Περασμα πριν λιγες μερες απο το καταστημα...
Η τζεσικα δουλευε..κλασικα..
η Αντζελα 'μου ειπαν' αποχωρησε απο εκει...
η Αλέσια(νομιζω) με κοντο μαλι σχισοματικο..μετριο..
2-3 αλλες νταρντανο μιλφ... αδιαφορες..
και η Νικολ που δοκιμαστικε...Πολυ ωραιο μωρακι... πετιτ σωματακι, βυζακι ολοστρογγυλο 1,5 ,κολαρακι αψογο.Στα του αγωνα μετριο μασαζ.. αλλα πολυ προθυμη στο 2ο μερος...
Περασμα κι εγω την Παρασκευη που μας περασε ....
Τσεσικα παρων , χαιρετηθηκαμε γρηγορα διοτι εμπαινε σε δωματιο με προγραμμα μιας ωρας :'( :'( :'(
η Αντζελα ειπε η σεριφισσα οτι σταματησε τουλαχιστων μεχρι νεοτερας , διοτι δεν βγαζουν ακρη λεει με την τυπισσα
Αλισια το στανταρακι μου η εκφυλη Μιλφαρα με το απιστευτο λαρυγγωτο πνευστο και το κορυφαιο αναλ απουσα λογο ρεπο :'( :'( :'(
Σαρα η γνωστη μαυρουλα .... η οποια ειχε πολυ θηλυκη και καβλερη κορμαρα και μπουταρες που ξεπροβαλανε απ την λευκη μινι στολη εργασιας
Μια Κινεζουλα που απο καπου την ειχα ξαναδει αλλα δεν ενθυμηθηκα απο που , που περασε απαρατηρητη για τα γουστα μου
Και ειδα κι αλλα 2-3 μιλφονταρντανογιουβερλακια απ τα οποια δεν με εψησε κανενα λογο σωματοτυπου , και ειδα και μια γλυκια παρουσια σε στυλακι σαν της Αλισιας με καρε μαλλακι και φατσουλα σαν να ηταν κορη η ανηψια της Αλισιας αλλα δεν μπηκα στο δωματιο διοτι δεν ηθελα να ρισκαρω :- :- :-
Καβαλησα το οχημα και εφυγα βουρ για το Κωσταντι/ολεως οπου τιμησα την Εμμανουελα για ακομα μια φορα
με πολυ καλες επειδοσεις απ το στανταρακι μου
,
Συγγρου δεν ξερω αν εχει κατι ενδιαφερον πλεον για μενα , πλην της Τσεσικας και της Αλισιας που ειναι οι κορυφαιες απο υπηρεσιες και οι ποιο τιμιες που εχουν απομεινει σε τετοιου ειδους ιδρυματα , ελπιζω σε καποια ανανεωση ροστερ μεσα στην ανοιξη