Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πάντως προσωπικά ( ως business developer  :grin:) θα περίμενα να χωριστούν με βάση "εθνοτικά" χαρακτηριστικά !! :grin: :grin:

Αυτό με βάση τόσο την διατήρηση καλών σχέσεων μεταξύ τους όσο και με βάση την προτίμηση (βλέπε κολλήματα) των πελατών.  :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Πάντως προσωπικά ( ως business developer  :grin:) θα περίμενα να χωριστούν με βάση "εθνοτικά" χαρακτηριστικά !! :grin: :grin:

Αυτό με βάση τόσο την διατήρηση καλών σχέσεων μεταξύ τους όσο και με βάση την προτίμηση (βλέπε κολλήματα) των πελατών.   :grin:
Στην Ελλαδα εισαι οτι δηλωσεις Μαιντ :grin: :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

ceb73ceb

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Κριτικές
14
Like
66
Πόντοι
10
Εγώ πάντως μετά τα Χριστούγεννα πήγα με την Τζέσικα (κριτική ανέβασα αλλά δεν την είδα ποτέ) και όλα καλά.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
Εγώ πάντως μετά τα Χριστούγεννα πήγα με την Τζέσικα (κριτική ανέβασα αλλά δεν την είδα ποτέ) και όλα καλά.

εγω παλι θα προτιμουσα να δω τη Τζεσικα που ειδες εσυ γιατι εχω τρεις μηνες να τη δω,παρα μια κριτικη ακομα :grin: :grin:

δεκα φορες εχω παει και δεν την πετυχα ποτε  :-( :-(

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
εγω παλι θα προτιμουσα να δω τη Τζεσικα που ειδες εσυ γιατι εχω τρεις μηνες να τη δω,παρα μια κριτικη ακομα :grin: :grin:

δεκα φορες εχω παει και δεν την πετυχα ποτε   :-( :-(
βρε συ??????...δεν ντρεπεσαι καθολου?..ετσι κανουν?..αφηνουν τς μικρες,και γυρνανε απο δω και απο κει?...γι αυτο το κοριτσι εχει μαραζωσει?.... :referee: :referee: :referee: :tomato: :tomato: :tomato:

ceb73ceb

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Κριτικές
14
Like
66
Πόντοι
10

δεκα φορες εχω παει και δεν την πετυχα ποτε  :-( :-(
Εγώ πάλι ήμουνα επίμονος. Πήγα, ήταν απασχολημένη σε πρόγραμμα 1 ώρας και έκλεισα ραντεβού με την κυρία της υποδοχής. Πήγα για ένα καφεδάκι και γύρισα για τον αγώνα.

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.689
Πόντοι
456
Εγώ πάλι ήμουνα επίμονος. Πήγα, ήταν απασχολημένη σε πρόγραμμα 1 ώρας και έκλεισα ραντεβού με την κυρία της υποδοχής. Πήγα για ένα καφεδάκι και γύρισα για τον αγώνα.
Σωστός και καλά έκανες αλλά τι κάνεις όταν η σεριφισα λέει 7/10 φορές "Τζέσικα σήμερα ρεπό";  :think: Σε μένα τουλάχιστον πιο συχνά λέει ότι δεν είναι καν εκεί παρά το ότι είναι σε πρόγραμμα, κάνει μπαμ ότι τις περισσότερες φορές λέει ψέμματα αλλά αντε να το αποδείξεις  :S

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
Σωστός και καλά έκανες αλλά τι κάνεις όταν η σεριφισα λέει 7/10 φορές "Τζέσικα σήμερα ρεπό";  :think: Σε μένα τουλάχιστον πιο συχνά λέει ότι δεν είναι καν εκεί παρά το ότι είναι σε πρόγραμμα, κάνει μπαμ ότι τις περισσότερες φορές λέει ψέμματα αλλά αντε να το αποδείξεις  :S
το έχω ξαναπεί....Ο συγκεκριμένος χώρος αδικεί τον εαυτό του, όταν έχει στην υποδοχή το πλέον ακατάλληλο άτομο για την δουλειά...Με μια και μονο αλλαγή θα μπορούσε να "εξαφανίσει τον γειτονικό ανταγωνισμό"

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.028
Πόντοι
6.515
μια χαρα ειναι η υποδοχη. Τι να κανει οταν θελουν την ιδια κοπελα 2-3 ατομα την ιδια στιγμη, να τους την κοψει κομματια?  :idiot:

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
κάψανε τον 6ο.....? μεγάλη χαρά θα πήρανε όσοι έχουν διαμερίσματα στην πολυκατοικία ....καθόλου μαφίες δεν έχει ο χώρος ...κατά τα  άλλα , καλά ...

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
μια χαρα ειναι η υποδοχη. Τι να κανει οταν θελουν την ιδια κοπελα 2-3 ατομα την ιδια στιγμη, να τους την κοψει κομματια?  :idiot:

Όταν πηγαίνεις προκαθορισμενη ώρα αφού έχει προηγηθεί τηλεφώνημα κ έχεις ξεκαθαρίσει την επιλογή σου, το ραντεβού δεν τηρείται, περιμένεις επιπλέον 1 ώρα υπομονετικά κ χωρίς φασαρία, και τελικά σου ανακοινώνεται ότι δεν μπορέσεις να μπεις με την κοπέλα γιατί...ως δια μαγείας παρουσιαστηκαν αλλά νωρίτερα ραντεβού που ποτέ δεν μου είχαν επικοινωνήσει, εσυ πως το λες αγαπητέ; το παράδειγμα σου δεν έχει την παραμικρή σχέση με τα δικα μου παράπονα.και μάλιστα όταν ο φταιχτης είναι κ αξεστος κ δεν ζητά κ ένα συγγνώμη...

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.246
Πόντοι
5.595
μια χαρα ειναι η υποδοχη. Τι να κανει οταν θελουν την ιδια κοπελα 2-3 ατομα την ιδια στιγμη, να τους την κοψει κομματια?  :idiot:
Παντως τωρα τελευταια εχει βελτιωθει η υποδοχη...
δεν ξερω αν ειναι γενικο αυτο... ή σε εμενα.. παντως ειναι πιο ευγενικη κ προσχαρη στις τελευταιες επισκεψεις μ...
Μπορει να διαβαζουν κ τα εδω σχόλια.. κ να -της- βαλανε μυαλο...!!!

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
όταν με τέτοιες συμπεριφορές γίνεται "πατείς με, πατώ σε"....κανείς δεν ψάχνει να βελτιώσει την συμπεριφορά της ρεσεψιόν ...

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813

ωραιος φιλε. το αξιζει το κοριτσι

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618
Πέρασμα το μεσημεράκι.... ;)

Η υπηρεσία μου παρουσίασε:
Βίκυ η μελαχρινή με το αδύνατο σώμα και το πλούσιο σχετικά στήθος.
Η Νικη η καστανόξανθη.
Η Αλέσια.
Η Αγάπη στο δωμάτιο.
Η Σάρα ελαφρώς ανανεωμένη.
Η μιλφ Μαίρη...
Η Τατιάνα στο δωμάτιο..
Και η Ντάρια,πρώτη φορά την είδα.Αδύνατη κοπέλα με μικρό σχετικά στήθος.Γλυκό προσωπάκι.
Λέιλα και Τζέσικα ρεπό... :o

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.689
Πόντοι
456
Πέρασμα το μεσημεράκι.... ;)

Η υπηρεσία μου παρουσίασε:
Βίκυ η μελαχρινή με το αδύνατο σώμα και το πλούσιο σχετικά στήθος.
Η Νικη η καστανόξανθη.
Η Αλέσια.
Η Αγάπη στο δωμάτιο.
Η Σάρα ελαφρώς ανανεωμένη.
Η μιλφ Μαίρη...
Η Τατιάνα στο δωμάτιο..
Και η Ντάρια,πρώτη φορά την είδα.Αδύνατη κοπέλα με μικρό σχετικά στήθος.Γλυκό προσωπάκι.
Λέιλα και Τζέσικα ρεπό... :o
Ολόκληρη 7δα και δεν πέρασες με καμία ε;  :undecided:

zeppelin100

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
15
Like
107
Πόντοι
11