Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
Μεσημεριανό πέρασμα απο το ίδρυμα....

Στον έκτο όροφο η γνωστή Λίζα με τα σέξυ εσώρουχα και τα ψιλοτάκουνα....! :takethis:
Μαζί της μία νέα άφιξη,η Νίκη,καστανόξανθη κοπέλα με ωραίο σώμα.Ανοιχτή επιδερμίδα και γλυκό πρόσωπο.Η πολύ ευγενική υπηρεσία μου μίλησε με τα καλύτερα σχόλια για την κοπέλα!Δεν είχα πολύ χρόνο αλλιώς ήμουν στο τσακ να την επιλέξω στα ενδότερα...Σύντομα όμως θα επανέλθω...

Στον τρίτο όροφο πλήρης απαρτία...! :heavymetalbig:

Η Τζέσικα στο δωμάτιο. :knockinb:
Η Μαρίνα όπως πάντα χαμογελαστή και σέξυ...
Η Αλέσια στο δωμάτιο...
Αγάπη η γνωστή έκφυλη ξανθιά....
Λέιλα,έλειπε μέρες επανήλθε ανανεωμένη. :headbaning1:
Κάτια,δοκιμάστηκε πριν λίγες μέρες με θετικές εντυπώσεις και
η Βίκυ με το πλούσιο στήθος της...! :tits:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.100
Πόντοι
6.515
καλημέρα

το τηλ του τριτου μπορω να εχω με PM παρακαλω?

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.815
Πόντοι
366
υπαρχει τζακουζι?

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
Μετά την χθεσινή "ήττα" από το γραφείο,πέρασμα σε κάτι σίγουρο....

Γνώριζα πως εδώ οι επιλογές θα ήταν αρκετές και είπα να περάσω μία βόλτα... :headbaning2:

Κατευθείαν στον τρίτο όροφο:
Λοιπόν το ρόστερ...
Πρώτη πρώτη η Λένα ή Έλενα,καινούργια κοπέλα μετρά δέκα μέρες περίπου...Ρωσσιδάκι με ξανθό κοντό μαλλάκι,αδύνατο σώμα και λευκή επιδερμίδα...Σε λάτρεις του αδύνατου σωματότυπου θα κάνει "κλικ"!Τοποθετήθηκε στα υπ'όψιν... ;)

Λέιλα,ανανεωμένη,καιρό είχα να την δω...
Μαρίνα όπως πάντα σέξυ,
Αλεξάνδρα η τροφαντούλα του ορόφου,
Αλέσια όπου και τιμήθηκε καθώς ήθελα κάτι σίγουρο για σήμερα....! :wanker:
Κάτια η κοπέλα που ήρθε περίπου ένα μήνα τώρα στο ίδρυμα...
Και η Τζέσικα την οποία είδα φεύγοντας στο διάδρομο... :orchestra:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
τι ειπες τωρα ρε :worship: φιλε?  :rolleyes: :rolleyes:

Α να σε ενημερώσω και εσένα αλλά και όποιον ενδιαφέρεται πως το Τζεσικάκι θα "εργάζεται" αυτό το  Σαββατοκύριακο...Φεύγοντας που μιλήσαμε λίγο μου το ανέφερε....!  :headbaning2:

Peter αγαπημένε.... :klapseee:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.767
Πόντοι
41.813
Α να σε ενημερώσω και εσένα αλλά και όποιον ενδιαφέρεται πως το Τζεσικάκι θα "εργάζεται" αυτό το  Σαββατοκύριακο...Φεύγοντας που μιλήσαμε λίγο μου το ανέφερε....!  :headbaning2:

Peter αγαπημένε.... :klapseee:

αμ εχουν γνωση οι φυλακες ρεεεεεεεεεεεεεεεεε  :happy: :happy:

λες να μην το ξερω?????????

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.100
Πόντοι
6.515
ρε ρεμαλια μεσ' τον καυσωνα σαββατο μεσημερι διπλη σειρα αναμονης στο 40-42 για τα 2 αστερακια

στειλατε τις γυναικες για μπανια και βουρ...  :undecided:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
Σημερινή επίσκεψη κατά τις 3 το μεσημέρι. Είπα να ξεκινήσω με τον 3ο. Ενημερώθηκα για 4 παρουσίες: Τζέσικα, Μαρίνα, Λεϊλα και Αλίσια. Επίσης ενημερώνομαι ότι υπάρχει ένα ακόμη άτομο (χωμένο σε δωμάτιο δίπλα στην υποδοχή) το οποίο περιμένει να δει τις κοπέλες. Μου αναφέρει ότι όλες οι κοπέλες είναι απασχολημένες με ωριαία ραντεβού και ότι πρώτη τελειώνει η Λέϊλα. Της λέω ότι έχω σκοπό να μείνω καθώς γνωρίζω και τις 4 κοπέλες και ότι είναι δεδομένο ότι θα περάσω με όποια ελευθερωθεί. Μάλιστα την ενημερώνω ότι η σειρά προτίμησης μου είναι Τζέσικα, Μαρίνα, Λέϊλα και τέλος Αλίσια. Με περνάει σε βοηθητικό χώρο αναμονής χωρίς κλιματισμό  στον οποίο συνολικά παρέμεινα 1 ώρα και 5 λεπτά χωρίς καν να ρωτηθώ αν θέλω ένα ποτήρι νερό...Για να επανέλθω όμως στην περιγραφή.... ακούω κοπέλα να βγαίνει (Λέϊλα) και ενημερώνομαι ότι μπαίνει σε δωμάτιο με τον πελάτη. Αρχίζω και ενθουσιάζομαι, λέω ρε μπαγάσα αν όχι με την Τζέσικα τουλάχιστον Μαρίνα...Αμ δε. Ξαφνικά ενημερώνομαι ότι υπάρχει και άλλος πελάτης πριν από εμένα που θα πρέπει να διαλέξει. Τεσπα λέω, το τρώω και αυτό. Σκέφτομαι ότι ακόμα και με την σίγουρη όπως φαντάζομαι επιλογή από τον τυχερό της Τζέσικα, και πάλι η Μαρίνα είναι εξαιρετική επιλογή. Της ξεκαθαρίζω και πάλι ότι είναι δεδομένο ότι θα περάσω (προτείνω και να την προπληρώσω) και την ρωτάω ξανά... 2 οι συναγωνιστές πρίν από εμένα, ο ένας έχει περάσει ήδη με Λεϊλα, άρα για τον εναπομείναντα και έμενα είναι 3 οι επιλογές, σωστά;;; Όλη αυτήν την ώρα αναρωτιέμαι....2 άτομα στο χώρο πρίν από εμένα κ κανείς από τους 2 δεν γνωρίζει τα βαριά χαρτιά του μαγαζιού όπως Τζέσικα, Μαρίνα ,και μάλιστα επιμένουν κ οι 2 να τις δουν όλες για να αποφασίσουν....:;;;; Και ξαφνικά χτυπά και πάλι η πόρτα μετά από 1 ώρα και 5 λεπτά αναμονής και είναι η Αλίσια. Ενημερώνομαι ότι διαθέσιμη είναι μόνο η Αλίσια τελικά κ αν θέλω μπαίνω με αυτήν κ μόνο. Εκνευρίστηκα ιδιαίτερα για την κοροϊδία, αφού αν μου το επικοινωνούσαν από την αρχή θα έμπαινα για πολλοστή φορά με την δοκιμασμένη Αλίσια και δεν θα υπήρχε το παραμικρό θέμα από πλευράς μου. Ο εμπαιγμός όμως...Όλη αυτήν την ωρα το κουδούνι χτύπησε περισσότερες από 5 φορές. Η ακουστική καθώς ήμουν δίπλα ακριβώς στην πόρτα ήταν εξαιρετική. Σε κάθε έναν που χτύπαγε και μια διαφορετική οπτική για το πόσοι πελάτες περιμένουν κ ποιες είναι διαθέσιμες.....Επίσης φιλικά σας προτείνω σε έναν πελάτη που περιμένει τόση ώρα σε ένα χώρο κλειστό χωρίς κλιματισμό και σε μία ώρα με την θερμοκρασία στα ύψη, ρωτήστε τον έστω αν διψάει. Το σαδιστικό της υπόθεσης ότι έμπαιναν να πάρουν και αναψυκτικά από το ψυγείο για τους άλλους πελάτες. Η όλη συμπεριφορά χάλασε την εικόνα μου για ένα χώρο που επισκέπτομαι με περιοδικότητα 1 με 2 φορές το μήνα τα τελευταία χρόνια. Επειδή όμως κάποιος πρέπει να με λυπήθηκε...στον 6ο με περίμενε μια μικρή έκπληξη... η Μόνικα διαθέσιμη!!! και πέρασα θαυμάσια για μια ακόμη φορά μαζί της. Αυτά....

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.272
Πόντοι
4.365
Σημερινή επίσκεψη κατά τις 3 το μεσημέρι. Είπα να ξεκινήσω με τον 3ο. Ενημερώθηκα για 4 παρουσίες: Τζέσικα, Μαρίνα, Λεϊλα και Αλίσια.

Κρίμα τύπε να φας τέτοια ταλαιπωρία.. Αυτό το καρέ του κώλου δεν το βρίσκεις εύκολα διαθέσιμο. Τώρα βέβαια η Αλίσια υστερεί σημαντικά εμφανισιακά οπότε καλά έκανες και πούλεψες. Ήθελα να'ξερα όμως ρε μάγκες, μόνο εγώ από το τιμημένο μπου ήμουν όλη μέρα στη παραλία? Κάντε ρε και κανα μπανάκι! Όλο γαμάτε εδώ μέσα!  :headbaning2:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Σημερινή επίσκεψη κατά τις 3 το μεσημέρι. Είπα να ξεκινήσω με τον 3ο. Ενημερώθηκα για 4 παρουσίες: Τζέσικα, Μαρίνα, Λεϊλα και Αλίσια. Επίσης ενημερώνομαι ότι υπάρχει ένα ακόμη άτομο (χωμένο σε δωμάτιο δίπλα στην υποδοχή) το οποίο περιμένει να δει τις κοπέλες. Μου αναφέρει ότι όλες οι κοπέλες είναι απασχολημένες με ωριαία ραντεβού και ότι πρώτη τελειώνει η Λέϊλα. Της λέω ότι έχω σκοπό να μείνω καθώς γνωρίζω και τις 4 κοπέλες και ότι είναι δεδομένο ότι θα περάσω με όποια ελευθερωθεί. Μάλιστα την ενημερώνω ότι η σειρά προτίμησης μου είναι Τζέσικα, Μαρίνα, Λέϊλα και τέλος Αλίσια. Με περνάει σε βοηθητικό χώρο αναμονής χωρίς κλιματισμό  στον οποίο συνολικά παρέμεινα 1 ώρα και 5 λεπτά χωρίς καν να ρωτηθώ αν θέλω ένα ποτήρι νερό...Για να επανέλθω όμως στην περιγραφή.... ακούω κοπέλα να βγαίνει (Λέϊλα) και ενημερώνομαι ότι μπαίνει σε δωμάτιο με τον πελάτη. Αρχίζω και ενθουσιάζομαι, λέω ρε μπαγάσα αν όχι με την Τζέσικα τουλάχιστον Μαρίνα...Αμ δε. Ξαφνικά ενημερώνομαι ότι υπάρχει και άλλος πελάτης πριν από εμένα που θα πρέπει να διαλέξει. Τεσπα λέω, το τρώω και αυτό. Σκέφτομαι ότι ακόμα και με την σίγουρη όπως φαντάζομαι επιλογή από τον τυχερό της Τζέσικα, και πάλι η Μαρίνα είναι εξαιρετική επιλογή. Της ξεκαθαρίζω και πάλι ότι είναι δεδομένο ότι θα περάσω (προτείνω και να την προπληρώσω) και την ρωτάω ξανά... 2 οι συναγωνιστές πρίν από εμένα, ο ένας έχει περάσει ήδη με Λεϊλα, άρα για τον εναπομείναντα και έμενα είναι 3 οι επιλογές, σωστά;;; Όλη αυτήν την ώρα αναρωτιέμαι....2 άτομα στο χώρο πρίν από εμένα κ κανείς από τους 2 δεν γνωρίζει τα βαριά χαρτιά του μαγαζιού όπως Τζέσικα, Μαρίνα ,και μάλιστα επιμένουν κ οι 2 να τις δουν όλες για να αποφασίσουν....:;;;; Και ξαφνικά χτυπά και πάλι η πόρτα μετά από 1 ώρα και 5 λεπτά αναμονής και είναι η Αλίσια. Ενημερώνομαι ότι διαθέσιμη είναι μόνο η Αλίσια τελικά κ αν θέλω μπαίνω με αυτήν κ μόνο. Εκνευρίστηκα ιδιαίτερα για την κοροϊδία, αφού αν μου το επικοινωνούσαν από την αρχή θα έμπαινα για πολλοστή φορά με την δοκιμασμένη Αλίσια και δεν θα υπήρχε το παραμικρό θέμα από πλευράς μου. Ο εμπαιγμός όμως...Όλη αυτήν την ωρα το κουδούνι χτύπησε περισσότερες από 5 φορές. Η ακουστική καθώς ήμουν δίπλα ακριβώς στην πόρτα ήταν εξαιρετική. Σε κάθε έναν που χτύπαγε και μια διαφορετική οπτική για το πόσοι πελάτες περιμένουν κ ποιες είναι διαθέσιμες.....Επίσης φιλικά σας προτείνω σε έναν πελάτη που περιμένει τόση ώρα σε ένα χώρο κλειστό χωρίς κλιματισμό και σε μία ώρα με την θερμοκρασία στα ύψη, ρωτήστε τον έστω αν διψάει. Το σαδιστικό της υπόθεσης ότι έμπαιναν να πάρουν και αναψυκτικά από το ψυγείο για τους άλλους πελάτες. Η όλη συμπεριφορά χάλασε την εικόνα μου για ένα χώρο που επισκέπτομαι με περιοδικότητα 1 με 2 φορές το μήνα τα τελευταία χρόνια. Επειδή όμως κάποιος πρέπει να με λυπήθηκε...στον 6ο με περίμενε μια μικρή έκπληξη... η Μόνικα διαθέσιμη!!! και πέρασα θαυμάσια για μια ακόμη φορά μαζί της. Αυτά....
Μονικα Σερβα, εγγυηση.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.767
Πόντοι
41.813
ρε ρεμαλια μεσ' τον καυσωνα σαββατο μεσημερι διπλη σειρα αναμονης στο 40-42 για τα 2 αστερακια

στειλατε τις γυναικες για μπανια και βουρ...  :undecided:

ολα τα καλα παιδια (κωλοπαιδα) εδω ημασταν χθες ρε?  :happy: :happy:
να οργανωθουμε να παμε και για καφε μια μερα ρε μετα το προγραμμα :happy: :happy:

...εγω παντως κατα τις 6.15 το ειδα το Τζεσικακι  ;) :grin: :erection: :erection:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom