Χαιρομαι οταν βλεπω ατομα που καταλαβαινουν ακριβως τι εννοω οταν γραφω ενα ποστ για καποια μανταμ που εχω φαει , αλλωστε δεν χρειαστηκα ποτε να τα κανω ταληρα ουτε για το Χορχε που ανακαλυπτει κρυμενα μοντελακια με συνθηματικα στο Συγγρου και τρολαρει κοσμο ουτε σε κανεναν να δωσω εξηγησεις ποσες φορες πηρα την μια και ποσες την αλλη , αλλωστε τα αγαπαω τα παιδια εδω μεσα και τον Χορχακο με τις πλακες του και τα καζα του δεν τον παρεξηγω ... αλλωστε ειμαι καθαρο φορ περιοχης δεν συνηθιζω να τρωω την ντριπλα απο κανεναν ;) ;) ;)
Οπως επισης θα πω οτι αυτοι που με ξερουν και με διαβαζουν στο σαιτ ξερουν οτι ουτε αγαπουλης ειναι ο Chicha κι ουτε του αρεσει να προμοταρει καποια , ποτε και για κανενα λογο , αλλο αν καψουρευεται καμοια νεαρη λαδοκορη που και που , σορρυ αλλα ειμαι ευαλωτος στην καψουρα :- :-
Και τελος θα καταληξω για αλλη μια φορα σε αυτο που σημειωσε κι ο nick9x οτι τα περισσοτερα ραντεβου μας ειναι αρκετες φορες και θεμα χημειας , αν την γνωρισες καποια απ την αρχη που ξεκινσε μπορει να βρηκατε καλη χημεια και να ειναι αστερι , αστερι και να σταζει καυλα δεν μπορει να ειναι ολες με ολους , αυτο δεν παιζει ξεχαστε το αλλη χημεια βγαζει ενας νεαρος γλυκοτσουτσουνος κι αλλη ενα ωριμος μπαρμπας με μπυροκοιλια η αρκουδιαρης με τριχες παντου , δεν χρειαζεται και πολυ σκεψη .... :- :- :-
Και παμε και στο τελευταιο σκελος , κοπελες σαν την Λια , Μονικα απο Συγγρου , Μαριαννα απο Καλλιροης , Χριστινακι απο 3ης Σεπτεμβ κλπ κλπ , ειναι λαδοκορες που εχουνε κλεισει πανω απο 5ετια στα λαδομαγαζα , λογικο ειναι πλεον μερικες να το κακουνε και λιγο αγγαρια μερικες μερες , αν δεν ειναι σε ορεξατη μερα η αν τσακωθηκαν με τον γκομενο η αν ειναι στα νταουν τους ψυχολογικα η αν , αν , αν , οποτε μην τα θεωρουμε δεδομενα ολα , ουτε η Μονικα θα κανει πλεον τα γαμησια που εκανε οταν την επερνα εγω το 2012 κ 013 στο Στουρναρη , ειναι πως της το γυριζει της καθε μιας το ξεφτιλικι και τα χυσιματα που τρωει καθημερινα εκει μεσα ,
οπως αυτο που συμβαινει και με την Μαριαννα τωρα η οποια οταν την πρωτογνωρισα εκανε τα καλυτερα πορνοσταρικα γαμησια εβερ , την επερνα 3 με 4 φορες το μηνα μερικες φορες και 2 φορες την βδομαδα , το τι ξεκωλιασματα της εριχνα και τι λουσιματα σε μαπα και στομα δεν περιγραφεται , μεχρι που με τα πολλα χυσιματα και με τα πολλα χιλιομετρα που εφαγε εκει μεσα , πλεον εχει τεμπελεψει σαν χαρακτηρας εχει αγριεψει και στο παιζει και ιστορια καμοια φορα μες στο δωματιο , τελευταια φορα της εδωσα μια ευκαιρια πριν το καλοκαιρι που περασα μαζι της και ηταν η χειροτερη εμπειρια που ειχα ενω την ξερω χρονια , οποτε και με αυτην την εκλεισα τη χημεια μου κι εκλεισε κι ο κυκλος μου μαζι της .
Αυτα λοιπον για τις λαδοκορες και ειδικα γι αυτες που τα εχουνε φαει τα χιλιομετρα τους , βεβαια παντα θα υπαρχουνε και οι φιλοτιμες κορασιδες που ξεκιναν τωρα κι εκτιμουν μεχρι και το τελευταιο σεντ απο αυτα που δινουμε , οποτε παντα θα εχουμε καινουργιες λαδοκορες και παντα θα φτιαχνουμε καινουργια στανταρακια ...... μεχρι να παλιοσουνε κι αυτες , tale quale λοιπον ολα ειναι στον κυκλο της ζωης , αυτα τα ολιγα παιδες μου Καλεςε Γιορτεςε σε ολους