Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 18, Class Μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SYGRU29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 129K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
κατεβάστε ρόστερ της προκοπής στον αγωνιστικό χώρο ...

μόνο έτσι θα έχετε δουλειά, με καλημέρες κ με emoticon, δεν κάνετε τίποτα.

Ο ανταγωνισμός μεγάλος, θυμάσαι παλιά στο Ιουλιανού 51, Κατερίνα, τον χαμό που γινόταν?

αλλά έπαιζαν κ κάτι μουνάκια πολύ πρόθυμα τότε, Τζένη, Άννα πιτσιρίκα, Άννα μελαχροινή με σγουρό μαλλί, παρέλαση.

Κατέθετα 2 φορές την εβδομάδα για αρκετό καιρό...

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
κατεβάστε ρόστερ της προκοπής στον αγωνιστικό χώρο ...

μόνο έτσι θα έχετε δουλειά, με καλημέρες κ με emoticon, δεν κάνετε τίποτα.

Ο ανταγωνισμός μεγάλος, θυμάσαι παλιά στο Ιουλιανού 51, Κατερίνα, τον χαμό που γινόταν?

αλλά έπαιζαν κ κάτι μουνάκια πολύ πρόθυμα τότε, Τζένη, Άννα πιτσιρίκα, Άννα μελαχροινή με σγουρό μαλλί, παρέλαση.

Κατέθετα 2 φορές την εβδομάδα για αρκετό καιρό...
ναι ναι σαφτο εχις δικιο,και τοτε δουλεβανε στο 60αρι τωρα δουλεβουνε μονο σαν call-girls και βαρανε 100ρια και λενε αμα-θες,αποτελεζμα εμις {τα μαγαζια ενοο}γυναμε οι κακοι!!!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ναι ναι σαφτο εχις δικιο,και τοτε δουλεβανε στο 60αρι τωρα δουλεβουνε μονο σαν call-girls και βαρανε 100ρια και λενε αμα-θες,αποτελεζμα εμις {τα μαγαζια ενοο}γυναμε οι κακοι!!!!
άρα εσείς δεν πρέπει να βελτιώσετε το ροστερ σας? τα γνωρίζεις πολύ καλύτερα από μένα, με δυνατό ρόστερ κανένα μαγαζί δεν πήγε χαμένο από πελατεία κ διαφήμιση, που έρχεται αναπόφευκτα ως αποτέλεσμα της επιτυχίας.

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Εσυ που γραφεις καλημερα καληνυχτα και σημερα έχουμε αυτες τις κοπελες και εχεις γεμίσει ολους τους τοίχους με μηνυματα  εισαι Παλιος;;; Συγγνωμη που δεν γράφω παπαριες σαν και εσενα ολη την ωρα για να γεμίσω μηνυματα... Απο το 2007 μπαινοβγαινω σε μαγαζάκια σαν το δικό σου οταν οι μισές τουλαχιστον κοπελίτσες σου δεν είχαν ερθει καν στη χώρα μας
2007  :new_shocked: :new_shocked: ιντερνετ ιοκ,η περιμενες το MASSTER  :thumbsup:

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
άρα εσείς δεν πρέπει να βελτιώσετε το ροστερ σας? τα γνωρίζεις πολύ καλύτερα από μένα, με δυνατό ρόστερ κανένα μαγαζί δεν πήγε χαμένο από πελατεία κ διαφήμιση, που έρχεται αναπόφευκτα ως αποτέλεσμα της επιτυχίας.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
795
Πόντοι
81
Ελα συγγρου γράψε μια καλησπέρα για να ανέβουν τα μηνυματα σου γιατι μονο γι αυτο κανεις.. Εισαι παλια πουτανα εσυ ξερεις!!

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
LBcxeg.jpg
δεν εχω,εαν ειχα θα πιεναμε τσαρκα μαζη ξερις ΕΣΥ ;)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
δεν εχω,εαν ειχα θα πιεναμε τσαρκα μαζη ξερις ΕΣΥ ;)
δεν ξερω,αν θες ομως να περασω να δεις εσυ πολυ ευχαριστως!
Στο λενε εδω και 3 σελιδες ολοι οτι ειστε για τα μπαζα και εσυ μετρας ποιος ειναι νεος εδω μεσα και ποιος παλιός!
Οσο για τα call girls κανε μια ερευνα να δεις τι παιζει με 60αρια και 80αρια!
τουλαχιστον εκει γαμιουνται σωστά και όπως πρέπει και όποιες κοροϊδεύουν απλά μένουν στην αφάνεια!

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Στο λενε εδω και 3 σελιδες ολοι οτι ειστε για τα μπαζα και εσυ μετρας ποιος ειναι νεος εδω μεσα και ποιος παλιός!
τουλαχιστον εκει γαμιουνται σωστά και όπως πρέπει και όποιες κοροϊδεύουν απλά μένουν στην αφάνεια!
:hi:

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
795
Πόντοι
81
Την επόμενη φορα που θα εχει παράπονο ενας πελάτης σου πες του "ποσα μηνυματα εχεις στο site?"
Αν σου πει κατω απο εκατό πες του οτι δεν πρέπει να μιλάει γιατι ειναι νέος  :rockon:

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Την επόμενη φορα που θα εχει παράπονο ενας πελάτης σου πες του "ποσα μηνυματα εχεις στο site?"
Αν σου πει κατω απο εκατό πες του οτι δεν πρέπει να μιλάει γιατι ειναι[glow=red,2,300] νέος[/glow]   :rockon:
νεος και ωρεος  :thumbsup:

Επισκέπτης

αφου ρε αγαπουλα φαγονεστε μεταξυ σας,ζιλια ψορα.ειναι αλιθεια η οχι οτι μερικες χισοντουλαπες
δεν αφινουν τα πιπινια να περνοιυνε πελατες εκτος των λαδαδικων;διλαδη οταν σχολαει καποια απο την δλεια της
θα της κανανουν κουμαντο με πιιονε θα γαμηθει;εγω ειχα μια απο ενα μαφγαζι που της εγδερνα το λαρυγκι
και απο τη αναδουλεια την πουλεψε απο την αθηνα.ενω αν κρατουσε λιγο ακομα και γινοντανε γνωστη
θα εμενε.τωρα εμενα ποια θα χτυπαει την ψολη μου στο προσοπο της μιας που ουτε αυτο κανετε στο προγραμα.
ξερεις τι καλο κανει το ψωλοχαστουκο,το ξερεις οτι χαλαρωνει η εματωση και αντεχουμε πιο πολυ;

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
αφου ρε αγαπουλα φαγονεστε μεταξυ σας,ζιλια ψορα.ειναι αλιθεια η οχι οτι μερικες χισοντουλαπες
δεν αφινουν τα πιπινια να περνοιυνε πελατες εκτος των λαδαδικων;διλαδη οταν σχολαει καποια απο την δλεια της
θα της κανανουν κουμαντο με πιιονε θα γαμηθει;εγω ειχα μια απο ενα μαφγαζι που της εγδερνα το λαρυγκι
και απο τη αναδουλεια την πουλεψε απο την αθηνα.ενω αν κρατουσε λιγο ακομα και γινοντανε γνωστη
θα εμενε.τωρα εμενα ποια θα χτυπαει την ψολη μου στο προσοπο της μιας που ουτε αυτο κανετε στο προγραμα.
ξερεις τι καλο κανει το ψωλοχαστουκο,το ξερεις οτι χαλαρωνει η εματωση και αντεχουμε πιο πολυ;
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Επισκέπτης

παντως αντχει η συγγρου στην κατσαδα,εγω να πω οτι μπορουν να κανουν τουμπες αλλα δεν θελουν
κι αυτο ειναι ακομα χειροτερο.η ξενερα παει σινεφο,μου εχει τιχει σε ενα μαγαζι να ριχνο ροχαλα στην σουφρα
ενο περνω στα τεσερα το μωρο <για προετιμασια προκτικου> και ξενεροσε.ηθελα να της το τριψω λιγο
να γλυστρισι το δακτυλο απαλα και γκρινιαξε οτι ειμαι αγενις.πως να γαμησω μετα;
αλλη φορα θα τον χωνω ξεροσφυρι κι εγω να βογκανε σαν γελαδια.

Επισκέπτης

εχαριστω φιλε,το αλλο παλι που μερικες θελουν οποτε παμε να μπαινουμε με τις ιδιες λες και τις παντρευτικαμνε;
και βεβεα η αποδοσι ολο πεφτει οταν ειναι αρπακολστζουδες παρολο που θα επρεπε να ανεβενει.
δεν εχουν καταλαβει οτι θελιυμε ποικιλια ασχετα αν εχουμε και στανταρακια.
γι αυτομ τερμα οι γαλοτσες φασολες,θα πιγαινουμε σε οσες σεβονται το μαρουλι μας.

συγγρου στο ξαναπα,καντε κατι.χορις πλακα βουτιξτε το καβλι σε λικερ κουτσικο να γινει μεγαλουτσικο
και αφιστε το τιμονι σε εμας κι οτι μας αρεσει.και τι λετε οτι ξερετε μωρε;
τι ξερετε;ξερετε τι μας αρεσει;βαλτε τον ολο στο λαρυγκι επιτελους και σκιψτε αξιοπρεπως
να μπουμε με τιμες και αρχοντια που πρεπει να σας βασταμε σαν στραβοχιμενους λουκουμαδες.

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
για ολα φτενε τα μαγαζια,για της τημες,για το πος δουλευη η κοπελα ,για το χορο,για της παντοφλες μιας χρισις ,εαν η καπελα εχη κανη εξετασις,εαν στα δοντια της η παρχη σπανακοπιτα,κλπ,δεν νομιζο???????αλα οταν ενας πελατης περναη με μια κοπελα σε ενα μαγαζη γνοστον να ζιτιση τα ρεστα απο το μαγαζη

Επισκέπτης
ετσι γινετε στις δουλιες ξερεις,οταν ο ηπαληλος κανει μαλακια του την λες αλλα ψαχνεις και τον πιος
τον πηρε στην δουλεια και τον αφινει ετσι ξεφραγο.βγες κι εσι τελικα να λες οτι πιρες το μινιμα κι ολα
θα διορθοθουνε οπως λενε στην στουρναρα μερικα μελη και γεμιζουν σελιδες καργα.
και ναι εχω δει μαρουλι σε κοπελα σε μαγαζι.εσι διλαδη πρωτη φορα το ακους;
ως γνοστον οι κοπελες τρονε σαντουιτς για γριγορα σε πολα μαγαζια.
ας βαζατε κατσαρολα να γιριζατε το πορνο σεφ με ποδιτσες και ζαρτιερικα.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom