλαδή για όσους επέστρεψαν και όσους θέλουν να επιστρέψουν ?
Ξέρω γω; Τί νά σού πω; Έτσι λένε ότι θά επιστρέψη τό βουνότζαμπα η χαρα που εκανα ρε.
μια επισκεψη θα ξανακανω παντως για επιβεβαιωση.Ξέρω γω; Τί νά σού πω; Έτσι λένε ότι θά επιστρέψη τό βουνό
Κρίμα καί ήθελα να κάνω ένα πέρασμα.
Τολμηρός είσαι, εγώ τηλέφωνο πρώτα για τά σίγουρα καί εφόσον καί αν....μια επισκεψη θα ξανακανω παντως για επιβεβαιωση.
αν μου ανοιξει αυτη,θα πω καλημερα,μεταβολη και γεια σας.
δεν ξαναχαλιεμαι ειπα.
την ειχα παρει εδω.που τη θυμηθηκες? απο μπροστα μου να περναγε,δεν θα την γνωριζα.η παλιά Ντάρια από το μαγαζί πριν 4 χρόνια ως Ντάρλυ στο γκλαμούρ στα 160... +20 το cim...
Σε χαρτάκι τοχες γραμμένο ????Έχασα το τηλέφωνο της Μαρίνας...
οποίος θέλει ας μου το Στείλει σε προσωπικό μήνυμα..
Συμπαράσταση μεταξύ μας παιδιά,,
Μην κάνετε λες κ είναι γκόμενα σάς..
Ήταν ωραία κοπέλα η Ντάρια, και καλό κορίτσι, τότε.η παλιά Ντάρια από το μαγαζί πριν 4 χρόνια ως Ντάρλυ στο γκλαμούρ στα 160... +20 το cim...
Επιβεβαιώνω, την πήρα μετά το Πάσχα, ήταν σκέτη τσόντα, τα 1-2 κιλά παραπάνω της πάνε πολύ!Υπερβολές σού είπαν νομίζω. Η Μαρίνα (παρα)ήταν λεπτή. Σιγά τα κιλά που πήρε. Μια χαρά είναι εμφανισιακά. Μπορώ να σού πώ ότι είναι καλύτερη τώρα.
φότοσοπ το λένε μοναχέ μου... δεν έχετε τέτοιο στο μοναστήρι?Ήταν ωραία κοπέλα η Ντάρια, και καλό κορίτσι, τότε.
Αλλά είχε ένα τεράστιο τατού μπροστά στην κοιλιά, το εξαφάνισαν τώρα;...
η παλιά Ντάρια από το μαγαζί πριν 4 χρόνια ως Ντάρλυ στο γκλαμούρ στα 160... +20
Ο κγλαμουρας γραφει οτι ειναι 21 ετων, πριν 4 χρονια ηταν 17 με 18 ετων! Απο μικρη στα βασανα.η παλιά Ντάρια από το μαγαζί πριν 4 χρόνια ως Ντάρλυ στο γκλαμούρ στα 160... +20 το cim...
Τότε ήταν 22-23, άρα σήμερα είναι 25-27.Ο κγλαμουρας γραφει οτι ειναι 21 ετων, πριν 4 χρονια ηταν 17 με 18 ετων! Απο μικρη στα βασανα.
πόνταρε στα 24-26 να είσαι μέσα...Ο κγλαμουρας γραφει οτι ειναι 21 ετων, πριν 4 χρονια ηταν 17 με 18 ετων! Απο μικρη στα βασανα.
Βάλε και κατι για τον γκρουπιέρη.....πόνταρε στα 24-26 να είσαι μέσα...