Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 18, Class Μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SYGRU29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
απο αυριο θα ειμαστε ανοικτα απο 11,00-21,00 βραδη καπιες κοπελες μας μποριτε να της βλεπετε με φοτογραφιες στη σελιδα 69 πισο,το σαιτ δεν εχι φτιακτη ακομα γιατξη η παρχουνε συνεχομενες αλαγες,διακοπες,κτπ.ευκαριστουμε για την εμπιστοσινη σας κι για την επιλογι σας μπρος εμας  :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Επισκέπτης
ξυπνησα πτιν λιγο και μπικα κι ειδα τη νανσι.πρωτον γιατι θαμπωσες την φοτογραφια;
κσαι δευτερον τι προγραμα κανει;υποψιαζομαι χορταστικη κολαρα.αυτι αν τον δινει σε βαθι καθισμα
και δουλεβει γερα τα γονατα μαζεβει ολο το χαρτι χαλαρα.τα λεμε συγγρου.

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ξυπνησα πτιν λιγο και μπικα κι ειδα τη νανσι.πρωτον γιατι θαμπωσες την φοτογραφια;
κσαι δευτερον τι προγραμα κανει;υποψιαζομαι χορταστικη κολαρα.αυτι αν τον δινει σε βαθι καθισμα
και δουλεβει γερα τα γονατα μαζεβει ολο το χαρτι χαλαρα.τα λεμε συγγρου.
πρωτο-ειναι απο τηλ τα φοτο,δευτερον-πολα και διαφορα διλα: :fuck2: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: :pipa2: και πολα αλα ,και τριτον πρεπι να μιλισις μαζη της για ρατεβου και τη θελης.για τηλ........

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
εγώ πάντως που έκανα ένα πέρασμα την προηγούμενη εβδομάδα με υποδέχτηκε μία κοπέλα μόνη της...
Χριστίνα το ονομά της... δεν είδα Νανσυ ούτε Κατερίνα...

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
εγώ πάντως που έκανα ένα πέρασμα την προηγούμενη εβδομάδα με υποδέχτηκε μία κοπέλα μόνη της...
Χριστίνα το ονομά της... δεν είδα Νανσυ ούτε Κατερίνα...
δεν ειπα κατη διαφορετικο ΝΑΝΣΙ και ΧΡΙΣΤΙΝΑ

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
άρα άν έρθω τώρα εκεί θα βρω τη Νάνσυ να με περιμένει?

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
σε ειπα ΝΑΝΣΙ & ΧΡΙΣΤΙΝΑ απο 11,00-20,00 βραδη φιλουδια

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Χριστίνα το ονομά της... δεν είδα Νανσυ ούτε[glow=red,2,300] Κατερίνα...[/glow]
καπιες αλες πιγανε διακοπες μεχρι τελους του μηνα τη να κανουμε βλεπις αυγουστος!!!!!!!!!

Επισκέπτης
πρωτο-ειναι απο τηλ τα φοτο,δευτερον-πολα και διαφορα διλα: :fuck2: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: :pipa2: και πολα αλα ,και τριτον πρεπι να μιλισις μαζη της για ρατεβου και τη θελης.για τηλ........

εγο λεο να βαλις και σιστιμα σιναγερμου στις τριπες τις.
αν μιλισο μαζι τις θα ξερι πιος ειμαι και θα με περιμενει.δεν γινετε αφτο οπος καταλαβενις για λογους αντικεμενικοτητας.
ο σκοπος ειναι να ιμε αλλος ενας στιν σειρα κι οχι ο ταδε αν με πιανις.
οχι να γινο και καραγκιοζις σαν καποιους αλλους.βεβεα αν επιμενι και μου αρεσει κιολας μπορουμε να αλαξουμε ταυτοτιτες
και να βγαλουμε αδιες γαμου......χαχαχαχαχαχα.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
με 2 κορίτσια έμεινες?

[xvideos]
]

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
εγο λεο να βαλις και σιστιμα σιναγερμου στις τριπες τις.
αν μιλισο μαζι τις θα ξερι πιος ειμαι και θα με περιμενει.δεν γινετε αφτο οπος καταλαβενις για λογους αντικεμενικοτητας.
ο σκοπος ειναι να ιμε αλλος ενας στιν σειρα κι οχι ο ταδε αν με πιανις.
οχι να γινο και καραγκιοζις σαν καποιους αλλους.βεβεα αν επιμενι και μου αρεσει κιολας μπορουμε να αλαξουμε ταυτοτιτες
και να βγαλουμε αδιες γαμου......χαχαχαχαχαχα.
καλο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom