Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (11 μέλη και 37 επισκέπτες)

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι
2.846
Ενοειται  καραfull του ασσου λεμε !!! Στο 80αρι τα παντα ολα !!!Ξεκινα με πνιχτη πιπα μεχρι δακρυων , μετα μπροστα για ζεσταματακι και μετα μονο γκροβερ , μονο αναλ , εγω στο  δευτερο ημιχρονο της ερειχνα αναλ κανα 20λεπτο και απλα δεν ενιωθε η τυπισσα , μου ελεγε δως μου κι αλλο το γουσταρω , κι εγω εκει δως της σφαλιαριδια στα κωλομερια και πονο , πραγματικα ιδρωνει μεχρι και το τελευταιο σεντ απ το 80αρι !!!  :kneel: Πιο βαλιου φορ μονει δεν γινεται !!!! Για πολλα  :s&m_1: η κυρΑλισια !!!! Αλισια για πολλα και ατελειωτα γαμησια !!!

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Ενοειται  καραfull του ασσου λεμε !!! Στο 80αρι τα παντα ολα !!!Ξεκινα με πνιχτη πιπα μεχρι δακρυων , μετα μπροστα για ζεσταματακι και μετα μονο γκροβερ , μονο αναλ , εγω στο  δευτερο ημιχρονο της ερειχνα αναλ κανα 20λεπτο και απλα δεν ενιωθε η τυπισσα , μου ελεγε δως μου κι αλλο το γουσταρω , κι εγω εκει δως της σφαλιαριδια στα κωλομερια και πονο , πραγματικα ιδρωνει μεχρι και το τελευταιο σεντ απ το 80αρι !!!  :kneel: Πιο βαλιου φορ μονει δεν γινεται !!!! Για πολλα  :s&m_1: η κυρΑλισια !!!! Αλισια για πολλα και ατελειωτα γαμησια !!!

να υποθεσω ξεχειλωμενο γκροβερακι :grin:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι
2.846
jimy παραδοξος δεν θα πω οτι ειναι απ τα πιο ξεχειλομενα γκροβερακια που εχω παρει , ειναι αρκετα σφιχτο ,αναλογος και τι ωρα την παρεις ,  βεβαια κατα την διαρκεια της φασης ανοιγει και ειναι πιο ανετο και δεκτικο , παντως δεν της ζητανε ολοι γκροβερ οπως μου εχει πει , και μερικες φορες και μεσημερι να την παρεις και απογευμα το εχω πετυχει αρκετα σφιχτο για το περασμενο της ωρας , παντως αξιζει χωρις δευτερη σκεψη , εγω  το γουσταρω πολυ αυτο το μιλφακι , ειναι απιστευτη γυναικα η τυπισσα !!!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
μιας και δεν ειμαι απο την περιοχη, υπαρχει καποιο χαρακτηριστικο στον δρομο κοντα στο μαγαζι? Ο χαρτης δεν ειναι καθαρος...ειναι πανω στον παραδρομο  η σε στενο?

taz7

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
1
μιας και δεν ειμαι απο την περιοχη, υπαρχει καποιο χαρακτηριστικο στον δρομο κοντα στο μαγαζι? Ο χαρτης δεν ειναι καθαρος...ειναι πανω στον παραδρομο  η σε στενο?

Είναι πάνω στη Συγγρού. Δίπλα έχει μπουγατσατζίδικο κι πιο δίπλα sex shop. Δεν το χάνεις με τίποτα. Ξύλινη καφέ πόρτα με αριθμό 40-42. Το νου σου γιατί από την άλλη πλευρά έχει ενοικιάσεις αυτοκινήτων με αριθμό 40-42Α

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Ευχαριστω πολυ...

taz7

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
1
Πολλά φιλιά στα κορίτσια

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
αν επιζησω, ευχαριστως!

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
jimy παραδοξος δεν θα πω οτι ειναι απ τα πιο ξεχειλομενα γκροβερακια που εχω παρει , ειναι αρκετα σφιχτο ,αναλογος και τι ωρα την παρεις ,  βεβαια κατα την διαρκεια της φασης ανοιγει και ειναι πιο ανετο και δεκτικο , παντως δεν της ζητανε ολοι γκροβερ οπως μου εχει πει , και μερικες φορες και μεσημερι να την παρεις και απογευμα το εχω πετυχει αρκετα σφιχτο για το περασμενο της ωρας , παντως αξιζει χωρις δευτερη σκεψη , εγω  το γουσταρω πολυ αυτο το μιλφακι , ειναι απιστευτη γυναικα η τυπισσα !!!

Thankz bro
Μπα εγω πρωι θα παω μια κ ειμαι πρωινος τυπος

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Αναγνωρίστηκε λοιπόν τελικά από την κοινότητα εδώ το VFM της Αλίσιας. Το είχαμε επισημάνει αρκετό καιρό τώρα.
Φανταστείτε λοιπόν πόσο πιο VFM ήτανε στην Γιάννα όταν όλα αυτά τα έπαιρνες στα 40€!!!!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Αναγνωρίστηκε λοιπόν τελικά από την κοινότητα εδώ το VFM της Αλίσιας. Το είχαμε επισημάνει αρκετό καιρό τώρα.
Φανταστείτε λοιπόν πόσο πιο VFM ήτανε στην Γιάννα όταν όλα αυτά τα έπαιρνες στα 40€!!!!
Αν και δεν εχω ξαναμπει μεσα σε τετοιο εστιατοριο και θα ειμαι σαν 12χρονο, θα κανω την καρδια μου πετρα και θα την δοκιμασω φιλε... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom