Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 18, Class Μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SYGRU29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 129K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ανοικτα μεχρι 21,00 βραδη με την ΧΡΙΣΤΙΝΑ & ΝΑΝΣΙ για να σας χαλαροσουνε και οχι μονο τα προγραματα ξεκινουν απο 60 ευρο,για περισοτερα προγραματα μασαζ,β2β,αφταρχικο και τλπ να συνενοιθιτε με της κοπελες η παρχουνε διαφορα προγραματα φιλουδια

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
για την ΧΡΙΣΤΙΝΑ εδω τηλ,6997300443 φιλουδια  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
για την ΝΑΝΣΙ εδω τηλ,6942405147 φιλουδια  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Επισκέπτης
στο μποντι του μποντι θα τρακαρει στην πουτσα το μωρο,μαλακια προγραμμα,να το αλλαξετε με πρωκτικο.
την καλησπερα μου σιγγρου,δειξε σε παρακαλω πολι καποιες φωτογραφιες νανσις.
η κωλαρα της φενετε φιλοξενη.αραγε ειναι κιολας;τον εχω κανονικο,οχι πολι μεγαλο.

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
στο μποντι του μποντι θα τρακαρει στην πουτσα το μωρο,μαλακια προγραμμα,να το αλλαξετε με πρωκτικο.
την καλησπερα μου σιγγρου,δειξε σε παρακαλω πολι καποιες φωτογραφιες νανσις.
η κωλαρα της φενετε φιλοξενη.αραγε ειναι κιολας;τον εχω κανονικο,οχι πολι μεγαλο.
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

Επισκέπτης
στην φωτογραφια που πεταει κωλομερι μου τον εκανε τσιμεντο και φενεται μεγαλη καταπιολα.
στην ιπασια θα ειναι αλλο πραμα να χοροπηδα.φωτογρσαφια της φερε.
εστω στα 4 τουρλομενη για να παρω τα μετρα.ιποσχομαι να τις τον σαλιοσο αψογα.
πιρε κανεις τιλεφονο;εγο περνο και μου λεει η κλισι σας προοθειτε.ωραια φωνη εχει.

χαχαχαχαχαχα.

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
στην φωτογραφια που πεταει κωλομερι μου τον εκανε τσιμεντο και φενεται μεγαλη καταπιολα.
στην ιπασια θα ειναι αλλο πραμα να χοροπηδα.φωτογρσαφια της φερε.
εστω στα 4 τουρλομενη για να παρω τα μετρα.ιποσχομαι να τις τον σαλιοσο αψογα.
πιρε κανεις τιλεφονο;εγο περνο και μου λεει η κλισι σας προοθειτε.ωραια φωνη εχει.

χαχαχαχαχαχα.
δεν κανης λαθος,ειναι δινατο κοματη στο χορο του μασαζ.τωρα ειναι σαν το παλιο κρασι οσο παει και πιο καλιτερο γυνετε απο 11,00-20,00 βραδη θα σου απαντιση συγουρα αλα  με το μαλακο οκ

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
την καλημερα μας σε ολους στο σαιτ.

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
για την ΧΡΙΣΤΙΝΑ τηλ,6997300443 φιλουδια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
την καλημερα μας ανοικτα,και σας περιμενουμε για να περασετε ωρεα φιλουδια  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ευκαριστουμε ολους τους πελατες μας και να εχετε ενα καλο σαββ/κυριακο φιλουδια  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Επισκέπτης
δεν κανης λαθος,ειναι δινατο κοματη στο χορο του μασαζ.τωρα ειναι σαν το παλιο κρασι οσο παει και πιο καλιτερο γυνετε απο 11,00-20,00 βραδη θα σου απαντιση συγουρα αλα  με το μαλακο οκ

τι δινατο κοματι;ενοεις οτι ξερει μασαζ;καταστραφηκα.ο σκοπος ειναι να μιν έχει ιδεα γιατι αλλιως θα κοιμιθω.
τιν εχω πατισει ετσι με την ηλιανα του σεβεν.ασε που αν δεν ξερει θα βρω δικεολογια να πεταχτω
με ορθιο το σκουλικι μου και να τις πω <με κοροιδεψατε,σκυψε να σε τιμορισω>.γιατι νομιζεις ερχομαστε οι μισοι;
μα για να μιν ξερετε,αν ξερετε μασαζ πως θα εχουμε μετα απαιτισεις στο σεξ;

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
τι δινατο κοματι;ενοεις οτι ξερει μασαζ;καταστραφηκα.ο σκοπος ειναι να μιν έχει ιδεα γιατι αλλιως θα κοιμιθω.
τιν εχω πατισει ετσι με την ηλιανα του σεβεν.ασε που αν δεν ξερει θα βρω δικεολογια να πεταχτω
με ορθιο το σκουλικι μου και να τις πω <με κοροιδεψατε,σκυψε να σε τιμορισω>.γιατι νομιζεις ερχομαστε οι μισοι;
μα για να μιν ξερετε,αν ξερετε μασαζ πως θα εχουμε μετα απαιτισεις στο σεξ;
το μασαζ ειναι το απεριτιβ για να περασις στο κυριο πιατο,εεεεεεεεεεαν φτασις και αρχιζις να τρος θα καταλαυις.................... ;)

Επισκέπτης
το μασαζ ειναι το απεριτιβ για να περασις στο κυριο πιατο,εεεεεεεεεεαν φτασις και αρχιζις να τρος θα καταλαυις.................... ;)
δεν λεω,εχει την καβλα του κι αυτο.
προτιμοτερο ομος το γλυψιμο στο αυτι,οχι στον λοβο αλλα μεσα μεσα σαν την οχια.
γενικος οτι ειναι τρυπα θλει γλυψιμο,οπως κι η ρουφοκολαδα.
δεν βαζεις διναμι σ'αυτα,ειναι ευκολα και γινονται αμεσως.
χτες μου εκαναν μια ρουφοκολαδα μαζι με πεξιμο κι εχυσα καργα.ειχα σικωσει και τα ποδια και σκεφτομουν
τι αβολο ειναι το ιερποστολικο για εσας.

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
δεν λεω,εχει την καβλα του κι αυτο.
προτιμοτερο ομος το γλυψιμο στο αυτι,οχι στον λοβο αλλα μεσα μεσα σαν την οχια.
γενικος οτι ειναι τρυπα θλει γλυψιμο,οπως κι η ρουφοκολαδα.
δεν βαζεις διναμι σ'αυτα,ειναι ευκολα και γινονται αμεσως.
χτες μου εκαναν μια ρουφοκολαδα μαζι με πεξιμο κι εχυσα καργα.ειχα σικωσει και τα ποδια και σκεφτομουν
τι αβολο ειναι το ιερποστολικο για εσας.
η αποθιμενα εχις η τημορια εισουνα πολα χρονια μακρια απο σεξ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom