την ξερω καλα.. χαχαχαχα!!!ναι αυτή η φόλα αλβανίδα είναι.......
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
την ξερω καλα.. χαχαχαχα!!!ναι αυτή η φόλα αλβανίδα είναι.......
γιατι βρε? κακο ειναι ενα πηδηματακι που και που? να ξεμπουκωσει κι αυτη λιγακι...Ρε Χόρχε δε φτάνει που βρήκαμε γυναίκα να την λες καύλα και να λέει ευχαριστώ δημοσίως θες και να την πηδήξεις;![]()
Ανια?Ποια ειναι η κοντη μινιον μιλφ ξανθια ρωσιδα που εχει εδω?
Ανια Ζερβινιο
ναι αυτή η φόλα αλβανίδα είναι.......
Εχεις αυτο το σετακι; Μηπως ψηφιζεις Σύριζα;συνφονο μονο που αλαζη λιγο το χρομα μπροσ σοκολατη μωρακη μου φιλακια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
....χτες κλειστα ομως....δεν μας τα λες ολα....Καλιμερα σε ολουσ στο σαιτ,σιμερα προη ΟΛΓΑ,ΤΑΝΙΑ,ΕΒΑ,ΒΙΚΤΟΡΙΑ,βραδη ΡΕΝΑ,ΑΝΙΑ,ΑΝΑ,ΑΝΟΥΛΑ,φιλακια σε ολουσ :-* :-* :-* :-* :-*
....η την κανουν γενικα....ετσι δειχνει....απλως εγω περασα μεσημερι,και μου κανει εντυπωση πως δεν ανοιγαν....και προχτες 11 και 20 το βραδυ βαραγα τα κουδουνια, επαιρνα τα τηλεφωνα... τιποτα κανεις...
φαινεται οτι αμα δεν δουν να ερχεται πελατεια την κανουν νωριτερα...