Pussy Doctor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 844
- Πόντοι
- 311
Παιδιά η Λίζα εργάζεται ακόμα εδώ?
Παιδιά η Λίζα εργάζεται ακόμα εδώ?
Αν λες μια κοντούλα μελαχροινή, ναι
είναι καλή στο σερβις??
δεν εχω δοκιμάσει και αν αξίζει στο σερβις θα ειναι μια καλή εναλλακτική αφου τα στανταρ του μαγαζιου δυσκολα τα βρισκεις ελευθερα
Αν λες μια κοντούλα μελαχροινή, ναι
είναι καλή στο σερβις??
δεν εχω δοκιμάσει και αν αξίζει στο σερβις θα ειναι μια καλή εναλλακτική αφου τα στανταρ του μαγαζιου δυσκολα τα βρισκεις ελευθερα
Αν η Λειλα που ειδες ηταν μελαχρινη , λεπτη , ντελικατη με ωραιο κωλο και λεπτα ποδια , και με καπως ασιατικα χαρακτηριστικα στην φατσα σαν καζακα .... ειναι κορυφαια καυλα η τυπισσα , εχει δουλεψει και σε αλλα μασατζιδικα η καζακα , την εχω παρει πανω απο 5 φορες και ειναι κορυφη και σε μασσαζ και σε πιπα και σε σεξ , προχωρα την και μην το σκεφτεσαι κανΕθεαθη νεα, δροσερη (?) παρουσια στο ιδρυμα, ονοματι 'Λελα'/'Λειλα' μελαχροινη, λεπτη, σχετικα αχαρη αλλα εφερε μιαν γοητεια-ρουσκα!
γνωριζει κανενας τιποτα?
Η υπηρεσια επεμενε να δοκιμασω, με υποσχέσεις και εγγυήσεις (πραγμα που με απετρεψε, φυσικα)
Αν η Λειλα που ειδες ηταν μελαχρινη , λεπτη , ντελικατη με ωραιο κωλο και λεπτα ποδια , και με καπως ασιατικα χαρακτηριστικα στην φατσα σαν καζακα .... ειναι κορυφαια καυλα η τυπισσα , εχει δουλεψει και σε αλλα μασατζιδικα η καζακα , την εχω παρει πανω απο 5 φορες και ειναι κορυφη και σε μασσαζ και σε πιπα και σε σεξ , προχωρα την και μην το σκεφτεσαι καν
Ειναι γυναικα γκεισα η Λειλα ... οταν καταλαβει τι θες θα σε απογιωσει με πολυ ωραιο και καυλερο τροπο , επισης αν την περιποιηθεις και καυλωσει τοτε ανεβαζει στροφες και αναζητα πιο σκληρο και εντονο γαμησι , λογικα για την ιδια λεμε θα περασω κι εγω απο Συγγρου αυριο να δω αν ειναι αυτη διοτι εχω καιρο να την πετυχω σε λαδομαγαζο ... τελευταια φορα την πηρα πριν κανα 2μηνο ηταν στο Φρατζη που εκανε ενα συντομο περασμα κι απο εκει , καλο βολι αν πας και την παρεις και περιμενουμε εντυπωσεις να μας πεις τι εκανες και πως ητανε τελικα στο στιβο μαχηςΠΟΛΥ ωραιος, και σ ευχαριστω για τα φωτα σου, τυπε!
Αυτή είναι, μιλαμε για την ιδια, και μου κανε η ατιμη αυτό το 'κλικ' ας πουμε, αλλα η επιμονη της υπηρεσίας μ εβαλε σε σκεψεις...
ΕΦΥΓΑ & ακολουθει κριτικη!
Είσαι Θεός τύπεμετατεθη γι αυριο η καταδρομικη!
μαγκες, ανακαλυψα την καλυτερη φορμουλα για ευεξια και γυμναστικη, εν οψει καλοκαιριου:
τα λεφτα που τρωτε σε σουβλάκια/εστιατόρια/ζαχαροπλαστεία (γιατι εγω εκει τα ακουμπαω) καντε τα μασαζακια! προσεξτε-οχι πορδελα-ΜΑΣΑΖΑΚΙΑ!
εχετε γυμναστικη, μπριζολιασμα, και ξεπιασμα!
Στην συνεχεια η διαιτα είναι εξασφαλισμενη, καθως ισα-ισα για κανα ρεβυθι και κανα καροτο θα σας μεινουν, οποτε να σου και το διαιτητικο σκηνικο!
Μ ένα σπαρο 3 τριγωνια δλδ: φιτνες σεξ, υγιεινη διαστροφή!
Σημείωση
Απο 1/4 πρωταπριλια το μαγαζί μεταφέρεται στον 3ο όροφο με ονομασία "ΑΔΑΜ".
Λοιπόν έχουμε καινούργιο ίδρυμα στην ίδια πολυκατοικία με το άλλο....
Το όνομα του "Αδάμ" είναι αδερφάκι του "Εδέμ" στον 6ο....
Προγράμματα τα ίδια ακριβώς...60 1/2 80 1 .ωρα!
Όμορφος χώρος,μεγάλος,ευρύχωρος με όμορφα δωμάτια.Σε όλα τα δωμάτια έχει και κρεβάτι...Εκτός από αυτό που γίνεται το μασάζ...
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6970908209
Ρόστερ...
Τζέσικα,δε θα μπορούσε να λείπει στα εγκάινια...!
Αλέσια,Ντιάνα,Λέιλα...!
εφυγα σου λεω
εφυγα σου λεω