alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
σωστα εκτος απο τσουγκράνα που θα ξυνεστε γιατι δουλεια δεν εχει,θα χρειαστείτε και ενα ευχελαιο!
καλα το πας!
σωστα εκτος απο τσουγκράνα που θα ξυνεστε γιατι δουλεια δεν εχει,θα χρειαστείτε και ενα ευχελαιο!
καλα το πας!
φιλε αλπουλα οι μισες δεν κανουν ουτε για θιρωροι.κατι πιπες υπνιλια με κατι βλεματα
που κανουν μπαμ οτι βαριουνται.αμα πας να σκαψεις λαριγκα βρισκεις βραχο,ουτε με διαμαντοτριπανο δεν προχωρας.
και μετα ελα λεει απο πανω μου παιδαρα μου.το νου τους να ειναι ξαπλα στην εξοχη.
δηλαδη τα γραφω και ντρεπομαι εγω ο ιδιος ρε παιδι μου.
54 μηνηματα καινουριος????????
Θα συμφωνήσω και εγω.. Η αγγαρεία παει σύννεφο εκει μεσα... Χρονια μασαζολατρεις τετοια βαρεμάρα και αγγαρεία ούτε στο στρατό δεν την ειδα
ενω εγω που είμαι παλιός,είδα με τι επιχειρήματα απάντησες....54 μηνηματα καινουριος????????
ωρεα ατακα,καπου το εχο διενω εγω που είμαι παλιός,είδα με τι επιχειρήματα απάντησες....
ασε μας κουκλίτσα μου!
Θα συμφωνήσω και εγω.. Η αγγαρεία παει σύννεφο εκει μεσα... Χρονια μασαζολατρεις τετοια βαρεμάρα και αγγαρεία ούτε στο στρατό δεν την ειδα
ενααλλο προγραμα που δεν κανουν στα μασατζιδικα ειναι αυτο με το δινατο βρισιμο.
ντρεπονται ρε αν ειναι δυνατον μην ακουστουν στους αλλους εξω.λες κι οι αλλοι ηρθαν για εφχελαιο.
ειχα δωσει σε μια 20 ευρω για να βριζομαστε μεχρι τερμα και δεν ηθελε.δοκιμαστε το να δειτε.
πςςςςςςςςςςςς respect, σεξουαλικά μπινελίκια ή καντήλια ?
σε παλτά αναφέρεσαι, γνωστές κ ως φόλες, όλα τα σκυλιά της πιάτσας έχουμε φάει την φόλα έως την φολάρα μας.ολα μεσα ψολαρα78 αρκει να γινεται χαμος,αν δεις πως νρεπονται θα γελας.ολες λενε οχι.
δδεν το χωραει ο νους μου ρε παιδι μου,ανοιγουν την πατουρα τους αλλα οχι το στομα τους.
στεκονται σε κατι αχ και βαχ λες και κλαιν τον μακαριτη.επισης πολες δεν σε αφηνουν στην καβαλα
να τους βαζεις μαζι και κωλοδαχτυλο.μιστιριο πραγμα αυτο.δοκιμασε τα να δεις.
δεν ξερω,εχει πεσει πολυ φολιλα.
αλλα εχεις δικιο,τελικα αν δεν γουσταρει η δεν τα εχει βρειι με την πουτσα η γυναικα
πως να κανει καριερα σε ατη την δουλεια;
εγω καθολουφίλε δεν ξέρω ποιος σκατά είσαι αλλά σε πάω!!!
εγω καθολου
54 μηνηματα καινουριος????????
δεν ξερω,εχει πεσει πολυ φολιλα.
αλλα εχεις δικιο,τελικα αν δεν γουσταρει η δεν τα εχει βρειι με την πουτσα η γυναικα
πως να κανει καριερα σε ατη την δουλεια;