professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.966
- Πόντοι
- 11.096
Μαρίνα ζήτησες? Καί είπες και το όνομα?Την πατησα για τα καλα Υπαρχει καποιο αλλο "τρικ" μηπως την βρω ??
Μαρίνα ζήτησες? Καί είπες και το όνομα?Την πατησα για τα καλα Υπαρχει καποιο αλλο "τρικ" μηπως την βρω ??
Δυστυχως ναιΜαρίνα ζήτησες? Καί είπες και το όνομα?
Καλά νά πάθειςΔυστυχως ναι
Σευχαριστω πολυ θα παω απο κοντα να δω αν θα γινει κατιΚαλά νά πάθεις
Σοβαρά τώρα Αν ήταν ή ξυνη στήν υποδοχή αυτή μόνο μέ το όνομα πού ακούει για ραντεβού παθαίνει ταρακουλο.
Με υποδοχή τήν Αλεξάνδρα ίσως έχεις καλύτερη επιτυχία αν δέν χαλάσει καί αυτή.
Άλλος τρόπος όχι μόνο τηλ στο μαγαζί καί ραντεβού αν είσαι τυχερός και τά υπόλοιπα στα ενδότερα μέ τήν κοπέλα εφόσον καί αν.....
φιλε αν σε παρηγορει,δεν εισαι ο μονος.πηρα τηλ στο καταστημα και με το που ζητησα ραντεβου μου το κλεισανε και δεν το ξανασηκωσαν
ΑΣ ΤΗΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑν ήταν ή ξυνη στήν υποδοχή
Θά πω μία καλή κουβέντα για εσέναΑΣ ΤΗΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
Δεν περιμενα με τιποτα τοση δυσκολια να πω την αληθεια αλλα που θα παει ευχομαι σε κανα 2μηνο να πετυχω τυχερο αριθμο λαχνουφιλε αν σε παρηγορει,δεν εισαι ο μονος.
εχει χυθει ατελειωτο διαδικτυακο μελανι για την υποθεση και ακρη δεν βγηκε.
Θά πω μία καλή κουβέντα για εσένα
δεν μελετας το παρον νημα φαινεται,αλλιως θα το ηξερεςΔεν περιμενα με τιποτα τοση δυσκολια να πω την αληθεια αλλα που θα παει ευχομαι σε κανα 2μηνο να πετυχω τυχερο αριθμο λαχνου
Θα επιμένεις κάθε μέρα! Προσωπικά καλούσα σχεδόν κάθε μέρα επί δύο εβδομάδες μέχρι να καταφέρω το κονέ! Ο επιμενων ΓΑΜΑ...πηρα τηλ στο καταστημα και με το που ζητησα ραντεβου μου το κλεισανε και δεν το ξανασηκωσαν
Στείλε της κάνα λουλουδικο και κάνα γλυκάκι......ΑΣ ΤΗΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
Στείλε της κάνα λουλουδικο και κάνα γλυκάκι......
ξερεις εσύ .
Εννοείται..!!κ κωλαρα για κάρφωμαΤελικά δίνει το κωλι της ακόμη?
Η Μαρίνα πήγε στο Παρίσι για να τελειοποιήσει το... μαμησι!εψαξα Μαρινα για τις γιορτες
δυστυχως ειναι Παρισι
αρχες 2023 παλι εδω
Δε βλέπω να έχει άδικο η Μαριναρα.περασμα το δεκεμβριο με Μαρινα
αρκετα εκδηλωτικη με πολλες οριακες σκεψεις …αλλιωτικη…. μας εχει ψυχολογησει τους περισσοτερους μας … μου ειπε μας ξερει αρκετα εως και πολυ …. μου ειπε ειναι πολλοι που ζητουν τα μεγιστα με το ελαχιστο τιμημα, πολλα να παρουν λιγα να δωσουν … ότι μονο να εκμεταλλευτουν θελουν …οτι δεν ειναι καλοι κι ας αυτοκαυχωνται… στεγνοι συμφεροντολογοι …. και οτι μετα παραπονιουνται για τις κοπελες και για την υπηρεσια αντι να κοιταξουν πρωτα στον καθρεπτη … οτι δεν ειναι καλυτεροι απο την υπηρεσια, τη λενε ξυνη και αυτοι ειναι 2 φορες πιο ξυνοι … τελειως χειροτεροι σε ΟΛΑ … και ιδιαιτερα καποιοι που γραφουν στο φορουμ δεν την ενδιαφερουν τα αναξια σχολια τους γιατι τους ξερει
τα ποσταρα αυτα στο σαιτ, επειδη το παρισι ειναι μακρια και συνδυαζοντας το και με τα λογια της, δεν ξερεις τι κρυβει το μελλον
Μου κάνουν εντύπωση αυτά που λες.. Η Μαρίνα ειναι ταπεινή γενικά. Δύσκολα εκφράζεται ανοιχτά για άλλους.. Τουλάχιστον αυτό έβλεπα εγώ..περασμα το δεκεμβριο με Μαρινα
αρκετα εκδηλωτικη με πολλες οριακες σκεψεις …αλλιωτικη…. μας εχει ψυχολογησει τους περισσοτερους μας … μου ειπε μας ξερει αρκετα εως και πολυ …. μου ειπε ειναι πολλοι που ζητουν τα μεγιστα με το ελαχιστο τιμημα, πολλα να παρουν λιγα να δωσουν … ότι μονο να εκμεταλλευτουν θελουν …οτι δεν ειναι καλοι κι ας αυτοκαυχωνται… στεγνοι συμφεροντολογοι …. και οτι μετα παραπονιουνται για τις κοπελες και για την υπηρεσια αντι να κοιταξουν πρωτα στον καθρεπτη … οτι δεν ειναι καλυτεροι απο την υπηρεσια, τη λενε ξυνη και αυτοι ειναι 2 φορες πιο ξυνοι … τελειως χειροτεροι σε ΟΛΑ … και ιδιαιτερα καποιοι που γραφουν στο φορουμ δεν την ενδιαφερουν τα αναξια σχολια τους γιατι τους ξερει
τα ποσταρα αυτα στο σαιτ, επειδη το παρισι ειναι μακρια και συνδυαζοντας το και με τα λογια της, δεν ξερεις τι κρυβει το μελλον
σωστος 100%Δε βλέπω να έχει άδικο η Μαριναρα.
Ας κάνουμε κι εμείς την αυτοκριτική μας. Ξέρεις ΠΟΣΟΙ μαλακες ειναι εκεί έξω;
Νομίζουν ότι δίνοντας 80€ μπορουν να κάνουν ότι θέλουν τη Mercedes - Μαρίνα; Γιατι όπως και να'χει είναι Mercedes!
Πόση υπομονή θα κάνει ακόμα η κοπέλα με μερικούς;;
Ας περασει καλά τώρα η γυναικαρα μας στο Παρίσι και μετά να γυρίσει με το καλό.
τι να πωΜου κάνουν εντύπωση αυτά που λες.. Η Μαρίνα ειναι ταπεινή γενικά. Δύσκολα εκφράζεται ανοιχτά για άλλους.. Τουλάχιστον αυτό έβλεπα εγώ..