Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 18, Class Μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SYGRU29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
επί της ουσίας, κάτι λέγαμε για το ρόστερ σου λίγες σελίδες πριν.

Με τα εμοτικονς θα μείνει το thread, απ`ότι φαίνεται...

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Ποιές κοπέλες δουλεύουν σήμερα?

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα καλημερα σαββακυριακο κλιστα απο δευφτερα θα ειμαστε ανοικτα φιλουδια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Επισκέπτης
καλιμερα σεολους και χρονια πολλα για εχτες.
καλιμερα σιγγρου,σιναντιθηκα μεσα στην βδομαδα τιχαια με καποια κοπελα τις δουλειας και της ειπα
το προγραμα που θελω.τιν μπανισα σε ενα κλαμπακι.εκανα τον μαλακα περισοτερο απο οτι ειμαι
αλλα δεν τις ειπα το νικ.
αν τις το πω λες να δεχτει πιο ευκολα;κατι πηρε το αυτι μου οτι ετσι γινεται.ξερις τιποτα εσι;
σε πειραζι να σου γραψο μια κριτικι παλια για αφροδιτη;αν ειναι καλη θα βαλετε παγιο κωλαρακι στο μενου;

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
520
Πόντοι
301
Πέρασμα από το μαγαζί πριν λίγες μέρες. Παρούσα μόνο η Νάνσυ η οποία είναι συμπαθητική με ωραίο σώμα (λεπτή, καλό πρόσωπο με μικρό στήθος). Το μέρος είναι άθλιο κατά την γνώμη μου. Είναι ένα παλιό σκοτεινό διαμέρισμα που τρομάζεις όταν μπαίνεις μέσα. Μόλις μπήκα για ντους διαπίστωσα ότι η ντουζιέρα ήταν βουλωμένη και άρχισε να πλημμυρίζει αμέσως. Ξεκινάω λοιπόν ένα ανύπαρκτο μασάζ του 10λεπτου και μετά στον αγώνα η Νάνσυ αρκετά δυνατή θα έλεγα.

Δεν πρόκειται να ξαναπάω λόγω μικρού ρόστερ και καθαριότητας διαμερίσματος.

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Πέρασμα από το μαγαζί πριν λίγες μέρες. Παρούσα μόνο η Νάνσυ η οποία είναι συμπαθητική με ωραίο σώμα (λεπτή, καλό πρόσωπο με μικρό στήθος). Το μέρος είναι άθλιο κατά την γνώμη μου. Είναι ένα παλιό σκοτεινό διαμέρισμα που τρομάζεις όταν μπαίνεις μέσα. Μόλις μπήκα για ντους διαπίστωσα ότι η ντουζιέρα ήταν βουλωμένη και άρχισε να πλημμυρίζει αμέσως. Ξεκινάω λοιπόν ένα ανύπαρκτο μασάζ του 10λεπτου και μετά στον αγώνα η Νάνσυ αρκετά δυνατή θα έλεγα.

ευκαριστουμε και για τα καλα & για τα κακα  :hi:

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
καλιμερα σεολους και χρονια πολλα για εχτες.
καλιμερα σιγγρου,σιναντιθηκα μεσα στην βδομαδα τιχαια με καποια κοπελα τις δουλειας και της ειπα
το προγραμα που θελω.τιν μπανισα σε ενα κλαμπακι.εκανα τον μαλακα περισοτερο απο οτι ειμαι
αλλα δεν τις ειπα το νικ.
αν τις το πω λες να δεχτει πιο ευκολα;κατι πηρε το αυτι μου οτι ετσι γινεται.ξερις τιποτα εσι;
σε πειραζι να σου γραψο μια κριτικι παλια για αφροδιτη;αν ειναι καλη θα βαλετε παγιο κωλαρακι στο μενου;
:think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Γιατί ξινεσε;απο την ζεστη;τι δεν καταλαβες;ειδα μια λαδενια απο καπου και πηγα και της μιλισα.
μετα σκεφτικα δεν πεταω καμια σποντα χιούμορ στην συγγρου περι κριτικων μιας που πολλοι πανε και λενε
γεια ειμαι ο ταδε για να περασουν λιγο καλιτερα <οπου τους παιρνει>.δηλαδι αφτα εσυ πρωτη φορα τα ακους ε;
εγω παντος καποιες κριτικες που εχω διαβασει στο σαιτ με κατι τριμπαζες φασολες μαγαζιων
βλεπο τις εχουν βγαλει θεες.αφου σκεφτομαι μην τυχον ειμαι εγω τερας κι οχι αφτες μαπα.χαχαχαχαχα.
να τους πετατε απο τον φοταγογο αυτους οταν ερχονται.πισα και πουπουλα.

ακους συγγρου; φιλακια.

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί ξινεσε;απο την ζεστη;τι δεν καταλαβες;ειδα μια λαδενια απο καπου και πηγα και της μιλισα.
μετα σκεφτικα δεν πεταω καμια σποντα χιούμορ στην συγγρου περι κριτικων μιας που πολλοι πανε και λενε
γεια ειμαι ο ταδε για να περασουν λιγο καλιτερα <οπου τους παιρνει>.δηλαδι αφτα εσυ πρωτη φορα τα ακους ε;
εγω παντος καποιες κριτικες που εχω διαβασει στο σαιτ με κατι τριμπαζες φασολες μαγαζιων
βλεπο τις εχουν βγαλει θεες.αφου σκεφτομαι μην τυχον ειμαι εγω τερας κι οχι αφτες μαπα.χαχαχαχαχα.
να τους πετατε απο τον φοταγογο αυτους οταν ερχονται.πισα και πουπουλα.

ακους συγγρου; φιλακια.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
να τους πετατε απο τον φοταγογο αυτους οταν ερχονται.πισα και πουπουλα.[/u[glow=red,2,300]]αυνφονο και παφξανο[/glow]

ακους συγγρου; φιλακια.
............το μπουλο !!!!!!!!!!!!! ...........ουστ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
στην συγγρου 18 ολη ειναι καλοδεχουμενη μονο σαν πελατες οχι προμοτορες και πολα αλα που ακουμε εδω μεσα φιλουδια

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.016
Πόντοι
96

καλα τα λες! απο το πολυ class ... βουλωσε!!

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
Ειστε ανοιχτα σημερα??? Με ποιες κοπελες..??

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom