Dimitris Kapetanios
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Δεν μου αρεσει να μιλαω
Στείλε fax.Δεν μου αρεσει να μιλαω
Δεν μου αρεσει να μιλαω
στειλε μηνυμα,τηλεγραφημα,ταχυδρομικο περιστερι,σηματα καπνου,γενικα οτι σε εξυπηρετει.
Νομίζω ότι είναι γενικότερη πολιτική της αλυσίδας. Στο παρελθόν ειχα ζητήσει ραντεβού στο Λαγουμιτζή και μου ειπε ότι δεν κλείνουν και προ ημερών όταν ρωτούσα με στόχο την Χριστίνα ποιες δουλεύουν μου απάντησε ότι Χριστίνα δεν υπαρχει εδώ και δυο χρονια (έχω γραψει κριτικη τον Ιανουάριο......) και όταν ρώτησα για άλλες μου το έκλεισε κατάμουτρα...Συμφωνώ με τον παραπάνω φίλο. Όποτε έχω πάει με σκοπό να ζητήσω συγκεκριμένη κοπέλα, η υποδοχή δυσανασχετεί λίγο. Αυτό δεν είναι σωστό. Έχω πχ έχω ήδη γνωρίσει την Αλίσια και την Αγάπη - είναι και οι δύο εξαιρετικές, άλλα δεν έχω δει ποτέ την Μαρίνα. Τώρα το σκέφτομαι να πάω καρφί για την Μαρίνα γιατί σίγουρα θα αισθανθώ άσχημα από το ύφος της κυρίας της υποδοχής
Νομίζω ότι είναι γενικότερη πολιτική της αλυσίδας. Στο παρελθόν ειχα ζητήσει ραντεβού στο Λαγουμιτζή και μου ειπε ότι δεν κλείνουν και προ ημερών όταν ρωτούσα με στόχο την Χριστίνα ποιες δουλεύουν μου απάντησε ότι Χριστίνα δεν υπαρχει εδώ και δυο χρονια (έχω γραψει κριτικη τον Ιανουάριο......) και όταν ρώτησα για άλλες μου το έκλεισε κατάμουτρα...
Άρα η συμπεριφορά δυστυχώς δεν διαφέρει....
..Oχι.. καμια σχεση..Η γενικότερη πολιτική των 2 μαγαζιών είναι δηλαδή η αγένεια ;; ...
αυτο που καταλαβαινω απο τα γραφομενα σου ειναι οτι η Μαρινα ηταν ηδη εκει και δεν στην ανεφερε καν η υπηρεσια.
μονο μετα που ρωτησες σου επιβεβαιωσε οτι ηταν εκει. ετσι?
ενταξει υπαρχουν και χειροτερα.
να ειναι εκει η Μαρινα και να επιμενει η υπηρεσια οτι δεν ειναι.
δυο φορες μου εχει τυχει και δυο φορες εχω μαθει οτι ηταν εκει.
αυτος ειναι κι ο λογος που εχω αραιωσει παρα πολυ τις επισκεψεις μου στο μαγαζι και προτιμω το Λαγουμιτζη.
η ξινιλα και τα ψεμματα της υπηρεσιας.
κατα τα αλλα το Μαρινακι παραμενει σταθερη αξια στο μαγαζι. συμφωνω με ολα οσα αναφερεις στην κριτικη σου.
Παίζουν αυτά κάποιες φορές το κάνουν για να δουλέψουν και άλλα κορίτσια.ακριβώς έτσι. Υποστήριξε αρχικά ότι είναι μονο αυτές εκεί. Μονο μετα απο επιμονή μου το παραδέχτηκε. Στο παρελθόν φίλε μου με είχε να περίμενε 45 λεπτά στο βοηθητικό δωμάτιο ακριβώς δίπλα στην υποδοχή για μια απο τις Μαρίνα ή Τζέσικα για να μου πει τελικά μετα ότι είναι κ οι 2 κλεισμένες. Στο μεσοδιάστημα το κουδούνι χτυπαγε συνέχεια κ σε κάθε πελάτη έλεγε κ κάτι διαφορετικό....Ευτυχώς που υπήρχε κ η Μόνικα στον 6ο τότε
Ωραίοςπερασμα απο το ιδρυμα μετα απο πολυ καιρο,ψαχνωντας κατι να νιωσω καλυτερα γιατι ημουνα στα κατω μου.Στο σαλονι εμφανιστηκε η Βικυ ,ωραια κοπελα ψηλη μελαχρινη ζουμερη, μετα περασε η Αγαπη,πολυ ωραια γυναικα μου αρεσε παρα πολυ, και μια κοπελα ακομα που δεν τη θυμαμαι γιατι ειχα θολωσει με την Αγαπη.Ρωτησα για Μαρινα ,Αλεσια η πρωτη κλεισμενη η δευτερη συντομα διαθεσιμη.Αποφασισα να παω στα σιγουρα ,επελεξα Αλεσια για μια ωριτσα με τους δονητες της, τα γλυψιματα της τα ωραια, και σεξαρα γενικως.Και οπως παντα πολυ καλο μασαζ.Τελεια συναντηση εφυγα αλλος ανθρωπος!Φευγωντας πετυχα Μαρινα ,κουκλα πολυ ανανεωμενη!θα πρεπει να ξαναπερασω να τεσταρω Αγαπη,δυνατο σαλοναρισμα
Η φορά που συνάντησα και εγώ την αγάπη, έβγαλε φουλ βαρεμάρα.. Το κλάψα το 60ρι.. Ευτυχώς εκαν δοκιμή με μισή ώρα.
Συμφωνώ για αλεσια. Αν πρόσεχε λίγο το σώμα της περισσότερο θα είχε φουλ πακέτο!!μεγαλο ξενερωμα αν μου τυχαινε κατι τετοιο,θα εμπαινα με μεγαλες προσδοκιες.Ευτυχως πετυχα Αλεσια που ειναι εγγυημενη αποδοση
Συμφωνώ για αλεσια. Αν πρόσεχε λίγο το σώμα της περισσότερο θα είχε φουλ πακέτο!!