Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Πέρασμα προ ολίγου για να δω κι εγώ το κινεζάκι και να ενημερώσω.
Παρέλασαν από μπροστά μου αρκετά τεμάχια τα οποία δεν θέλω καν να θυμάμαι.
Εξείρεση μια μαυρούλα η Σάρα που είχε όμορφο πρόσωπο.
Στο τέλος εμφανίστηκε η Λούσι που δεν είναι άλλη από τη γυρολόγο κινεζούλα με θητεία στο Σ29, Κ48 και άλλα. Μετριότατη όταν την είχα πάρει στο Σ29. Όσοι χαιρόσασταν για νεο ασιατικό αίμα θα απογοητετείτε. Πάω Βλαχοπούλου μπας και καταφέρω την ταϋλανδέζα.

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι
2.846
Στο τέλος εμφανίστηκε η Λούσι που δεν είναι άλλη από τη γυρολόγο κινεζούλα με θητεία στο Σ29, Κ48 και άλλα. Μετριότατη όταν την είχα πάρει στο Σ29. Όσοι χαιρόσασταν για νεο ασιατικό αίμα θα απογοητετείτε. Πάω Βλαχοπούλου μπας και καταφέρω την ταϋλανδέζα.
Ωπα τι  εχουμε  εδω ???!!!! Μαυρουλα  μαυρουλα ???!!!!! Οταν  λες Σαρα μαυρουλα με ωραιο προσωπο , μηπως εννοεις την Σαρα  που ητανε και στο ιδρυμα της 3ης Σεπτεμβριου  119 , το γνωστο  ιδρυμα Ρεικι ??? Για  δωσε  ινφος σε παρακαλω για την εν λογο  Σαρα  :hi: :hi: :hi:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Ωπα τι  εχουμε  εδω ???!!!! Μαυρουλα  μαυρουλα ???!!!!! Οταν  λες Σαρα μαυρουλα με ωραιο προσωπο , μηπως εννοεις την Σαρα  που ητανε και στο ιδρυμα της 3ης Σεπτεμβριου  119 , το γνωστο  ιδρυμα Ρεικι ??? Για  δωσε  ινφος σε παρακαλω για την εν λογο  Σαρα  :hi: :hi: :hi:

δεν είμαι σίγουρος. αν δεν κάνω λάθος αυτή του Ρέκι ήταν αδύνατη και νεαρή. Αυτή εδώ ήταν πιο ψωμωμένη και μιλφ. Ας μιλήσει κάποιος πιο γνώστης. Δεν ήταν πάντως και κάτο φοβερό, απλώς ανάμεσα στις υπόλοιπες που είδα...

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι
2.846
δεν είμαι σίγουρος. αν δεν κάνω λάθος αυτή του Ρέκι ήταν αδύνατη και νεαρή. Αυτή εδώ ήταν πιο ψωμωμένη και μιλφ. Ας μιλήσει κάποιος πιο γνώστης. Δεν ήταν πάντως και κάτο φοβερό, απλώς ανάμεσα στις υπόλοιπες που είδα...
Μαλλον  δεν την ειχες τσεκαρει καλα την Σαρα απο Ρεικι , διοτι η  Σαρα ουτε  αδυνατη  ειναι  ουτε νεαρη , και  μιλφακι  ειναι  και τσουπωτη με τα πιασιματα και τις μπουταρες και τις  κωλαρες της ειναι , οποτε λογικα αυτη ειναι  ;) ;) ;)
Μπραβο  παντως για την ενημερωση  διοτι θελω κι εγω να ανεβω μες την βδομαδα απο Συγγρου να τσεκαρω το ροστερ  :hi: :hi: :hi:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Μαλλον  δεν την ειχες τσεκαρει καλα την Σαρα απο Ρεικι , διοτι η  Σαρα ουτε  αδυνατη  ειναι  ουτε νεαρη , και  μιλφακι  ειναι  και τσουπωτη με τα πιασιματα και τις μπουταρες και τις  κωλαρες της ειναι , οποτε λογικα αυτη ειναι  ;) ;) ;)
Μπραβο  παντως για την ενημερωση  διοτι θελω κι εγω να ανεβω μες την βδομαδα απο Συγγρου να τσεκαρω το ροστερ  :hi: :hi: :hi:

Τότε είναι αυτή σίγουρα

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Ωπα τι  εχουμε  εδω ???!!!! Μαυρουλα  μαυρουλα ???!!!!! Οταν  λες Σαρα μαυρουλα με ωραιο προσωπο , μηπως εννοεις την Σαρα  που ητανε και στο ιδρυμα της 3ης Σεπτεμβριου  119 , το γνωστο  ιδρυμα Ρεικι ??? Για  δωσε  ινφος σε παρακαλω για την εν λογο  Σαρα  :hi: :hi: :hi:

Ναι φίλε μου αυτή είναι.....

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
:s&m_3:

Δηλαδή τζάμπα ή χαρά φιλέ ..,..ευχαριστούμε για την ενημέρωση αν είναι αυτη από Ζανα....δυστυχώς έχεις δίκιο..... :hi:

taz7

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
1
Άντε και από Δευτέρα επιστρέφει και το αστέρι του μαγαζιού ανανεωμένο

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
:s&m_3:
Δηλαδή τζάμπα ή χαρά φιλέ ..,..ευχαριστούμε για την ενημέρωση αν είναι αυτη από Ζανα....δυστυχώς έχεις δίκιο..... :hi:

ε οκ
ασ το βαλουμε σε κιτρινο μουνακι κ δεν γαμιεται :grin:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
το αστερι του μαγαζιου η τζεσικα εννοεις;

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Αν τα  θυμαμαι σωστά >>> Εχει  σιγουρευτει στο  θρεντ >  μασατζιδικα  που … / οτι ειναι οντως η Σαρα  του ΡΕΙΚΙ-  και  οτι πηγαν  κι αλλες εκει μετα το  κλεισιμο του Χευδεν 15 =πρωην Ρουβας  - Αρα,,,  ΡΕΙΚΙΑ και ΡΟΥΒΑΔΕΣ  προς 40-42..  :) Πάντως δεν νομιζω η Σαρα  να ήταν ποτε στη Ζανα ... :)  :rolleyes:

kostpoli

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
8
Πόντοι
0
Σε αυτο το μαγαζι ειναι καποια που να κατεχει το αθλημα του μασαζ και να αξιζει τον κοπο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom