You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
zeppelin100
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 15
- Like
- 107
- Πόντοι
- 11
αν έχω Καταλάβει σωστά επέστρεψε στη Ζανα
Μάλλον έχεις δίκιο, κάτι τέτοιο διαβάζω στο νήμα για το Oasis. Ευχαριστώ!
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
Αυτή τζέσικα έχει φτάσει σε σημείο να παίρνει πιο συχνά ρεπό απ'ότι πούτσες!
εισαι νεο προφιλ και μαλλον αν δεν παρακολουθουσες το νημα αλλα και το κοριτσι απο πολυ παλια δε θα το ξερεις.
η Τζεσικα σε ολη τη διαρκεια της καριερας της ειχε παντα ανα περιοδους μεγαλα διαστηματα απουσιας απο το εκαστοτε μαγαζι που εργαζοταν.
παντα υπηρχαν καποιες μεγαλες περιοδοι που ολοι την ψαχναμε για πολυ καιρο.
μετα επεστρεφε ανανεωμενη και παντα αξιομαχη και κορυφαια στο σερβις της.
αναμενουμε λοιπον για την κοριτσαρα και τωρα.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
μαιστα......μια ημερομηνια περιμενω,εγω να μου πεις...καλοκαιρι να κανετε τον γαμο..να φορεσεις και σορτσακι....εισαι νεο προφιλ και μαλλον αν δεν παρακολουθουσες το νημα αλλα και το κοριτσι απο πολυ παλια δε θα το ξερεις.
η Τζεσικα σε ολη τη διαρκεια της καριερας της ειχε παντα ανα περιοδους μεγαλα διαστηματα απουσιας απο το εκαστοτε μαγαζι που εργαζοταν.
παντα υπηρχαν καποιες μεγαλες περιοδοι που ολοι την ψαχναμε για πολυ καιρο.
μετα επεστρεφε ανανεωμενη και παντα αξιομαχη και κορυφαια στο σερβις της.
αναμενουμε λοιπον για την κοριτσαρα και τωρα.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
μαιστα......μια ημερομηνια περιμενω,εγω να μου πεις...καλοκαιρι να κανετε τον γαμο..να φορεσεις και σορτσακι....
παψε εσυ
λεω πουθενα ανακριβειες μηπως?
Sorry για την ερώτηση προκαταβολικά. Είμαι με κινητό και υπάρχει δυσκολία στο ψάξιμο. Αφού στο Google δεν μου βγάζει κάτι και εδώ στη σελίδα των κριτικών του μαγαζιού δεν υπάρχει τηλέφωνο... Αν το ξέρει κανείς το τηλέφωνο ας το γράψει.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
να παψω η να απαντησω?...το ειπες ολο μαζι,και δεν το καταλαβα! :S
παψε εσυ
λεω πουθενα ανακριβειες μηπως?
Sorry για την ερώτηση προκαταβολικά. Είμαι με κινητό και υπάρχει δυσκολία στο ψάξιμο. Αφού στο Google δεν μου βγάζει κάτι και εδώ στη σελίδα των κριτικών του μαγαζιού δεν υπάρχει τηλέφωνο... Αν το ξέρει κανείς το τηλέφωνο ας το γράψει.
Έχεις P.M.
El Duderino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.689
- Πόντοι
- 456
Μια φορά την είχα πάρει μόνο αλλά μου χει μείνει, παραλίγο να καταπιεί και την πουτσα μου, δεν άφησε σταγόνα να μην πάει στον οισοφάγο της και με τρέλανε όταν μου έδωσε την αφοπλιστική απάντηση στην ερώτησή μου γεμάτη απορία πως και τα κατάπιε, "γιατί, σιγά τι θα πάθω, μια χαρά είναι..."Εχει μάθει κάποιος αν η μαρίνα πρόκειται να επιστρέψει στο ίδρυμα η σε κάποιο αλλο;
Το λάθος μου είναι που δεν την πήρα ξανά μετά σε διπλό με την κολλητή της την Τζεσικα να μου έκαναν επίδειξη του πόσο πολύ καλές φίλες είναι μεταξύ τους, πρέπει να ήταν πολύ υποσχόμενο duo το συγκεκριμένο
Μια φορά την είχα πάρει μόνο αλλά μου χει μείνει, παραλίγο να καταπιεί και την πουτσα μου, δεν άφησε σταγόνα να μην πάει στον οισοφάγο της και με τρέλανε όταν μου έδωσε την αφοπλιστική απάντηση στην ερώτησή μου γεμάτη απορία πως και τα κατάπιε, "γιατί, σιγά τι θα πάθω, μια χαρά είναι..."
Το λάθος μου είναι που δεν την πήρα ξανά μετά σε διπλό με την κολλητή της την Τζεσικα να μου έκαναν επίδειξη του πόσο πολύ καλές φίλες είναι μεταξύ τους, πρέπει να ήταν πολύ υποσχόμενο duo το συγκεκριμένο
Καταραμένη φτώχεια , δεν μπόρεσα να πάρω το duo Μόνικα-Τζέσικα όταν ήταν στο Σ40-42 δυστυχώς μπικικίνια γιόκ....
El Duderino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.689
- Πόντοι
- 456
Α με Μόνικα λες εσύ το duo ε ;Καταραμένη φτώχεια , δεν μπόρεσα να πάρω το duo Μόνικα-Τζέσικα όταν ήταν στο Σ40-42 δυστυχώς μπικικίνια γιόκ....
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
Μια φορά την είχα πάρει μόνο αλλά μου χει μείνει, παραλίγο να καταπιεί και την πουτσα μου, δεν άφησε σταγόνα να μην πάει στον οισοφάγο της και με τρέλανε όταν μου έδωσε την αφοπλιστική απάντηση στην ερώτησή μου γεμάτη απορία πως και τα κατάπιε, "γιατί, σιγά τι θα πάθω, μια χαρά είναι..."
το Μαρινακι ηταν απο τις καλυτερες επιλογες οντως. καλο παιδι,κορμαρα και τρομερο σερβις.
αλλα τι στο καλο? μονο εγω ρε τις εχω παρει σε διπλο με τη Τζεσικα? μονο εγω τα ειδα ολα?
ακομα το θυμαμαι.
El Duderino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.689
- Πόντοι
- 456
Το χα στα υπόψιν μου για κάποια στιγμή αλλά καλά να πάθω αφού το ανέβαλα συνέχεια, πρέπει να "αγαπήθηκαν" πολύ και μεταξύ τους όταν τις πήρες ετο Μαρινακι ηταν απο τις καλυτερες επιλογες οντως. καλο παιδι,κορμαρα και τρομερο σερβις.
αλλα τι στο καλο? μονο εγω ρε τις εχω παρει σε διπλο με τη Τζεσικα? μονο εγω τα ειδα ολα?
ακομα το θυμαμαι.
Καλή ερώτηση...Εχει μάθει κάποιος αν η μαρίνα πρόκειται να επιστρέψει στο ίδρυμα η σε κάποιο αλλο;
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.911
- Πόντοι
- 9.275
Μιας και η Ντάρια είναι φρέσκια ας γράψω την εμπειρία μου προς γνώση της παρέας:Και η Ντάρια,πρώτη φορά την είδα.Αδύνατη κοπέλα με μικρό σχετικά στήθος.Γλυκό προσωπάκι.
Απογευματινή επίσκεψη στον οίκο. Η τσατσά ευγενέστατη και διακριτική. Κοπέλες 5-6, και άλλες τόσες στα δωμάτια γιατί ήταν όλα φουλ και περίμενα. Το ρόστερ καλό, μου παρουσίασαν την Ντάρια εξ Ουκρανίας 22 χρονών, ένα άλλο συμπαθητικό ρωσίδι πιπίνι 19 χρονών. Οι άλλες κοπέλες ήταν συμπαθητικές 30-40 ετών. Ονόματα δεν συγκρατώ. Ήταν και η Λέιλα που συνήθως προτιμώ, αλλά δεν την πρόλαβα γιατί την επέλεξε ο προηγούμενος συναγωνιστής, χαλάλι του...
Η Ντάρια λοιπόν είναι μια πολύ λεπτή κοπέλα, skinny που λένε, με καστανό μαλλί κότσο, καθαρό ύψος μάλλον 165-170 αλλά με τα τακούνια ουρανοξύστη φαινόταν η πιο ψιλή απ΄ όλες, τυπικό ουκρανικό πρόσωπο. Συμπαθητική & γλυκιά αλλά όχι και κάτι σούπερ. Είχε το στυλ που έχουν κάτι κοκκαλιάρες αθλήτριες της ρυθμικής με ψιλά την μύτη που βλέπουμε στα αθλητικά. Γενικά την επέλεξα ως νέο αίμα αλλά και γιατί συνήθως με τις αδύνατες κάνουμε αεροπλανικά γαμήσια (βολεύουν αυτές οι κοπέλες).
Η κοπέλα μιλά λίγα ελληνικά και μέτρια αγγλικά, γενικά συνεννοήσιμη στο περίπου. Είναι 2 χρόνια στην Ελλάδα, και μια εβδομάδα στον οίκο και στο συγκεκριμένο επάγγελμα γενικότερα. Έχει δουλέψει και stripper μου είπε αλλά δεν της άρεσε.
Έχει μικρό αλλά υπαρκτό στήθος, ας πούμε 1.5, μικρό ποπάκι, λευκό δέρμα, μέτρια επιδερμίδα, πεντακάθαρο γουλί νινάκι, ένα τεράστιο tattoo με την κεφαλή ενός λύκου στην κοιλιά της και αριστερά, και μερικά άλλα μικρά σε άλλα σημεία. Κοιλίτσα ultra flat και πέτρα! οι λάτρεις του είδους θα ενθουσιαστούν. Καθαρή κοπέλα σε όλα της.
Το πρόγραμμα (της ώρας) είχε ~30λ αγώνα, ~10λ μασάζ, και ~15λ αγώνα. Την ξεκίνησα μαλακά-αισθησιακά να την χαλαρώσω. Το πιπίνι ανταποκρίθηκε, αλλά θα έλεγα στην αρχή με κάποια επιθετικότητα/δύναμη/σκληράδα, να έχει αυτή τον έλεγχο, που εμένα δεν μου πάει. Της έδωσα να καταλάβει πως τον έλεγχο-ρυθμό θα τον δίνω εγώ και προσαρμόστηκε άμεσα (ευτυχώς). Φιλιά αρκετά καλά, έχει και ωραία χείλη για φίλημα η άτιμη. Πίπα καλή αλλά όχι εξαιρετική, το προσπαθεί. Κάτω την περιποιήθηκα αρκετά, έχει υπέροχα κάτω χείλη ότι πρέπει για μασούλημα. Χράτσα-χρούτσα εγώ, αχ και βαχ η Ντάρια, έμεινα με την αίσθηση ότι την καταβρήκαμε και οι δύο. Στον αγώνα όλα καλά, όλες οι στάσεις, η Ντάρια υπάκουη και δεκτική. Νινάκι αρκετά σφικτό θα έλεγα. Για πίσω δεν δοκίμασα και δεν έχω άποψη, εκτιμώ ότι μάλλον δεν θα κάνει γιατί η τσατσά στην υποδοχή ενημέρωσε για όσες κάνουν πλήρες πρόγραμμα (καλό αυτό) και για την συγκεκριμένη δεν το ανέφερε. Στο στόμα μάλλον τα παίρνει γιατί το επιδίωξε, αλλά δεν το προτίμησα. Ολοκλήρωσα και τις 2 φορές μέσα της, γλυκά, αργά, αισθησιακά, και πολύ δοτικά από την κοπέλα. Τι άλλο να ζητήσω ο καλόερος...
Μασάζ έγινε στο ενδιάμεσο απλά και μόνο για να δω αν γνωρίζει κάτι, η απόδοσή της ήταν μέτρια. Όχι κακή αλλά δεν πρέπει να έχει ειδικές γνώσεις.
Συνολικά πέρασα μια χαρά. Η κοπέλα είναι νέα και συνεργάσιμη, αξίζει το πακέτο της κατ' εμέ. Την ξαναπαίρνω άνετα. Φυσικά είναι μόνον για όσους αρέσκονται στον σωματότυπό της διότι είπαμε: "Skinny" πραγματική. Αυτά από μένα και καλό βόλι σε όλους!
Εχει μάθει κάποιος αν η μαρίνα πρόκειται να επιστρέψει στο ίδρυμα η σε κάποιο αλλο;
Λες να το χάσαμε το κορμί πατριώτη ???
Τελικά cim κάνουν όλες???? ή μάλλον ποιες ΔΕΝ κάνουν ξέρουμε?Μιας και η Ντάρια είναι φρέσκια ας γράψω την εμπειρία μου προς γνώση της παρέας:
Απογευματινή επίσκεψη στον οίκο. Η τσατσά ευγενέστατη και διακριτική. Κοπέλες 5-6, και άλλες τόσες στα δωμάτια γιατί ήταν όλα φουλ και περίμενα. Το ρόστερ καλό, μου παρουσίασαν την Ντάρια εξ Ουκρανίας 22 χρονών, ένα άλλο συμπαθητικό ρωσίδι πιπίνι 19 χρονών. Οι άλλες κοπέλες ήταν συμπαθητικές 30-40 ετών. Ονόματα δεν συγκρατώ. Ήταν και η Λέιλα που συνήθως προτιμώ, αλλά δεν την πρόλαβα γιατί την επέλεξε ο προηγούμενος συναγωνιστής, χαλάλι του...
Η Ντάρια λοιπόν είναι μια πολύ λεπτή κοπέλα, skinny που λένε, με καστανό μαλλί κότσο, καθαρό ύψος μάλλον 165-170 αλλά με τα τακούνια ουρανοξύστη φαινόταν η πιο ψιλή απ΄ όλες, τυπικό ουκρανικό πρόσωπο. Συμπαθητική & γλυκιά αλλά όχι και κάτι σούπερ. Είχε το στυλ που έχουν κάτι κοκκαλιάρες αθλήτριες της ρυθμικής με ψιλά την μύτη που βλέπουμε στα αθλητικά. Γενικά την επέλεξα ως νέο αίμα αλλά και γιατί συνήθως με τις αδύνατες κάνουμε αεροπλανικά γαμήσια (βολεύουν αυτές οι κοπέλες).
Η κοπέλα μιλά λίγα ελληνικά και μέτρια αγγλικά, γενικά συνεννοήσιμη στο περίπου. Είναι 2 χρόνια στην Ελλάδα, και μια εβδομάδα στον οίκο και στο συγκεκριμένο επάγγελμα γενικότερα. Έχει δουλέψει και stripper μου είπε αλλά δεν της άρεσε.
Έχει μικρό αλλά υπαρκτό στήθος, ας πούμε 1.5, μικρό ποπάκι, λευκό δέρμα, μέτρια επιδερμίδα, πεντακάθαρο γουλί νινάκι, ένα τεράστιο tattoo με την κεφαλή ενός λύκου στην κοιλιά της και αριστερά, και μερικά άλλα μικρά σε άλλα σημεία. Κοιλίτσα ultra flat και πέτρα! οι λάτρεις του είδους θα ενθουσιαστούν. Καθαρή κοπέλα σε όλα της.
Το πρόγραμμα (της ώρας) είχε ~30λ αγώνα, ~10λ μασάζ, και ~15λ αγώνα. Την ξεκίνησα μαλακά-αισθησιακά να την χαλαρώσω. Το πιπίνι ανταποκρίθηκε, αλλά θα έλεγα στην αρχή με κάποια επιθετικότητα/δύναμη/σκληράδα, να έχει αυτή τον έλεγχο, που εμένα δεν μου πάει. Της έδωσα να καταλάβει πως τον έλεγχο-ρυθμό θα τον δίνω εγώ και προσαρμόστηκε άμεσα (ευτυχώς). Φιλιά αρκετά καλά, έχει και ωραία χείλη για φίλημα η άτιμη. Πίπα καλή αλλά όχι εξαιρετική, το προσπαθεί. Κάτω την περιποιήθηκα αρκετά, έχει υπέροχα κάτω χείλη ότι πρέπει για μασούλημα. Χράτσα-χρούτσα εγώ, αχ και βαχ η Ντάρια, έμεινα με την αίσθηση ότι την καταβρήκαμε και οι δύο. Στον αγώνα όλα καλά, όλες οι στάσεις, η Ντάρια υπάκουη και δεκτική. Νινάκι αρκετά σφικτό θα έλεγα. Για πίσω δεν δοκίμασα και δεν έχω άποψη, εκτιμώ ότι μάλλον δεν θα κάνει γιατί η τσατσά στην υποδοχή ενημέρωσε για όσες κάνουν πλήρες πρόγραμμα (καλό αυτό) και για την συγκεκριμένη δεν το ανέφερε. Στο στόμα μάλλον τα παίρνει γιατί το επιδίωξε, αλλά δεν το προτίμησα. Ολοκλήρωσα και τις 2 φορές μέσα της, γλυκά, αργά, αισθησιακά, και πολύ δοτικά από την κοπέλα. Τι άλλο να ζητήσω ο καλόερος...
Μασάζ έγινε στο ενδιάμεσο απλά και μόνο για να δω αν γνωρίζει κάτι, η απόδοσή της ήταν μέτρια. Όχι κακή αλλά δεν πρέπει να έχει ειδικές γνώσεις.
Συνολικά πέρασα μια χαρά. Η κοπέλα είναι νέα και συνεργάσιμη, αξίζει το πακέτο της κατ' εμέ. Την ξαναπαίρνω άνετα. Φυσικά είναι μόνον για όσους αρέσκονται στον σωματότυπό της διότι είπαμε: "Skinny" πραγματική. Αυτά από μένα και καλό βόλι σε όλους!
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
Το χα στα υπόψιν μου για κάποια στιγμή αλλά καλά να πάθω αφού το ανέβαλα συνέχεια, πρέπει να "αγαπήθηκαν" πολύ και μεταξύ τους όταν τις πήρες ε
πολλα εγιναν εκεινη την ημερα στο δωματιο.
ακομα τα θυμαμαι.
τα κοριτσια τα εδωσαν ολα πραγματικα. ηταν απο τις καλυτερες εμπειριες που ειχα ποτε.
μετα μαζευα τα κομματια μου για να καταφερω να φυγω ορθιος
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135