Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 18, Class Μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SYGRU29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ετσι γινετε στις δουλιες ξερεις,οταν ο ηπαληλος κανει μαλακια του την λες αλλα ψαχνεις και τον πιος
τον πηρε στην δουλεια και τον αφινει ετσι ξεφραγο.βγες κι εσι τελικα να λες οτι πιρες το μινιμα κι ολα
θα διορθοθουνε οπως λενε στην στουρναρα μερικα μελη και γεμιζουν σελιδες καργα.
και ναι εχω δει μαρουλι σε κοπελα σε μαγαζι.εσι διλαδη πρωτη φορα το ακους;
ως γνοστον οι κοπελες τρονε σαντουιτς για γριγορα σε πολα μαγαζια.
ας βαζατε κατσαρολα να γιριζατε το πορνο σεφ με ποδιτσες και ζαρτιερικα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:θεος  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Επισκέπτης
ολο την μπαλα στην εξεδρα εισαι πονιρι αλεπου.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ο Johnny είναι τύπος

πες ταααααααααααααααααααααααα

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Επισκέπτης
τι να πω καλή μου;...αυτά είναι για εμάς, δεν είναι για σένα

ελπίζω όταν έρθω, να ανοίξεις την πορτούλα...

αν τελικα ανιξουνε θα σε ανακρινουνε,μετα θα κανουν πιγαδακι.
καλιτερα πιγαινε οταν σχολανε,εχεις καλιτερες πιθανοτιτες να τις δεις αλλα χορις καβλαντα.
δοσε τα λεφτα και φιγε,γιατι να ιδρονεις;αφου το αποτελεσμα ειναι γνοστο.χαχαχαχαχα.

ειπαμε,δεν ειναι οτι δεν μπορουν,απλα δεν θελουν.θελουν μονο το μαρουλι.δεν γινετε αυτο.
η συγγρου σιμετεχει στο αθλιμα;για να δουμε τι θα πει εδω.

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
αν τελικα ανιξουνε θα σε ανακρινουνε,μετα θα κανουν πιγαδακι.
καλιτερα πιγαινε οταν σχολανε,εχεις καλιτερες πιθανοτιτες να τις δεις αλλα χορις καβλαντα.
δοσε τα λεφτα και φιγε,γιατι να ιδρονεις;αφου το αποτελεσμα ειναι γνοστο.χαχαχαχαχα.

ειπαμε,δεν ειναι οτι δεν μπορουν,απλα δεν θελουν.θελουν μονο το μαρουλι.δεν γινετε αυτο.
η συγγρου σιμετεχει στο αθλιμα;για να δουμε τι θα πει εδω.
καλημερα τη να πο εγω τα ειπες ολα εσυ,και παλη καλημερα

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.177
Πόντοι
5.916
κανά μπάζο έχετε? μου λείπουν μερικά κομμάτια ακόμη για το αυθαίρετο εξοχικό μου στην παλαιά φώκαια. :vomit:

Επισκέπτης
καλημερα τη να πο εγω τα ειπες ολα εσυ,και παλη καλημερα

καλιμερα συγγρου,με πετιχενεις στις καλες μου,μολις εχισα ενα σιντριβανι σπερμα και ιμε χαλαρος.
γαμισα κωλο και βεβεα μουνι σαν μανιακος ενω επεσε βρισιδι καργα.απο δακτιλιαματα αλλο τιποτα,ειχα και κομενα
τα νιχια μου,κιριος με κ κεφαλαιο.ενα μουνι σκετο τριανταφιλο ανοικτο σαν τουλιπα απο ιγρα κι οχι απο κρεμες.
η σουφρα ροζ σαν γαριφαλο μπουμπουκι.εφαγε βαρι σπατουλαρισμα.ακομα εχω την γευσι.
θα πλινο δοντια αυριο να χαρω κολογευσι.
θα σου πω ομος μπραβο που καθεσαι και ιπομενεις ολαμας τα σχολια και κρατας ουδετερι στασι.
σε αλλα θεματα δεν απαντα κανεις απο τα μασαζοαρχηγεια.παο για ιπνο.

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
κανά μπάζο έχετε? μου λείπουν μερικά κομμάτια ακόμη για το αυθαίρετο εξοχικό μου στην παλαιά φώκαια. :vomit:
παρε 11880 κατη θα σου βρουνε ρε πεδι μου μην μου παθις τηποτα αφου  :jerking:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
καλιμερα συγγρου,με πετιχενεις στις καλες μου,μολις εχισα ενα σιντριβανι σπερμα και ιμε χαλαρος.
γαμισα κωλο και βεβεα μουνι σαν μανιακος ενω επεσε βρισιδι καργα.απο δακτιλιαματα αλλο τιποτα,ειχα και κομενα
τα νιχια μου,κιριος με κ κεφαλαιο.ενα μουνι σκετο τριανταφιλο ανοικτο σαν τουλιπα απο ιγρα κι οχι απο κρεμες.
η σουφρα ροζ σαν γαριφαλο μπουμπουκι.εφαγε βαρι σπατουλαρισμα.ακομα εχω την γευσι.
θα πλινο δοντια αυριο να χαρω κολογευσι.
θα σου πω ομος μπραβο που καθεσαι και ιπομενεις ολαμας τα σχολια και κρατας ουδετερι στασι.
σε αλλα θεματα δεν απαντα κανεις απο τα μασαζοαρχηγεια.παο για ιπνο.
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom