Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
607
Πόντοι
81
Ωραία μασάζ με φραπέ έχει σε έναν χώρο που δεν τον πολύ αναφέρετε εδώ στο φόρουμ. Φέρνει διαφορετικά κομμάτια κατά καιρούς παίζει και μπριζόλα.
Πανόρμου 81.
Beauty vip....το χουμε γράψει πολλές φορές...χειρογλυκανο στάνταρ στην τιμή....μπριζολαδικο και φούρνο έχει απέναντι...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είχα πάει παλιά αλλά δεν. Επίσης δεν έχουν φωτος στη σελίδα τους
Στέλνεις μήνυμα στο WhatsApp κσι δου στέλνει φώτο

antegeia20000

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Είμαι εκεί κοντά κ μίλησα τώρα με λενορμαν 233 ossieu libre πως σκατα λέγεται ,μ ανέφερε ότι έχει δυο κοπέλες εκεί γι μασαζ σκέφτομαι ν πάω,γνωρίζει κανεις τίποτα να με φτιάξει η να με σώσει να μείνω μ τα αρχιδια μπλε ;;
Φίλε τώρα δεν έχει κάτι.. Καμια από τις δύο δεν προχωράνε

frapes8

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2024
Like
127
Πόντοι
0
Καλημέρα σας.Επισκεψη παλι στο galaxy. Yποδοχη η κυρια Αριστουλα. Στοχος μου ηταν η Μεριλυν. Αλλα στο σαλονι την ωρα που επινα το καφεδακι μου νεα παρουσια πιτσιρικα . κορμι αψογο. Ειναι η μισελ μου λεει η αριστουλα το νεο μας κοριτσι στο ροστερ. Μου προτεινε να την δοκιμασω . Μπηκα δωματιο και εκανα το ντουζ μου. μπηκε το μωρακι. 19,5 χρονων μου ειπε ειναι. Εγω 50+ τις λεω χαχαχαχαχα. σχεδον διμετρο( υπερβαλω λιγο χαχαχα ) θεομουνο. με κορμι αψογο. Αναλογιες μοντελου . Μασαζ επαγγελματικο και όχι απλό χάιδεμα… και ανετη πολυ στο δωματιο. Το καταλαβα απο την ωρα που ηρθε και δεν ειχα προλαβει να βγω απο το ντουζ και ηρθε να με βοηθησει να σκουπιστω...Με αφηνε χαιδεμα παντου. ωραιο στηθος ..Και το φραπεδάκι της ακριβώς αυτο που ήθελα... Μια ευχαριστη εμπειρια που θα ξαναδοκιμασω. Δεν πιεσα πολυ για παραπανω ( καλαμακι ) . Την επομενη φορα....χαχαχαχαχα . Πληρωσα 40 ευρω στην ρεσεψιον . και 10 ευρω εδωσα στο κοριτσι απο μονος μου. δεν μου ζητησε αυτη.

Sexflix

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
844
Πόντοι
81
Καλημέρα σας.Επισκεψη παλι στο galaxy. Yποδοχη η κυρια Αριστουλα. Στοχος μου ηταν η Μεριλυν. Αλλα στο σαλονι την ωρα που επινα το καφεδακι μου νεα παρουσια πιτσιρικα . κορμι αψογο. Ειναι η μισελ μου λεει η αριστουλα το νεο μας κοριτσι στο ροστερ. Μου προτεινε να την δοκιμασω . Μπηκα δωματιο και εκανα το ντουζ μου. μπηκε το μωρακι. 19,5 χρονων μου ειπε ειναι. Εγω 50+ τις λεω χαχαχαχαχα. σχεδον διμετρο( υπερβαλω λιγο χαχαχα ) θεομουνο. με κορμι αψογο. Αναλογιες μοντελου . Μασαζ επαγγελματικο και όχι απλό χάιδεμα… και ανετη πολυ στο δωματιο. Το καταλαβα απο την ωρα που ηρθε και δεν ειχα προλαβει να βγω απο το ντουζ και ηρθε να με βοηθησει να σκουπιστω...Με αφηνε χαιδεμα παντου. ωραιο στηθος ..Και το φραπεδάκι της ακριβώς αυτο που ήθελα... Μια ευχαριστη εμπειρια που θα ξαναδοκιμασω. Δεν πιεσα πολυ για παραπανω ( καλαμακι ) . Την επομενη φορα....χαχαχαχαχα . Πληρωσα 40 ευρω στην ρεσεψιον . και 10 ευρω εδωσα στο κοριτσι απο μονος μου. δεν μου ζητησε αυτη.
Ενδιαφέρον....

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.460
Πόντοι
206
Στο σκοτάδι όλα ωραία σου φαίνονται και 10 χρόνια νεώτερα:2funny:

Chrisjr89

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
0
Επειδή είδα πως αναφέρθηκε το όνομα της λεμονιάς και τώρα τελευταία βλέπω στο insta σαν να έχει πουτανεψει λίγο παραπάνω με τα στορυ που ανεβάζει,μήπως έχει απεσκεφθει τελευταία κάποιος και έχει κάποια ενημέρωση?
Θυμάμαι πως ήταν στα δεν ως προς το να προχωρήσει σε κάτι παραπάνω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom