Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.222
- Πόντοι
- 4.365
η Νικολ ισως τυπε?
Δεν έχουμε συστηθεί, δεν ξέρω όνομα. Ξέχασα να πω ότι είναι σχετικά νεαρής ηλικίας
η Νικολ ισως τυπε?
το θέμα είναι να την δούμε επάνω και να την κεράσουμε κα-πουτσίνοκαι εγω εχει τυχη να τη δω πινοντας ενα εσπρεσακι κατω
γουστάρουνε ίντριγκα πιλο,γι αυτό. σα κάτι κρυόκωλες που λένε τα ίδια και τα ίδια μπας και γελάσουνε τίποτα ίδιες φουκαριάρες με τα ληγμένα που θέλουν να περάσουν για αστεία, ληγμένα ίδια μ αυτά που τις βοηθάνε να κρατήσουν τα κοντάρια όρθια όταν γαμάνε μόνο κώλο. οι ίδιες πουτσαρούδες που μ έμφαση επαναλαμβάνουν το ίδιο έργο για να επιβεβαιώσουν το εγώ τους, γιατί γι αυτές μάγκας κι άντρας είναι αυτός που γαμάει μόνο κώλο.οχι παλι με το μοντελοοοοοοοοοοοοοοο
Ηολα Τζαντζάρες Πολιορκητή, καθαρόαιμε&τιμημένε επιβήτωρ των απανταχού πρωκτών της υφηλίουΜεσιέ τα ληγμένα να τα προσέξετε...
μηπως καποιος που γνωριζει μπορει να μας πει το ονομα του ΜΟΝTEΛΟΥ , για να ξερουμε για ποια μιλαμε ?
Πολύ καλή μεταγραφή η Ζωή. Μία από τις καλύτερες στη Ζάνα
Ποσες κοπέλες είναι στο μαγαζί;
Για να ξέρω πόσες επιλογές εχωπροσκλητηριο παροντων κανεις μαν? να μην ειναι 5-6 ισως και παραπανω.
Για να ξέρω πόσες επιλογές εχω
Σωστος . και πάλι πολλές ειναιμπορει ομως να μην ειναι ολες διαθεσιμες οταν πας και να δεις μονο 2-3 ;)
Θα γελάσω σε λιγοναι... Γιατί οι όμορφες κρύβονται μην τις γαμήσουν οι πελάτες...