Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.951
Πόντοι
2.846
ρε συ... άλλοι λέγαν Μόνικα και ξερό ψωμί...
και δεν έβγαινε κανείς να πει διαφορετικά...
τώρα τι έγινε???
εγώ δεν ξέρω... ποτέ δεν με έπεισε να περάσω μαζί της...
 Η  Μονικα   κανει  απ τα  πιο  εκφυλα  κι αγαπησιαρικα  γαμησια  που εχω παρει απο λαδοκοριτσο , κι  εγω οταν  πρωτοπηγαινα  στη  Στουρναρη  την  απεφευγα   διοτι  ηταν ψηλη με μαλλουρα μαυρη  μακρια  και αρκετα  σκυλε σουλουπι για  τα γουστα  μου και ειχα την  εντυπωση  οτι θα ειναι ξεπετα  , μεχρι που μια  μερα ελειπαν  τα στανταρακια  που επερνα απο εκει μεσα  και δοκιμασα  Μονικα ....  εκανα  ενα απ  τα  καλυτερα  μασσαζ και γαμησια  που  ειχα  κανει  εκει μεσα εβερ  , απο  ολες τις παλιες καραβανες  Λια και τις λοιπες ξεπετατζουδες ,  απο   τοτε   οταν  πηγαινα   Στουρναρη  εριχνα   Χ  στις  υπολοιπες κι επερνα   Μονικα και για απαλο και για  σκληρο  γαμησι  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:, η  Μονικα  αν σε γνωριζει κι αν  της ξηγηθεις  ωραια  περνεις πολυ καλο  γαμησι  και  δεν κοιτα και ρολοι  , μπορει οπτικα  να  φαινεται  σκυλε  και αγρια και να  αγριευει καποιους με την  εμφανιση της  αλλα  στο  δωματιο  ειναι μεγαλη  γατουλα  και φιλοτιμη , για  μενα καλα  εκανε και  ηρθε  Συγγρου ταιριαζει   καλυτερα με το  ροστερ του μαγαζιου  ....  :hi: :hi: :hi: :hi:

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.472
Πόντοι
12.930
φιλε inkubus δεν ηξερες δεν ρωταγες για το Αλβανό την Μονικα???
Πεταμενα λεφτα, χαλια σερβις, βαριεται την ζωη της και κοροιδευει πελατες
απο τις χειροτερες επιλογες
μακρια απο αυτην.

Μάγκες δικαιως με κραζετε,αλλα να απολογηθω....ημουν κοπανιστός από την δουλεια για 1 ωρίτσα κοντα στην περιοχη
να παω Μαριάννα στο Κ48? εχει καταντησει παρακμη....
αρα πηγα στο Σ42 και απλα ή θα έφευγα με το πουλι στο χερι και πισω στην δουλεια
ή κατι θα έπαιρνα...

Εννοείται ότι ισχυει αυτο που λεει και ο Salzburg , γλωσσόφιλα σχεδον ανυπαρκτα κ
επισης δεν θεωρω ότι η Μόνικα ειναι GFE
θεωρω απλα ότι κανει αγγαρεια, βαριεται και σιχαινεται

τωρα μπορω να δεχτω ότι με μερικους μπορει να είχε χημεια και να πήγαν καλα τα πραγματα
στα μασατζιδικα το σερβις ειναι εξατομικευμενο!

τελος παντων στο ροστερ εκτος Μονικας υπήρχαν μόνο αλλες 2 εκεινη την ώρα
μια Λιντα ή Λινα μελαχροινή κοντή που την έπαιρνα αν ήξερα ότι κανει καλο σερβις
και μια Ελενη παχουλη

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
μια Λιντα ή Λινα μελαχροινή κοντή που την έπαιρνα αν ήξερα ότι κανει καλο σερβις

To Λιζάκι λες (Λίζα) και εκείνη παλιότερα στο Στ29. Πολύ καλό σέρβις να δοκιμάσεις...  ;)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Άβυσσος είπαμε...
Τώρα βγήκε και πορνσταρζ εξπήριενς....
Με φτιάχνετε να πάω να δοκιμάσω...
Μπααααα αφού δεν βλέπεται ρε μύωπες....
Να πάρω διπλό με Αλισια; Όσκαρ σαβούρας; μπούχαχά!!!!

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Για ποια λες ?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ε μα την Μόνικα...
Με έχετε ιντριγκάρει!!!
Αχρηστη τεμπέλα, gfe, pse, σκυλί του πολέμου, βαριέται, σιχαμένη, ξεπέτα, τα καλύτερα γαμήσια εβερ....
Τι να πεί κανείς...
Ή κάποιος δεν έχει κριτήριο ή μας δουλεύουν;

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
 Η  Μονικα   κανει  απ τα  πιο  εκφυλα  κι αγαπησιαρικα  γαμησια  που εχω παρει απο λαδοκοριτσο , κι  εγω οταν  πρωτοπηγαινα  στη  Στουρναρη  την  απεφευγα   διοτι  ηταν ψηλη με μαλλουρα μαυρη  μακρια  και αρκετα  σκυλε σουλουπι για  τα γουστα  μου και ειχα την  εντυπωση  οτι θα ειναι ξεπετα  , μεχρι που μια  μερα ελειπαν  τα στανταρακια  που επερνα απο εκει μεσα  και δοκιμασα  Μονικα ....  εκανα  ενα απ  τα  καλυτερα  μασσαζ και γαμησια  που  ειχα  κανει  εκει μεσα εβερ  , απο  ολες τις παλιες καραβανες  Λια και τις λοιπες ξεπετατζουδες ,  απο   τοτε   οταν  πηγαινα   Στουρναρη  εριχνα   Χ  στις  υπολοιπες κι επερνα   Μονικα και για απαλο και για  σκληρο  γαμησι  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:, η  Μονικα  αν σε γνωριζει κι αν  της ξηγηθεις  ωραια  περνεις πολυ καλο  γαμησι  και  δεν κοιτα και ρολοι  , μπορει οπτικα  να  φαινεται  σκυλε  και αγρια και να  αγριευει καποιους με την  εμφανιση της  αλλα  στο  δωματιο  ειναι μεγαλη  γατουλα  και φιλοτιμη , για  μενα καλα  εκανε και  ηρθε  Συγγρου ταιριαζει   καλυτερα με το  ροστερ του μαγαζιου  ....  :hi: :hi: :hi: :hi:
Η ιστορία  μου.
Ετσι ξεκίνησα και εγώ με στανταράκια την Λία, Σόνια και guest star τη Ζάνα που είχε το ελευθέρας από μένα να μπαίνει στο δωμάτιο όποτε ήθελε για διπλό. Σιγά σιγά η Μόνικα ανέβηκε στην πρώτη θέση. Η Ζάνα πάντως έμπαινε  όποτε ήθελε (και με τη Μόνικα).
Αρχίσαν οι αλλαγές και μετακόμιση Ελένης και Μόνικας στο Σ42, όπου και ακολούθησα.
Η Ελένη πάλι αποχώρησε (γκρρρρ... άντε βρέστη πάλι)
Τελικά , για να μη το κουράζω .. είναι όλα θέμα χημείας και μέρας, δικής μας και δικής τους.
Κανείς δεν λέει ψέμματα και κανείς δεν προμοτάρει. Όλοι έχουμε δίκιο με βάση τις εμπειρίες μας (και ο Jorgekavlaras και ο chicharito - αξιοσέβαστα μέλη και οι δύο). Έτσι είναι πάντα αρκεί να γίνεται γόνιμος διάλογος βασιζόμενος στις εμπειρίες μας.      

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
Ε μα την Μόνικα...
Με έχετε ιντριγκάρει!!!
Αχρηστη τεμπέλα, gfe, pse, σκυλί του πολέμου, βαριέται, σιχαμένη, ξεπέτα, τα καλύτερα γαμήσια εβερ....
Τι να πεί κανείς...
Ή κάποιος δεν έχει κριτήριο ή μας δουλεύουν;

:hi:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.951
Πόντοι
2.846
Η ιστορία  μου.
Ετσι ξεκίνησα και εγώ με στανταράκια την Λία, Σόνια και guest star τη Ζάνα που είχε το ελευθέρας από μένα να μπαίνει στο δωμάτιο όποτε ήθελε για διπλό. Σιγά σιγά η Μόνικα ανέβηκε στην πρώτη θέση. Η Ζάνα πάντως έμπαινε  όποτε ήθελε (και με τη Μόνικα).
Αρχίσαν οι αλλαγές και μετακόμιση Ελένης και Μόνικας στο Σ42, όπου και ακολούθησα.
Η Ελένη πάλι αποχώρησε (γκρρρρ... άντε βρέστη πάλι)
Τελικά , για να μη το κουράζω .. είναι όλα θέμα χημείας και μέρας, δικής μας και δικής τους.
Κανείς δεν λέει ψέμματα και κανείς δεν προμοτάρει. Όλοι έχουμε δίκιο με βάση τις εμπειρίες μας (και ο Jorgekavlaras και ο chicharito - αξιοσέβαστα μέλη και οι δύο). Έτσι είναι πάντα αρκεί να γίνεται γόνιμος διάλογος βασιζόμενος στις εμπειρίες μας.      
   Χαιρομαι οταν  βλεπω ατομα που καταλαβαινουν  ακριβως τι  εννοω  οταν  γραφω  ενα ποστ για καποια μανταμ που εχω φαει  , αλλωστε  δεν  χρειαστηκα  ποτε να τα κανω ταληρα ουτε  για το  Χορχε  που ανακαλυπτει  κρυμενα  μοντελακια με  συνθηματικα στο  Συγγρου και τρολαρει  κοσμο ουτε σε κανεναν  να  δωσω  εξηγησεις ποσες φορες πηρα την μια και ποσες την  αλλη , αλλωστε τα  αγαπαω τα παιδια εδω  μεσα και τον  Χορχακο  με τις πλακες του και τα καζα του δεν τον παρεξηγω  ... αλλωστε ειμαι καθαρο  φορ περιοχης δεν συνηθιζω να  τρωω  την ντριπλα απο κανεναν  ;) ;) ;) :grin: :grin: :grin:
  Οπως   επισης  θα  πω  οτι αυτοι που με ξερουν και με διαβαζουν στο  σαιτ ξερουν οτι ουτε αγαπουλης ειναι ο  Chicha  κι ουτε του αρεσει να προμοταρει καποια , ποτε και για κανενα  λογο , αλλο  αν καψουρευεται  καμοια νεαρη λαδοκορη  που και που ,  σορρυ  αλλα ειμαι  ευαλωτος  στην καψουρα  :- :- :s&m_2: :s&m_2:
   Και  τελος θα καταληξω  για αλλη μια φορα  σε  αυτο που σημειωσε κι ο nick9x  οτι τα περισσοτερα  ραντεβου  μας ειναι  αρκετες φορες και θεμα χημειας  , αν  την  γνωρισες καποια  απ την  αρχη που ξεκινσε μπορει να βρηκατε  καλη χημεια και να  ειναι  αστερι , αστερι και να σταζει καυλα δεν μπορει να  ειναι  ολες με  ολους ,  αυτο δεν παιζει ξεχαστε το αλλη  χημεια βγαζει  ενας νεαρος γλυκοτσουτσουνος  κι αλλη ενα ωριμος  μπαρμπας  με  μπυροκοιλια η αρκουδιαρης  με τριχες παντου ,  δεν  χρειαζεται και πολυ  σκεψη .... :- :- :-
  Και παμε  και στο τελευταιο  σκελος  , κοπελες  σαν  την  Λια ,  Μονικα απο  Συγγρου , Μαριαννα απο Καλλιροης ,  Χριστινακι απο 3ης Σεπτεμβ  κλπ κλπ  , ειναι  λαδοκορες που εχουνε  κλεισει πανω απο 5ετια  στα λαδομαγαζα  ,  λογικο  ειναι πλεον  μερικες να  το κακουνε  και λιγο  αγγαρια μερικες μερες ,  αν δεν  ειναι σε ορεξατη  μερα η  αν τσακωθηκαν με τον  γκομενο  η αν ειναι στα νταουν τους ψυχολογικα  η αν , αν , αν ,  οποτε  μην τα θεωρουμε  δεδομενα ολα ,  ουτε  η  Μονικα  θα κανει  πλεον τα  γαμησια που  εκανε  οταν  την  επερνα  εγω το 2012 κ  013  στο  Στουρναρη ,  ειναι πως  της το  γυριζει  της καθε μιας  το  ξεφτιλικι  και τα χυσιματα  που τρωει καθημερινα  εκει μεσα ,  οπως  αυτο  που συμβαινει και με την  Μαριαννα  τωρα  η  οποια  οταν  την πρωτογνωρισα  εκανε  τα καλυτερα πορνοσταρικα  γαμησια  εβερ , την επερνα 3 με  4 φορες το μηνα  μερικες φορες και 2 φορες την  βδομαδα , το τι  ξεκωλιασματα της  εριχνα και  τι  λουσιματα  σε μαπα  και στομα δεν περιγραφεται , μεχρι που με τα πολλα χυσιματα και με τα πολλα χιλιομετρα που  εφαγε  εκει μεσα , πλεον  εχει  τεμπελεψει  σαν  χαρακτηρας εχει  αγριεψει και στο  παιζει και  ιστορια καμοια  φορα μες στο  δωματιο ,  τελευταια φορα  της  εδωσα μια  ευκαιρια πριν το καλοκαιρι  που περασα μαζι της και ηταν η χειροτερη  εμπειρια που  ειχα ενω την ξερω  χρονια ,  οποτε και με  αυτην την  εκλεισα  τη  χημεια μου κι εκλεισε κι ο κυκλος  μου μαζι  της .
 Αυτα  λοιπον  για τις λαδοκορες  και  ειδικα  γι  αυτες που τα  εχουνε φαει τα χιλιομετρα τους , βεβαια παντα θα  υπαρχουνε και οι φιλοτιμες  κορασιδες που ξεκιναν τωρα κι  εκτιμουν μεχρι και το τελευταιο  σεντ απο  αυτα που δινουμε ,  οποτε παντα θα εχουμε καινουργιες λαδοκορες και παντα  θα φτιαχνουμε καινουργια  στανταρακια ...... μεχρι να παλιοσουνε κι αυτες , tale  quale  λοιπον ολα  ειναι στον κυκλο  της ζωης ,  αυτα  τα ολιγα  παιδες μου  Καλεςε  Γιορτεςε  σε ολους  :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.618
Πόντοι
4.060
   Χαιρομαι οταν  βλεπω ατομα που καταλαβαινουν  ακριβως τι  εννοω  οταν  γραφω  ενα ποστ για καποια μανταμ που εχω φαει  , αλλωστε  δεν  χρειαστηκα  ποτε να τα κανω ταληρα ουτε  για το  Χορχε  που ανακαλυπτει  κρυμενα  μοντελακια με  συνθηματικα στο  Συγγρου και τρολαρει  κοσμο ουτε σε κανεναν  να  δωσω  εξηγησεις ποσες φορες πηρα την μια και ποσες την  αλλη , αλλωστε τα  αγαπαω τα παιδια εδω  μεσα και τον  Χορχακο  με τις πλακες του και τα καζα του δεν τον παρεξηγω  ... αλλωστε ειμαι καθαρο  φορ περιοχης δεν συνηθιζω να  τρωω  την ντριπλα απο κανεναν  ;) ;) ;) :grin: :grin: :grin:
  Οπως   επισης  θα  πω  οτι αυτοι που με ξερουν και με διαβαζουν στο  σαιτ ξερουν οτι ουτε αγαπουλης ειναι ο  Chicha  κι ουτε του αρεσει να προμοταρει καποια , ποτε και για κανενα  λογο , αλλο  αν καψουρευεται  καμοια νεαρη λαδοκορη  που και που ,  σορρυ  αλλα ειμαι  ευαλωτος  στην καψουρα  :- :- :s&m_2: :s&m_2:
   Και  τελος θα καταληξω  για αλλη μια φορα  σε  αυτο που σημειωσε κι ο nick9x  οτι τα περισσοτερα  ραντεβου  μας ειναι  αρκετες φορες και θεμα χημειας  , αν  την  γνωρισες καποια  απ την  αρχη που ξεκινσε μπορει να βρηκατε  καλη χημεια και να  ειναι  αστερι , αστερι και να σταζει καυλα δεν μπορει να  ειναι  ολες με  ολους ,  αυτο δεν παιζει ξεχαστε το αλλη  χημεια βγαζει  ενας νεαρος γλυκοτσουτσουνος  κι αλλη ενα ωριμος  μπαρμπας  με  μπυροκοιλια η αρκουδιαρης  με τριχες παντου ,  δεν  χρειαζεται και πολυ  σκεψη .... :- :- :-
  Και παμε  και στο τελευταιο  σκελος  , κοπελες  σαν  την  Λια ,  Μονικα απο  Συγγρου , Μαριαννα απο Καλλιροης ,  Χριστινακι απο 3ης Σεπτεμβ  κλπ κλπ  , ειναι  λαδοκορες που εχουνε  κλεισει πανω απο 5ετια  στα λαδομαγαζα  ,  λογικο  ειναι πλεον  μερικες να  το κακουνε  και λιγο  αγγαρια μερικες μερες ,  αν δεν  ειναι σε ορεξατη  μερα η  αν τσακωθηκαν με τον  γκομενο  η αν ειναι στα νταουν τους ψυχολογικα  η αν , αν , αν ,  οποτε  μην τα θεωρουμε  δεδομενα ολα ,  ουτε  η  Μονικα  θα κανει  πλεον τα  γαμησια που  εκανε  οταν  την  επερνα  εγω το 2012 κ  013  στο  Στουρναρη ,  ειναι πως  της το  γυριζει  της καθε μιας  το  ξεφτιλικι  και τα χυσιματα  που τρωει καθημερινα  εκει μεσα ,  οπως  αυτο  που συμβαινει και με την  Μαριαννα  τωρα  η  οποια  οταν  την πρωτογνωρισα  εκανε  τα καλυτερα πορνοσταρικα  γαμησια  εβερ , την επερνα 3 με  4 φορες το μηνα  μερικες φορες και 2 φορες την  βδομαδα , το τι  ξεκωλιασματα της  εριχνα και  τι  λουσιματα  σε μαπα  και στομα δεν περιγραφεται , μεχρι που με τα πολλα χυσιματα και με τα πολλα χιλιομετρα που  εφαγε  εκει μεσα , πλεον  εχει  τεμπελεψει  σαν  χαρακτηρας εχει  αγριεψει και στο  παιζει και  ιστορια καμοια  φορα μες στο  δωματιο ,  τελευταια φορα  της  εδωσα μια  ευκαιρια πριν το καλοκαιρι  που περασα μαζι της και ηταν η χειροτερη  εμπειρια που  ειχα ενω την ξερω  χρονια ,  οποτε και με  αυτην την  εκλεισα  τη  χημεια μου κι εκλεισε κι ο κυκλος  μου μαζι  της .
 Αυτα  λοιπον  για τις λαδοκορες  και  ειδικα  γι  αυτες που τα  εχουνε φαει τα χιλιομετρα τους , βεβαια παντα θα  υπαρχουνε και οι φιλοτιμες  κορασιδες που ξεκιναν τωρα κι  εκτιμουν μεχρι και το τελευταιο  σεντ απο  αυτα που δινουμε ,  οποτε παντα θα εχουμε καινουργιες λαδοκορες και παντα  θα φτιαχνουμε καινουργια  στανταρακια ...... μεχρι να παλιοσουνε κι αυτες , tale  quale  λοιπον ολα  ειναι στον κυκλο  της ζωης ,  αυτα  τα ολιγα  παιδες μου  Καλεςε  Γιορτεςε  σε ολους  :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
ακριβώς όπως τα λες είναι αδερφέ.. :hi: :hi:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Αρε αγαπούληδες...
Μαύρο στις Τεμπέλες Λαδοκόρες όπως και να τις λένε!!!

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Αρε αγαπούληδες...
Μαύρο στις Τεμπέλες Λαδοκόρες όπως και να τις λένε!!!
Έτσι είναι φίλε Χόρχε. Πίσω από ένα σκληρό και αχόρταγο πουλί κρύβεται και μιά τρυφερή καρδιά . Ειδικά αυτές τις άγιες μέρες αγάπης που έρχονται.  :2funny: :2funny: :2funny:

chrisimi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν ¨υπαρχεϊ κάπου Τζενιφερ ?

TheGreat

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Like
13
Πόντοι
0
φιλε inkubus δεν ηξερες δεν ρωταγες για το Αλβανό την Μονικα???
Πεταμενα λεφτα, χαλια σερβις, βαριεται την ζωη της και κοροιδευει πελατες
απο τις χειροτερες επιλογες
μακρια απο αυτην.

Εγω παληκάρια κουβαλιέμαι απο την Κρήτη γα δουλειές 4-5 φορές το μήνα, και μόλις τελειώσουν τρέχω στα μασαζομάγαζα για να ξεπιαστώ σε όλα τα σημεία. Είμαι πελάτης σε πολλά καταστήματα και με γνωρίζουν καλά.
Την Μόνικα την γνώρισα στης Ζάνας πριν 4 χρονάκια περίπου, και την πήρα επειδή δεν υπήρχε ένα  στανταράκι μου (η ξένια για όσους την θυμούνται). Μέσα στο δωμάτιο με εξέπληξε, ήταν και gfe και pse ταυτόχρονα και μου έκανε όλα τα κόλπα που της ζήτησα. Οταν λέμε όλα εννοούμε όλα. Το καλύτερο σημειο της είναι το ταντρικό μασάζ με τον πούτσο. Απο τότε μέχρι σήμερα (είχα περάσει πρίν κανα μήνα) δεν έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντι σε μένα, ίσα ισα που περνάω καλύτερα πιά μαζί της. Για εμένα λίγες εκδιδόμενες τιμούν τους πελάτες τους όπως η συγκεκριμένη κυρία. Ο πελάτης θέλει να νίωθει ότι γαμάει την γκόμενά του, αυτή που δεν έχει, και ότι αυτή τον γουστάρει τρελλά (ψέματα αλήθεια στα παπαρια μας, αρκεί να μην το καταλαβαίνουμε ότι είναι ψέματα), γιατί έτσι καβλώνουμε καλύτερα. Η Μονικα μπορεί και το κάνει αυτό, και ακόμα μερικές λίγες (ολες οι καλές και τα στανταράκια μας). Επίσης Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες όσον αφορά το θέμα της χημείας και της κακιάς ημέρας. Αυτά απο μένα.

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Γεια σου συντεκνε!

Εγω παληκάρια κουβαλιέμαι απο την Κρήτη γα δουλειές 4-5 φορές το μήνα, και μόλις τελειώσουν τρέχω στα μασαζομάγαζα για να ξεπιαστώ σε όλα τα σημεία. Είμαι πελάτης σε πολλά καταστήματα και με γνωρίζουν καλά. Γεια σου συντεκνε!
Την Μόνικα την γνώρισα στης Ζάνας πριν 4 χρονάκια περίπου, και την πήρα επειδή δεν υπήρχε ένα  στανταράκι μου (η ξένια για όσους την θυμούνται). Μέσα στο δωμάτιο με εξέπληξε, ήταν και gfe και pse ταυτόχρονα και μου έκανε όλα τα κόλπα που της ζήτησα. Οταν λέμε όλα εννοούμε όλα. Το καλύτερο σημειο της είναι το ταντρικό μασάζ με τον πούτσο. Απο τότε μέχρι σήμερα (είχα περάσει πρίν κανα μήνα) δεν έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντι σε μένα, ίσα ισα που περνάω καλύτερα πιά μαζί της. Για εμένα λίγες εκδιδόμενες τιμούν τους πελάτες τους όπως η συγκεκριμένη κυρία. Ο πελάτης θέλει να νίωθει ότι γαμάει την γκόμενά του, αυτή που δεν έχει, και ότι αυτή τον γουστάρει τρελλά (ψέματα αλήθεια στα παπαρια μας, αρκεί να μην το καταλαβαίνουμε ότι είναι ψέματα), γιατί έτσι καβλώνουμε καλύτερα. Η Μονικα μπορεί και το κάνει αυτό, και ακόμα μερικές λίγες (ολες οι καλές και τα στανταράκια μας). Επίσης Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες όσον αφορά το θέμα της χημείας και της κακιάς ημέρας. Αυτά απο μένα.

autokratorikos

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ποιος ξέρει που ειναι η Ελένη MILF που δούλευε μέχρι αρχες Νοεμβρίου ??
Έχουμε το κιν της ??

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.951
Πόντοι
2.846
Εγω παληκάρια κουβαλιέμαι απο την Κρήτη γα δουλειές 4-5 φορές το μήνα, και μόλις τελειώσουν τρέχω στα μασαζομάγαζα για να ξεπιαστώ σε όλα τα σημεία. Είμαι πελάτης σε πολλά καταστήματα και με γνωρίζουν καλά.
Την Μόνικα την γνώρισα στης Ζάνας πριν 4 χρονάκια περίπου, και την πήρα επειδή δεν υπήρχε ένα  στανταράκι μου (η ξένια για όσους την θυμούνται). Μέσα στο δωμάτιο με εξέπληξε, ήταν και gfe και pse ταυτόχρονα και μου έκανε όλα τα κόλπα που της ζήτησα. Οταν λέμε όλα εννοούμε όλα. Το καλύτερο σημειο της είναι το ταντρικό μασάζ με τον πούτσο. Απο τότε μέχρι σήμερα (είχα περάσει πρίν κανα μήνα) δεν έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντι σε μένα, ίσα ισα που περνάω καλύτερα πιά μαζί της. Για εμένα λίγες εκδιδόμενες τιμούν τους πελάτες τους όπως η συγκεκριμένη κυρία. Ο πελάτης θέλει να νίωθει ότι γαμάει την γκόμενά του, αυτή που δεν έχει, και ότι αυτή τον γουστάρει τρελλά (ψέματα αλήθεια στα παπαρια μας, αρκεί να μην το καταλαβαίνουμε ότι είναι ψέματα), γιατί έτσι καβλώνουμε καλύτερα. Η Μονικα μπορεί και το κάνει αυτό, και ακόμα μερικές λίγες (ολες οι καλές και τα στανταράκια μας). Επίσης Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες όσον αφορά το θέμα της χημείας και της κακιάς ημέρας. Αυτά απο μένα.
    :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:  :hi: :hi: :hi:

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.272
Πόντοι
4.365

Κρητικόπουλο κάντο πιο λιανά.. Έφαγες πλαστική στο γκρόβερ?  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom