fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.460
- Πόντοι
- 206
ναι, για αυτό λένεΦίλε μου μιλάς για το VIP BEAUTY MASSAGE ?
ναιΦίλε μου μιλάς για το VIP BEAUTY MASSAGE ?
ναι, για αυτό λένεΦίλε μου μιλάς για το VIP BEAUTY MASSAGE ?
ναιΦίλε μου μιλάς για το VIP BEAUTY MASSAGE ?
Beauty vip....το χουμε γράψει πολλές φορές...χειρογλυκανο στάνταρ στην τιμή....μπριζολαδικο και φούρνο έχει απέναντι...Ωραία μασάζ με φραπέ έχει σε έναν χώρο που δεν τον πολύ αναφέρετε εδώ στο φόρουμ. Φέρνει διαφορετικά κομμάτια κατά καιρούς παίζει και μπριζόλα.
Πανόρμου 81.
Στέλνεις μήνυμα στο WhatsApp κσι δου στέλνει φώτοΕίχα πάει παλιά αλλά δεν. Επίσης δεν έχουν φωτος στη σελίδα τους
Φίλε τώρα δεν έχει κάτι.. Καμια από τις δύο δεν προχωράνεΕίμαι εκεί κοντά κ μίλησα τώρα με λενορμαν 233 ossieu libre πως σκατα λέγεται ,μ ανέφερε ότι έχει δυο κοπέλες εκεί γι μασαζ σκέφτομαι ν πάω,γνωρίζει κανεις τίποτα να με φτιάξει η να με σώσει να μείνω μ τα αρχιδια μπλε ;;
Ενδιαφέρον....Καλημέρα σας.Επισκεψη παλι στο galaxy. Yποδοχη η κυρια Αριστουλα. Στοχος μου ηταν η Μεριλυν. Αλλα στο σαλονι την ωρα που επινα το καφεδακι μου νεα παρουσια πιτσιρικα . κορμι αψογο. Ειναι η μισελ μου λεει η αριστουλα το νεο μας κοριτσι στο ροστερ. Μου προτεινε να την δοκιμασω . Μπηκα δωματιο και εκανα το ντουζ μου. μπηκε το μωρακι. 19,5 χρονων μου ειπε ειναι. Εγω 50+ τις λεω χαχαχαχαχα. σχεδον διμετρο( υπερβαλω λιγο χαχαχα ) θεομουνο. με κορμι αψογο. Αναλογιες μοντελου . Μασαζ επαγγελματικο και όχι απλό χάιδεμα… και ανετη πολυ στο δωματιο. Το καταλαβα απο την ωρα που ηρθε και δεν ειχα προλαβει να βγω απο το ντουζ και ηρθε να με βοηθησει να σκουπιστω...Με αφηνε χαιδεμα παντου. ωραιο στηθος ..Και το φραπεδάκι της ακριβώς αυτο που ήθελα... Μια ευχαριστη εμπειρια που θα ξαναδοκιμασω. Δεν πιεσα πολυ για παραπανω ( καλαμακι ) . Την επομενη φορα....χαχαχαχαχα . Πληρωσα 40 ευρω στην ρεσεψιον . και 10 ευρω εδωσα στο κοριτσι απο μονος μου. δεν μου ζητησε αυτη.
μολις καηκε.Ενδιαφέρον....
μολις καηκε.
Προχωράει ?μολις καηκε.
ΟΧΙΠροχωράει ?
Nα μπω ;Προχωράει ?
ΟρμαNα μπω ;
Κάτσε φρόνιμα εσύ
Γαμώτο
Ετσι λέω ρε μάλλον δε ξερω
Στο σκοτάδι όλα ωραία σου φαίνονται και 10 χρόνια νεώτεραΚαλημέρα σας.Επισκεψη παλι στο galaxy. Yποδοχη η κυρια Αριστουλα. Στοχος μου ηταν η Μεριλυν. Αλλα στο σαλονι την ωρα που επινα το καφεδακι μου νεα παρουσια πιτσιρικα . κορμι αψογο. Ειναι η μισελ μου λεει η αριστουλα το νεο μας κοριτσι στο ροστερ. Μου προτεινε να την δοκιμασω . Μπηκα δωματιο και εκανα το ντουζ μου. μπηκε το μωρακι. 19,5 χρονων μου ειπε ειναι. Εγω 50+ τις λεω χαχαχαχαχα. σχεδον διμετρο( υπερβαλω λιγο χαχαχα ) θεομουνο. με κορμι αψογο. Αναλογιες μοντελου . Μασαζ επαγγελματικο και όχι απλό χάιδεμα… και ανετη πολυ στο δωματιο. Το καταλαβα απο την ωρα που ηρθε και δεν ειχα προλαβει να βγω απο το ντουζ και ηρθε να με βοηθησει να σκουπιστω...Με αφηνε χαιδεμα παντου. ωραιο στηθος ..Και το φραπεδάκι της ακριβώς αυτο που ήθελα... Μια ευχαριστη εμπειρια που θα ξαναδοκιμασω. Δεν πιεσα πολυ για παραπανω ( καλαμακι ) . Την επομενη φορα....χαχαχαχαχα . Πληρωσα 40 ευρω στην ρεσεψιον . και 10 ευρω εδωσα στο κοριτσι απο μονος μου. δεν μου ζητησε αυτη.
Αν προχωράει ρώτησα τύπεΚάτσε φρόνιμα εσύ