Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.797
Πόντοι
41.813
Έχει τύχει να πάω και να είναι ελεύθερη μετά από 2,5 ώρες...Χαχαχα  :hi:

εννοείται ότι μπορεί να πας και να μην είναι διαθέσιμη για την επόμενη ώρα τουλάχιστον

ξενερωμα. 4 φορες μου εχει τυχει κι εφυγα

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
αυτη ειναι η μαλακια. που εκοψαν τα ραντεβου

Ναι άστα και που να πας να περάσει η ώρα...Πήγα την άλλη φορά είχε ραντεβού,έφυγα γύρισα σε 45 λεπτά και έμπαινε ξανά δωμάτιο...!

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Έτσι είναι Βασίλη!

Τουλάχιστον εσείς είστε τυχεροί που προλάβατε την εποχή των ραντεβού.

Εγώ ως ρούκυ με τη Τζέσικα δεν τα πρόλαβα. Οπότε, πηγαίνεις-είναι μέσα-φεύγεις-ξαναγυρνάς να προλάβεις να είσαι ο επόμενος κτλ.... Και εάν όχι ξενέρα που λέει και ο πετερ. 

ΟΚ! ..... τί να γίνει?!

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.686
Πόντοι
3.137
Υπάρχει κι άλλη λύση αλλά κοστίζει λίγο παραπάνω.....
Πας κι αν είναι απασχολημένη με ένα ραντεβού περνάς με άλλη για μισή ώρα είτε για προθέρμανση είτε για κάνα ξεπιαστικό μασαζάκι. ;)
Έχεις ζητήσει όμως μετά στο καπάκι να έρθει το Τζεσσικάκι μόλις τελιώσει με τον προηγούμενο.
Δοκιμάστε το εαν δεν έχετε πρόβλημα. Λειτουργεί.... :grin:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Δεν έχουν και τόσο άδικο με την κατάργηση των ραντεβού. Δλδ άμα ένα μαγαζί είναι ανοιχτό, θα πρέπει να δουλεύει εκείνη μόνο με ραντεβού, και ό,τι τύχει ανάμεσα?

Αποκλειστικά και μόνο όταν δουλεύει κάποια με ραντεβού είναι αλλιώς. Και πάλι πρέπει να ξέρει να διαχειρίζεται σωστά το χρόνο. Λίγες το κάνουν...

Από την άλλη πόσοι από εμάς τηρούν τα ραντεβού τους? Όλη σχεδόν η Ελλάδα κάθε μέρα πάει στραβά με τις χρονικές δεσμεύσεις. Και με τη σκυταλοδρομία που στραβώνει όλα μπάχαλο γίνονται.

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.457
Πόντοι
4.096
Δεν έχουν και τόσο άδικο με την κατάργηση των ραντεβού. Δλδ άμα ένα μαγαζί είναι ανοιχτό, θα πρέπει να δουλεύει εκείνη μόνο με ραντεβού, και ό,τι τύχει ανάμεσα?

Αποκλειστικά και μόνο όταν δουλεύει κάποια με ραντεβού είναι αλλιώς. Και πάλι πρέπει να ξέρει να διαχειρίζεται σωστά το χρόνο. Λίγες το κάνουν...

Από την άλλη πόσοι από εμάς τηρούν τα ραντεβού τους? Όλη σχεδόν η Ελλάδα κάθε μέρα πάει στραβά με τις χρονικές δεσμεύσεις. Και με τη σκυταλοδρομία που στραβώνει όλα μπάχαλο γίνονται.
100% σωστος

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.955
Πόντοι
2.846
:grin:
αρα δινεις προκαταβολα πας για καφε κ γυρνας??
  Η  Τζεσσικα   κανει απ της κορυφαιες πνιχτες πιπες μεχρι λαρυγγα ,  εχει απ τους κορυφαιους  μπραζιλιαν  κωλους ,  δινει  και γουσταρει τρελα  το αναλ  πανω απο μισαωρο γαζωμα  απο γκροβερ , και εχει δημιουργησει σταθερους  πελατες  και φιλους με τα ατομα που την βλεπουμε τα τελευταια 5 χρονια ,  οποτε  λογικα με  αυτους    κανονιζει κ με τηλ  κι απ  την  προηγουμενη μερα .... μετα  οσοι  περασουν απο το  μαγαζι και τους  βαλει  τσοντα   αυτοι  ειναι και οι  τυχεροι  της  ημερας  ;) ;) :grin: :grin: :grin:,  οι  υπολοιποι .... περνεις   χαρτακι  και σου κλεινει  ραντεβου  για τον  Μαη  του 18  :'(  :dancing: :dancing: :lheel: , οποτε  το  ρητο για την  Τζεσικα  λεει" εχε  τυχη διαβαινε "  αυτα τα  ολιγα για την  νεαρα  απ τα τας γραφας του  Chica  :cool2: :cool2: :cool2: 

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.797
Πόντοι
41.813
Πας κι αν είναι απασχολημένη με ένα ραντεβού περνάς με άλλη για μισή ώρα είτε για προθέρμανση είτε για κάνα ξεπιαστικό μασαζάκι. ;)
Έχεις ζητήσει όμως μετά στο καπάκι να έρθει το Τζεσσικάκι μόλις τελιώσει με τον προηγούμενο.

ναι μονο που οι τοσο καλες επιλογες στο μαγαζι εκει δεν ειναι και πολλες.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.797
Πόντοι
41.813

θα διαφωνησω. μιλαμε για ραντεβου με οριζοντα μιας αντε δυο ωρων. οχι παραπανω. αυτο νομιζω ειναι εφικτο να γινεται και ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατο να μην τηρηθει τουλαχιστον απο την πλευρα μας. του πελατη εννοω.

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.686
Πόντοι
3.137
Ναι σωστά! Το ραντεβού στην επόμενη ώρα θα μπορούσε να δουλέψει. Κι αν αργήσεις (ο πεάλτης εννοώ) και υπάρχει ζήτηση την χάνεις....

Θυμάμαι μια φορά την ζήτησα και είχε ραντεβού σε 10 λεπτά. Έλα μωρε λέω μπες κι αν έρθει το ραντεβού ας περιμένει 10 λεπτά. Δεν χαθηκε ο κόσμος....
Και ήρθε αλλά με αυτήν την προυπόθεση (στο 20λεπτο βγαίνω). Τελικά το ραντεβού της άργησε πάνω από 20 λεπτά και έκανα το μισαωράκι μου μια χαρά!!

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
μού επιβεβαιώσατε την εγγενή αδυναμία της ελληνικής φυλής

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.797
Πόντοι
41.813
Ναι σωστά! Το ραντεβού στην επόμενη ώρα θα μπορούσε να δουλέψει. Κι αν αργήσεις (ο πεάλτης εννοώ) και υπάρχει ζήτηση την χάνεις....

Θυμάμαι μια φορά την ζήτησα και είχε ραντεβού σε 10 λεπτά. Έλα μωρε λέω μπες κι αν έρθει το ραντεβού ας περιμένει 10 λεπτά. Δεν χαθηκε ο κόσμος....
Και ήρθε αλλά με αυτήν την προυπόθεση (στο 20λεπτο βγαίνω). Τελικά το ραντεβού της άργησε πάνω από 20 λεπτά και έκανα το μισαωράκι μου μια χαρά!!

εμενα δε μου φτανει το μισαωρακι με το μωρο. :grin: :grin:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
προφανώς και η μισή ώρα είναι ανεπαρκής

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Τη Τζέσικα την πέτυχα στην τύχη πρόσφατα. Όταν ρώτησα ήταν απασχολημένη. Έτσι δοκίμασα να πάω για άλλη αλλού. Η άλλη λοιπόν ήταν  ασυνεπής σε αυτά που μού είπε με αποτέλεσμα να ναυαγήσει. Μάλιστα, επέμενε κιόλας ότι ήταν συνεπής, ενώ στα κινητά μας ήταν καταγεγραμένες οι ώρες των κλήσεων. Στην επαναπροσπάθεια μου πέτυχα τη Τζέσικα λίγο πριν βγει από το δωμάτιο.

Σημ: Ως αντιπαράδειγμα για τα ραντεβού, θα μπορούσα να περιγράψω την ξεκαρδιστική συνομιλία/επικοινωνία μου για το ραντεβού που ναυάγησε, αλλά δεν θέλω να σπαμάρω.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Σε ποια από όλες αναφέρεσαι?  :huh:

στην ασυνέπεια που διάβασα!

δεν ήσουν εσύ, αλλά ο άλλος.

Για να το κλείσω (σπαμάρουμε) Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τα ραντεβού. Δεν τα έζησα μεν στο Σ40-42, και μπορεί να έχετε δίκιο αγαπητοί συμφορουμίτες ότι ήταν εξυπηρετικά. Είμαι σίγουρος 1000% ότι θα είμαι/ήμουν συνεπής, διότι έτσι έχω μοντάρει κάθε 24ωρο μου. Θα μού την έσπαγε όμως το μπέρδεμα εξαιτίας άλλων.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618

xaxaxax δεν υπάρχεις....!!!!Τι σκέφτηκες μπαγάσα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom