Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 18, Class Μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SYGRU29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
777
Πόντοι
81
:orchestra:
φιλε αλπουλα οι μισες δεν κανουν ουτε για θιρωροι.κατι πιπες υπνιλια με κατι βλεματα
που κανουν μπαμ οτι βαριουνται.αμα πας να σκαψεις λαριγκα βρισκεις βραχο,ουτε με διαμαντοτριπανο δεν προχωρας.
και μετα ελα λεει απο πανω μου παιδαρα μου.το νου τους να ειναι ξαπλα στην εξοχη.
δηλαδη τα γραφω και ντρεπομαι εγω ο ιδιος ρε παιδι μου.

Θα συμφωνήσω και εγω.. Η αγγαρεία παει σύννεφο εκει μεσα... Χρονια μασαζολατρεις τετοια βαρεμάρα και αγγαρεία ούτε στο στρατό δεν την ειδα

Επισκέπτης
:orchestra:
Θα συμφωνήσω και εγω.. Η αγγαρεία παει σύννεφο εκει μεσα... Χρονια μασαζολατρεις τετοια βαρεμάρα και αγγαρεία ούτε στο στρατό δεν την ειδα

ειδα και στα αλλα μαγαζα,ολο χαιρετουρες και μαλακιες.ρε παρτε τον μεχρι την ριζα να στανιαρουμε.
πως θα χυοσουμε;στο μιλητο;

Επισκέπτης
ενααλλο προγραμα που δεν κανουν στα μασατζιδικα ειναι αυτο με το δινατο βρισιμο.
ντρεπονται ρε αν ειναι δυνατον μην ακουστουν στους αλλους εξω.λες κι οι αλλοι ηρθαν για εφχελαιο.
ειχα δωσει σε μια 20 ευρω για να βριζομαστε μεχρι τερμα και δεν ηθελε.δοκιμαστε το να δειτε.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ενααλλο προγραμα που δεν κανουν στα μασατζιδικα ειναι αυτο με το δινατο βρισιμο.
ντρεπονται ρε αν ειναι δυνατον μην ακουστουν στους αλλους εξω.λες κι οι αλλοι ηρθαν για εφχελαιο.
ειχα δωσει σε μια 20 ευρω για να βριζομαστε μεχρι τερμα και δεν ηθελε.δοκιμαστε το να δειτε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πςςςςςςςςςςςς respect,  σεξουαλικά μπινελίκια ή καντήλια ?  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πςςςςςςςςςςςς respect,  σεξουαλικά μπινελίκια ή καντήλια ?  :2funny: :2funny: :2funny:

ολα μεσα ψολαρα78 αρκει να γινεται χαμος,αν δεις πως νρεπονται θα γελας.ολες λενε οχι.
δδεν το χωραει ο νους μου ρε παιδι μου,ανοιγουν την πατουρα τους αλλα οχι το στομα τους.
στεκονται σε κατι αχ και βαχ λες και κλαιν τον μακαριτη.επισης πολες δεν σε αφηνουν στην καβαλα
να τους βαζεις μαζι και κωλοδαχτυλο.μιστιριο πραγμα αυτο.δοκιμασε τα να δεις.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ολα μεσα ψολαρα78 αρκει να γινεται χαμος,αν δεις πως νρεπονται θα γελας.ολες λενε οχι.
δδεν το χωραει ο νους μου ρε παιδι μου,ανοιγουν την πατουρα τους αλλα οχι το στομα τους.
στεκονται σε κατι αχ και βαχ λες και κλαιν τον μακαριτη.επισης πολες δεν σε αφηνουν στην καβαλα
να τους βαζεις μαζι και κωλοδαχτυλο.μιστιριο πραγμα αυτο.δοκιμασε τα να δεις.
σε παλτά αναφέρεσαι, γνωστές κ ως φόλες, όλα τα σκυλιά της πιάτσας έχουμε φάει την φόλα έως την φολάρα μας.

είναι κ θέμα χαρακτήρα, πόσο ξέκωλο είναι

Επισκέπτης
δεν ξερω,εχει πεσει πολυ φολιλα.
αλλα εχεις δικιο,τελικα αν δεν γουσταρει η δεν τα εχει βρειι με την πουτσα η γυναικα
πως να κανει καριερα σε ατη την δουλεια;

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
φίλε δεν ξέρω ποιος σκατά είσαι αλλά σε πάω!!!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
LBcxeg.jpg

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Εδώ σε κάποια τους λες ότι θα πας και έχεις όνομα heellover και σε υποδέχονται με παντούφλες

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
777
Πόντοι
81
54 μηνηματα  καινουριος???????? :think: :think: :think: :think: :think:

Εσυ που γραφεις καλημερα καληνυχτα και σημερα έχουμε αυτες τις κοπελες και εχεις γεμίσει ολους τους τοίχους με μηνυματα  εισαι Παλιος;;; Συγγνωμη που δεν γράφω παπαριες σαν και εσενα ολη την ωρα για να γεμίσω μηνυματα... Απο το 2007 μπαινοβγαινω σε μαγαζάκια σαν το δικό σου οταν οι μισές τουλαχιστον κοπελίτσες σου δεν είχαν ερθει καν στη χώρα μας

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
μάλιστα,τελικά είχαμε δίκιο!
πολλοι πελάτες λένε το ίδιο!
οτι είσαστε για τα μπάζα!!!
Ευγε!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
δεν ξερω,εχει πεσει πολυ φολιλα.
αλλα εχεις δικιο,τελικα αν δεν γουσταρει η δεν τα εχει βρειι με την πουτσα η γυναικα
πως να κανει καριερα σε ατη την δουλεια;

χρησιμοποιείς το πληκτρολογιο giasou τυπε?  :think:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom