alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.536
- Πόντοι
- 17.470
χρησιμοποιείς το πληκτρολογιο giasou τυπε?
δεν εχει το "θ" ρε συ
χρησιμοποιείς το πληκτρολογιο giasou τυπε?
ναι ναι σαφτο εχις δικιο,και τοτε δουλεβανε στο 60αρι τωρα δουλεβουνε μονο σαν call-girls και βαρανε 100ρια και λενε αμα-θες,αποτελεζμα εμις {τα μαγαζια ενοο}γυναμε οι κακοι!!!!κατεβάστε ρόστερ της προκοπής στον αγωνιστικό χώρο ...
μόνο έτσι θα έχετε δουλειά, με καλημέρες κ με emoticon, δεν κάνετε τίποτα.
Ο ανταγωνισμός μεγάλος, θυμάσαι παλιά στο Ιουλιανού 51, Κατερίνα, τον χαμό που γινόταν?
αλλά έπαιζαν κ κάτι μουνάκια πολύ πρόθυμα τότε, Τζένη, Άννα πιτσιρίκα, Άννα μελαχροινή με σγουρό μαλλί, παρέλαση.
Κατέθετα 2 φορές την εβδομάδα για αρκετό καιρό...
άρα εσείς δεν πρέπει να βελτιώσετε το ροστερ σας? τα γνωρίζεις πολύ καλύτερα από μένα, με δυνατό ρόστερ κανένα μαγαζί δεν πήγε χαμένο από πελατεία κ διαφήμιση, που έρχεται αναπόφευκτα ως αποτέλεσμα της επιτυχίας.ναι ναι σαφτο εχις δικιο,και τοτε δουλεβανε στο 60αρι τωρα δουλεβουνε μονο σαν call-girls και βαρανε 100ρια και λενε αμα-θες,αποτελεζμα εμις {τα μαγαζια ενοο}γυναμε οι κακοι!!!!
2007 ιντερνετ ιοκ,η περιμενες το MASSTERΕσυ που γραφεις καλημερα καληνυχτα και σημερα έχουμε αυτες τις κοπελες και εχεις γεμίσει ολους τους τοίχους με μηνυματα εισαι Παλιος;;; Συγγνωμη που δεν γράφω παπαριες σαν και εσενα ολη την ωρα για να γεμίσω μηνυματα... Απο το 2007 μπαινοβγαινω σε μαγαζάκια σαν το δικό σου οταν οι μισές τουλαχιστον κοπελίτσες σου δεν είχαν ερθει καν στη χώρα μας
άρα εσείς δεν πρέπει να βελτιώσετε το ροστερ σας? τα γνωρίζεις πολύ καλύτερα από μένα, με δυνατό ρόστερ κανένα μαγαζί δεν πήγε χαμένο από πελατεία κ διαφήμιση, που έρχεται αναπόφευκτα ως αποτέλεσμα της επιτυχίας.
Εδώ σε κάποια τους λες ότι θα πας και έχεις όνομα heellover και σε υποδέχονται με παντούφλες
δεν εχω,εαν ειχα θα πιεναμε τσαρκα μαζη ξερις ΕΣΥ ;)
ΟΚ :-* :-* :-* :-*Ελα συγγρου γράψε μια καλησπέρα για να ανέβουν τα μηνυματα σου γιατι μονο γι αυτο κανεις.. Εισαι παλια πουτανα εσυ ξερεις!!
δεν ξερω,αν θες ομως να περασω να δεις εσυ πολυ ευχαριστως!δεν εχω,εαν ειχα θα πιεναμε τσαρκα μαζη ξερις ΕΣΥ ;)
δεν ξερω,αν θες ομως να περασω να δεις εσυ πολυ ευχαριστως!
Στο λενε εδω και 3 σελιδες ολοι οτι ειστε για τα μπαζα και εσυ μετρας ποιος ειναι νεος εδω μεσα και ποιος παλιός!
Οσο για τα call girls κανε μια ερευνα να δεις τι παιζει με 60αρια και 80αρια!
τουλαχιστον εκει γαμιουνται σωστά και όπως πρέπει και όποιες κοροϊδεύουν απλά μένουν στην αφάνεια!
νεος και ωρεοςΤην επόμενη φορα που θα εχει παράπονο ενας πελάτης σου πες του "ποσα μηνυματα εχεις στο site?"
Αν σου πει κατω απο εκατό πες του οτι δεν πρέπει να μιλάει γιατι ειναι[glow=red,2,300] νέος[/glow]
ναι ναι σαφτο εχις δικιο,και τοτε δουλεβανε στο 60αρι τωρα δουλεβουνε μονο σαν call-girls και βαρανε 100ρια και λενε αμα-θες,αποτελεζμα εμις {τα μαγαζια ενοο}γυναμε οι κακοι!!!!
αφου ρε αγαπουλα φαγονεστε μεταξυ σας,ζιλια ψορα.ειναι αλιθεια η οχι οτι μερικες χισοντουλαπες
δεν αφινουν τα πιπινια να περνοιυνε πελατες εκτος των λαδαδικων;διλαδη οταν σχολαει καποια απο την δλεια της
θα της κανανουν κουμαντο με πιιονε θα γαμηθει;εγω ειχα μια απο ενα μαφγαζι που της εγδερνα το λαρυγκι
και απο τη αναδουλεια την πουλεψε απο την αθηνα.ενω αν κρατουσε λιγο ακομα και γινοντανε γνωστη
θα εμενε.τωρα εμενα ποια θα χτυπαει την ψολη μου στο προσοπο της μιας που ουτε αυτο κανετε στο προγραμα.
ξερεις τι καλο κανει το ψωλοχαστουκο,το ξερεις οτι χαλαρωνει η εματωση και αντεχουμε πιο πολυ;
δεν ξερω,αν θες ομως να περασω να δεις εσυ πολυ ευχαριστως!
Στο λενε εδω και 3 σελιδες ολοι οτι ειστε για τα μπαζα και εσυ μετρας ποιος ειναι νεος εδω μεσα και ποιος παλιός!
Οσο για τα call girls κανε μια ερευνα να δεις τι παιζει με 60αρια και 80αρια!
τουλαχιστον εκει γαμιουνται σωστά και όπως πρέπει και όποιες κοροϊδεύουν απλά μένουν στην αφάνεια!
για ολα φτενε τα μαγαζια,για της τημες,για το πος δουλευη η κοπελα ,για το χορο,για της παντοφλες μιας χρισις ,εαν η καπελα εχη κανη εξετασις,εαν στα δοντια της η παρχη σπανακοπιτα,κλπ,δεν νομιζο???????αλα οταν ενας πελατης περναη με μια κοπελα σε ενα μαγαζη γνοστον να ζιτιση τα ρεστα απο το μαγαζηαφου ρε αγαπουλα φαγονεστε μεταξυ σας,ζιλια ψορα.ειναι αλιθεια η οχι οτι μερικες χισοντουλαπες
δεν αφινουν τα πιπινια να περνοιυνε πελατες εκτος των λαδαδικων;διλαδη οταν σχολαει καποια απο την δλεια της
θα της κανανουν κουμαντο με πιιονε θα γαμηθει;εγω ειχα μια απο ενα μαφγαζι που της εγδερνα το λαρυγκι
και απο τη αναδουλεια την πουλεψε απο την αθηνα.ενω αν κρατουσε λιγο ακομα και γινοντανε γνωστη
θα εμενε.τωρα εμενα ποια θα χτυπαει την ψολη μου στο προσοπο της μιας που ουτε αυτο κανετε στο προγραμα.
ξερεις τι καλο κανει το ψωλοχαστουκο,το ξερεις οτι χαλαρωνει η εματωση και αντεχουμε πιο πολυ;