Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Pussy Doctor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
9
Like
844
Πόντοι
311
Παιδιά η Λίζα εργάζεται ακόμα εδώ?    :huh:

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
303
Πόντοι
21
Το Σάββατο θα ναι κλειστά το κατάστημα;

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.472
Πόντοι
12.930
Παιδιά η Λίζα εργάζεται ακόμα εδώ?    :huh:

Αν λες μια κοντούλα μελαχροινή, ναι
είναι καλή στο σερβις??
δεν εχω δοκιμάσει και αν αξίζει στο σερβις θα ειναι μια καλή εναλλακτική αφου τα στανταρ του μαγαζιου δυσκολα τα βρισκεις ελευθερα

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
είναι καλή στο σερβις??
δεν εχω δοκιμάσει και αν αξίζει στο σερβις θα ειναι μια καλή εναλλακτική αφου τα στανταρ του μαγαζιου δυσκολα τα βρισκεις ελευθερα

Ναι το Λιζάκι είναι πολύ καλό στο σερβις. Και το μασαζάκι το έχει αλλά και στο πρόγραμμα είναι πολύ καλή.
Εδώ μια κριτική της από το Στουρνάρη 29

Εξακολουθεί και είναι Power  :rockon:

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
είναι καλή στο σερβις??

Εισαι σιγουρος φιλε ; τελευταιο περασμα απο εδω και ηταν μια αντιπαθεστατη υπηρεσια και σε ερωτηση μου για το λιζακι αρχισε τα κουλα ...παρε τηλεφωνο ...ισως απο εβδομαδα και κατι τετοια ....σε σημειο που ημουν ετοιμος να της τα χωσω λες και ειμαστε χθεσινοι η ασχετοι με το αθλημα .....anyway τις τελευταιες φορες λοιπον συνεχεια λειπει οποτε μονο αν την ειδες με τα ματια σου ....σε αυτο παει το αν εισαι σιγουρος ....αυτα και χαιρετω !!!!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.783
Πόντοι
216
Εθεαθη νεα, δροσερη (?) παρουσια στο ιδρυμα, ονοματι 'Λελα'/'Λειλα' μελαχροινη, λεπτη, σχετικα αχαρη αλλα εφερε μιαν γοητεια-ρουσκα!
γνωριζει κανενας τιποτα?
Η υπηρεσια επεμενε να δοκιμασω, με υποσχέσεις και εγγυήσεις (πραγμα που με απετρεψε, φυσικα)

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.946
Πόντοι
2.846
Εθεαθη νεα, δροσερη (?) παρουσια στο ιδρυμα, ονοματι 'Λελα'/'Λειλα' μελαχροινη, λεπτη, σχετικα αχαρη αλλα εφερε μιαν γοητεια-ρουσκα!
γνωριζει κανενας τιποτα?
Η υπηρεσια επεμενε να δοκιμασω, με υποσχέσεις και εγγυήσεις (πραγμα που με απετρεψε, φυσικα)
 Αν  η  Λειλα που ειδες ηταν μελαχρινη  , λεπτη ,  ντελικατη με  ωραιο  κωλο και λεπτα ποδια ,  και με  καπως ασιατικα χαρακτηριστικα στην  φατσα  σαν  καζακα .... ειναι  κορυφαια  καυλα  η  τυπισσα , εχει δουλεψει και σε αλλα μασατζιδικα η καζακα  , την  εχω παρει πανω  απο 5  φορες και ειναι κορυφη και σε μασσαζ  και σε πιπα και σε  σεξ ,  προχωρα την και μην το  σκεφτεσαι  καν  :hi: :hi: :hi:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.783
Πόντοι
216
  Αν  η  Λειλα που ειδες ηταν μελαχρινη  , λεπτη ,  ντελικατη με  ωραιο  κωλο και λεπτα ποδια ,  και με  καπως ασιατικα χαρακτηριστικα στην  φατσα  σαν  καζακα .... ειναι  κορυφαια  καυλα  η  τυπισσα , εχει δουλεψει και σε αλλα μασατζιδικα η καζακα  , την  εχω παρει πανω  απο 5  φορες και ειναι κορυφη και σε μασσαζ  και σε πιπα και σε  σεξ ,  προχωρα την και μην το  σκεφτεσαι  καν  :hi: :hi: :hi:

ΠΟΛΥ ωραιος, και σ ευχαριστω για τα φωτα σου, τυπε!
Αυτή είναι, μιλαμε για την ιδια, και μου κανε η ατιμη αυτό το 'κλικ' ας πουμε, αλλα η επιμονη της υπηρεσίας μ εβαλε σε σκεψεις...

ΕΦΥΓΑ & ακολουθει κριτικη!

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.946
Πόντοι
2.846
ΠΟΛΥ ωραιος, και σ ευχαριστω για τα φωτα σου, τυπε!
Αυτή είναι, μιλαμε για την ιδια, και μου κανε η ατιμη αυτό το 'κλικ' ας πουμε, αλλα η επιμονη της υπηρεσίας μ εβαλε σε σκεψεις...

ΕΦΥΓΑ & ακολουθει κριτικη!
 Ειναι  γυναικα  γκεισα η  Λειλα ... οταν  καταλαβει τι θες θα σε απογιωσει με πολυ  ωραιο και καυλερο τροπο ,  επισης  αν την  περιποιηθεις και   καυλωσει τοτε ανεβαζει  στροφες και αναζητα πιο σκληρο και εντονο  γαμησι , λογικα  για την  ιδια  λεμε  θα περασω κι  εγω απο  Συγγρου  αυριο να  δω  αν  ειναι αυτη  διοτι  εχω   καιρο να την  πετυχω σε  λαδομαγαζο ... τελευταια  φορα την πηρα πριν κανα 2μηνο ηταν στο  Φρατζη που  εκανε  ενα συντομο  περασμα κι απο  εκει , καλο  βολι αν πας και την  παρεις και  περιμενουμε εντυπωσεις να μας πεις  τι εκανες  και πως  ητανε  τελικα στο στιβο  μαχης  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.783
Πόντοι
216
μετατεθη γι αυριο η καταδρομικη!
μαγκες, ανακαλυψα την καλυτερη φορμουλα για ευεξια και γυμναστικη, εν οψει καλοκαιριου:
τα λεφτα που τρωτε σε σουβλάκια/εστιατόρια/ζαχαροπλαστεία (γιατι εγω εκει τα ακουμπαω) καντε τα μασαζακια! προσεξτε-οχι πορδελα-ΜΑΣΑΖΑΚΙΑ!
εχετε γυμναστικη, μπριζολιασμα, και ξεπιασμα!

Στην συνεχεια η διαιτα είναι εξασφαλισμενη, καθως ισα-ισα για κανα ρεβυθι και κανα καροτο θα σας μεινουν, οποτε να σου και το διαιτητικο σκηνικο!

Μ ένα σπαρο 3 τριγωνια δλδ: φιτνες σεξ, υγιεινη διαστροφή!

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Χθεσινο περασμα. Στόχος η παλιά γνωστή Μονικα. Δεν εκλαψα ποτέ τα λεφτά μου. Ομως ήταν σε δωμάτιο με άλλον συναγωνιστή. Παρελασαν Αντζελα με ωραίο σφιχτό σώμα, η πολλά υποσχόμενη Λέιλα και μια xoντρουλα ξανθιά, αδιάφορη. Εφυγα λογω της στοχοθεσίας που είχα.
Σημείωση
Απο 1/4 πρωταπριλια το μαγαζί μεταφέρεται στον 3ο όροφο με ονομασία "ΑΔΑΜ".

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
μετατεθη γι αυριο η καταδρομικη!
μαγκες, ανακαλυψα την καλυτερη φορμουλα για ευεξια και γυμναστικη, εν οψει καλοκαιριου:
τα λεφτα που τρωτε σε σουβλάκια/εστιατόρια/ζαχαροπλαστεία (γιατι εγω εκει τα ακουμπαω) καντε τα μασαζακια! προσεξτε-οχι πορδελα-ΜΑΣΑΖΑΚΙΑ!
εχετε γυμναστικη, μπριζολιασμα, και ξεπιασμα!

Στην συνεχεια η διαιτα είναι εξασφαλισμενη, καθως ισα-ισα για κανα ρεβυθι και κανα καροτο θα σας μεινουν, οποτε να σου και το διαιτητικο σκηνικο!

Μ ένα σπαρο 3 τριγωνια δλδ: φιτνες σεξ, υγιεινη διαστροφή!
:2funny: :2funny: :kneel: :kneel: Είσαι Θεός τύπε

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Εγκαίνια σήμερα στο νέο χώρο στον 3ο όπως αναφέρθηκε παραππάνω.
Σήμερα στον 3ο Τζέσσικα, Αλέσια, Λέιλα, Ντιάννα, Άντζελα.

Λειτουργεί και ο χώρος στο 6ο κανονικά με τις υπόλοιπες κοπέλες....

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Λοιπόν έχουμε καινούργιο ίδρυμα στην ίδια πολυκατοικία με το άλλο....
Το όνομα του "Αδάμ" είναι αδερφάκι του "Εδέμ" στον 6ο....
Προγράμματα τα ίδια ακριβώς...60 1/2 80 1 .ωρα!
Όμορφος χώρος,μεγάλος,ευρύχωρος με όμορφα δωμάτια.Σε όλα τα δωμάτια έχει και κρεβάτι...Εκτός από αυτό που γίνεται το μασάζ...
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6970908209
Ρόστερ...
Τζέσικα,δε θα μπορούσε να λείπει στα εγκάινια...!
Αλέσια,Ντιάνα,Λέιλα...!

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Λοιπόν έχουμε καινούργιο ίδρυμα στην ίδια πολυκατοικία με το άλλο....
Το όνομα του "Αδάμ" είναι αδερφάκι του "Εδέμ" στον 6ο....
Προγράμματα τα ίδια ακριβώς...60 1/2 80 1 .ωρα!
Όμορφος χώρος,μεγάλος,ευρύχωρος με όμορφα δωμάτια.Σε όλα τα δωμάτια έχει και κρεβάτι...Εκτός από αυτό που γίνεται το μασάζ...
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6970908209
Ρόστερ...
Τζέσικα,δε θα μπορούσε να λείπει στα εγκάινια...!
Αλέσια,Ντιάνα,Λέιλα...!

εφυγα σου λεω  :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Πέρασμα και από εδώ μίας και ήμουν στον 3ο....

Ρόστερ...Με προτοεμφανιζόμενες...!
Αγάπη,έκφυλη ξανθιά με τατού στο χέρι και γενικά σέξυ σύνολο...
Τίνα ξανθιά και αυτή,λίγο πιο γεμάτη...
Άντζελα ήταν στο δωμάτιο...!
Καθημερινές θα προστεθούν και άλλες κοπέλες...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom