Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (3 μέλη και 39 επισκέπτες)

Telis Tipitelis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2023
Κριτικές
13
Like
945
Πόντοι
1.010
Επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα , παρουσιάστηκαν 2 κοπέλες . Κάτια και μια άλλη. Στην ερώτηση μου αν η Μαρίνα είναι μέσα? Η κυρία μετά από παύση μου λέει είναι σε πρόγραμμα , την ρωταω πως μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού μαζί της . Η απάντηση δεν μπορείς !
Μακάρι όλα τα μακάρι πες στη θειτσα.
Η μόνη λύση είναι να βρεθεί το τηλέφωνο της να στείλουμε απευθείας.

ctlover

Μέγας
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
35
Like
1.541
Πόντοι
4.392
Συναγωνιστή sorry ήμασταν σε πρόγραμμα...
Επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα , παρουσιάστηκαν 2 κοπέλες . Κάτια και μια άλλη. Στην ερώτηση μου αν η Μαρίνα είναι μέσα? Η κυρία μετά από παύση μου λέει είναι σε πρόγραμμα , την ρωταω πως μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού μαζί της . Η απάντηση δεν μπορείς !

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.091
Πόντοι
4.365
Ξέρει κανείς αν δουλεύει το όπλο Σοφία αυτή τη βδομάδα;

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Μπράβο , σταθερή σαν βράχος η κυρία … εκεί ! Τα ίδια και τα ίδια . Θα άλλαζε κάτι αν κάποιος δήλωνε ότι θα περιμένει να τελειώσει η Μαρίνα για να κλείσει απευθείας ραντεβού έστω και για άλλη μέρα ? Η αν περάσει με κάποια άλλη εν το μεταξύ που να αξίζει και μετά να κλείσει ?
Δεν ξέρω , απλά μια σκέψη είναι

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.618
Πόντοι
11.096
Μπράβο , σταθερή σαν βράχος η κυρία … εκεί ! Τα ίδια και τα ίδια . Θα άλλαζε κάτι αν κάποιος δήλωνε ότι θα περιμένει να τελειώσει η Μαρίνα για να κλείσει απευθείας ραντεβού έστω και για άλλη μέρα ? Η αν περάσει με κάποια άλλη εν το μεταξύ που να αξίζει και μετά να κλείσει ?
Δεν ξέρω , απλά μια σκέψη είναι
Μπαααα, καί πάλι θα του πεί είναι κλεισμένη για όλη την ημέρα, μαλακίες δηλαδή τα ίδια και τα ίδια.

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
40
Like
1.937
Πόντοι
5.220
τι Ερωτησεις περιεργες είναι αυτές ; Σε μασατζιδικο νόμιζες ότι είσαι;;;

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.662
Πόντοι
486
Λίγες κοπέλες εχθές. Πέρασμα με Katya :D:

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.210
Πόντοι
206
Στα μασάζ δεν πολυπετυχαίνεις μικρούλες. Στο Συγγρού 40-42 γενικά δουλεύουν με το ίδιο παλιό προσωπικό. Τελευταία έχει κάποιες άλλες. Σκαντζάρουν συνήθως με το αδελφό μαγαζί της Λαγουμιτζή 23.

Γενικά να πηγαίνει κανείς σε μαγαζιά με πολλές λαδοκόρες, που φέρνουν κάθε τόσο καινουργιες κτλ., όλο και κάπου θα βρεις μικρούλα. Εγώ βλέπω τα προγράμματα τους (όσα ανακοινώνουν δλδ) και πηγαίνω (Φραντζή 2, Λ. Καραγιαννη 35 κτλ.. έχουν πολλές, όχι όλες νεαρούλες όμως). Αλλά πρέπει να σου αρέσει και να κάνει και καλή δουλειά μέσα στο δωμάτιο. Ο συνδυασμός είναι συνήθως δύσκολος.

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Εκτός από την Μαρίνα, υπάρχει αυτήν την στιγμή κάποια καλή επιλογή...;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.904
Πόντοι
9.846
Και πολυ καλα κάνει η Μαρίνα και κλείνει μόνη της τα ραντεβού της. Ελεγχόμενο πελατολογιο λέγεται αυτο! Επίσης όσοι έχετε παει και δεν σας έχει δώσει το τηλέφωνο της τότε κάποιο λάθος έχετε κάνει εσείς και όχι η Μαριναρα! Ή ήσασταν βρωμιλοι, ή άξεστοι, ή άκρως απαιτητικοί στις ερωτικές διαθέσεις σας! Ας προσέχατε!
Το έχω πει και θα το ξαναπω, όλες οι κοπέλες του χώρου θέλουν σεβασμό για να αποδώσουν τα μέγιστα. Αυτό ξεκινάει από κοπέλες που δουλευουν από το 10ικο του Μεταξουργείου μέχρι στις call girls που παιρνουν μέχρι και 500αρικο! Άτυπος νόμος ο οποίος όλοι εμείς οι έμπειροι πρέπει και ωφειλουμε να γνωριζουμε!
Η Μαριναρα είναι Mercedes και πολυ καλα κάνει ότι κάνει!

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Και πολυ καλα κάνει η Μαρίνα και κλείνει μόνη της τα ραντεβού της. Ελεγχόμενο πελατολογιο λέγεται αυτο! Επίσης όσοι έχετε παει και δεν σας έχει δώσει το τηλέφωνο της τότε κάποιο λάθος έχετε κάνει εσείς και όχι η Μαριναρα! Ή ήσασταν βρωμιλοι, ή άξεστοι, ή άκρως απαιτητικοί στις ερωτικές διαθέσεις σας! Ας προσέχατε!
Το έχω πει και θα το ξαναπω, όλες οι κοπέλες του χώρου θέλουν σεβασμό για να αποδώσουν τα μέγιστα. Αυτό ξεκινάει από κοπέλες που δουλευουν από το 10ικο του Μεταξουργείου μέχρι στις call girls που παιρνουν μέχρι και 500αρικο! Άτυπος νόμος ο οποίος όλοι εμείς οι έμπειροι πρέπει και ωφειλουμε να γνωριζουμε!
Η Μαριναρα είναι Mercedes και πολυ καλα κάνει ότι κάνει!
συμφωνώ είναι η top !! για τις υπολοιπες προσπαθώ να μάθω

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
παιδια οποια δινει κωλο δεν ειναι τοπ απλα ειναι σπανιο ειδος πλεον, με το καμακι τις κυνηγαμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom