ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 52.000
- Πόντοι
- 36.618
;)Μετά από τηλέφωνο που έκανα πριν καμία βδομάδα για Κορίνα πληροφορήθηκα από την υπηρεσία ότι σταμάτησε να δουλεύει στο συγκεκριμένο μαγαζί.
;)Μετά από τηλέφωνο που έκανα πριν καμία βδομάδα για Κορίνα πληροφορήθηκα από την υπηρεσία ότι σταμάτησε να δουλεύει στο συγκεκριμένο μαγαζί.
Αλεξάνδρα στον 6ο ...δυναμίτηςΠερασα και εγω προχθες απο το ιδρυμα, στον 3ο δυο κορασσιδες στην παρελαση, μια μικρη (για τα γουστα μου) και μια γεματουλα. Ανεβηκα 6ο 4 επιλογες, περασα με Μονικα Σερβσ που την εβλεπα στη Στουρναρη, αλλα δεν ειχα παρει ποτε, καλη επιλογη, θα γινει εντος των ημερων εμμετρη κριτικη.
Σε εμένα απο φλόμπα έγινε μπομπα ..άβυσσος ! Ίσος να είναι ότι πήγα με το τρίκυκλο !Στο μάτι... μπόμπα
Στο κρεββάτι φλόμπα...
εχεις πορνοάστρο εσυ γι αυτοΣε εμένα απο φλόμπα έγινε μπομπα ..άβυσσος ! Ίσος να είναι ότι πήγα με το τρίκυκλο !
Όχι φίλε μου εχω nick trive.εχεις πορνοάστρο εσυ γι αυτο
σωστοοοοοοοσσσσσςΌχι φίλε μου εχω nick trive.
Η λειλά παίζει ακόμα στο ίδρυμα?? Καμία νέα άφιξη ανάλογης εμφάνισης παίζει??
Μπορω να εχω το τηλεφωνο του 3ου οροφου με ΠΜ,παρακαλω ?
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Καλησπέρα μύστες! Σκοπεύω να καταθεσω στο ίδρυμα και χρειάζομαι τα φώτα σας! Ποιες κοπέλες κάνουν πρωκτικό και ποιες είναι οι καλύτερες σε αυτό? Να πω ότι το μασάζ είναι δευτερεύον για μένα. Είμαι φανατικός λάτρης του κώλου...
Τι μαλακα ειμαι. Και εμενα ο Νικολακης προσφερθηκε να με παει με το τρικυκλο και του αρνηθηκα. Πηγα με το μετρο και τελικα στον 3ο δεν βρηκα τιποτα. Βολευτηκα με 6ο και Μονικα.Σε εμένα απο φλόμπα έγινε μπομπα ..άβυσσος ! Ίσος να είναι ότι πήγα με το τρίκυκλο !
Πηγες σε σταθερη αξία...χαχαχαΤι μαλακα ειμαι. Και εμενα ο Νικολακης προσφερθηκε να με παει με το τρικυκλο και του αρνηθηκα. Πηγα με το μετρο και τελικα στον 3ο δεν βρηκα τιποτα. Βολευτηκα με 6ο και Μονικα.
Δεν περασα και ασχημαΠηγες σε σταθερη αξία...χαχαχα