Επισκέπτης
μαζεβο καλαμια στους βαλτους και φιλεταρω πεστροφες στον ορχομενο για να βγαλω τα πορνοεξοδα.
χαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχα
μαζεβο καλαμια στους βαλτους και φιλεταρω πεστροφες στον ορχομενο για να βγαλω τα πορνοεξοδα.
χαχαχαχαχαχα
Ποιες δουλευουν σημερα;ανοικτα απο 11,00-21,00 βραδη καθε μερα εκτος κυριακης φιλουδια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
γιατη και 15 να σου βαλο εση δεν θα ερθιςΠοιες δουλευουν σημερα;
Καλο θα ειναι οταν ποσταρεις να μας ανεφερεις ποιες κοπελες δουλευουν
γιατη και 15 να σου βαλο εση δεν θα ερθις
Δεν θα επρεπε να εισαι τοσο σιγουρη και σου προτεινω να εισαι πιο ευγενικη με τους πελατες σου ή τους υποψηφιους πελατες του
συνφονο οτη ολα αφτα ειναι στιμενα απο πολους μαγαζατορες και καπιους [ΠΕΛΑΤΕΣ} μου θιμισες τον αρχοντα ΘΑΝΑΣΙ {πελατες μου...................}διαφονο καθετα,κανονικα θα επρεπε στο πλαισιο μιας σοστις σινεργασιας να βριζουμε οπια πατσαβουρα χισοντουλαπα
δεν γαμιεται καλα με τα χιροτερα λογια κι οχι να λεμε κριμα τιν δουλια και μαλακιες τουμπανα.
αυτα ειναι αδερφιστικα πραματα.
αφτες απο την αλλι να γραφουν στεγνα ποσο τον εχουμε,αν ξερουμε να γαμαμε η ιμαστε αχριστοι μαλακες
αλλα και τι ζιταμε στα γαμισια για αντιπινα στα βρισιδια μας.
επισις να δινουν στεγνα οσους τους κολανε και να τους βριζουν μερονιχτα.
μονο ετσι υπαρχει διμοκρατια,τορα ειναι στιμενι η καταστασι.
και γαμο την ρωσιδαπαραδιγμα
πελατις- μωρι ξεκολιαρα γαμο το πουστοχωρι σου γιατι δεν ρουφιξες την πουτσα μου ολοκλιρι και την πασπατεβες
σαν ναρκι;τι φοβιθικες;μιν κανει μπαμ στην μουρακλα σου και καει το ψευτικο μαλι σου;
αει στο διαολο μορι τριφιλι ντουλαπα με ψαροκασελα για μουνι.
[glow=red,2,300]πουτανα- τι τες ρε μαλακα;ηρτες με το μικο πουλακι σου και ιτελες ντονιτι στην κολο σου;
να πας να γκαμιτεις αλου,εσεις εντο ολο μαλακες ειστε και τελετε να γκαματε αγκρια σαν τους αλβανους
η να ερκεστε με λουλουντια και ντορα η να ακουμε μαλακιες σας.
να πατε γκινεκα σας να κανετε ανομαλιες.
[/glow]
συνφονο οτη ολα αφτα ειναι στιμενα απο πολους μαγαζατορες και καπιους [ΠΕΛΑΤΕΣ} μου θιμισες τον αρχοντα ΘΑΝΑΣΙ {πελατες μου...................}
Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ 18,1 ΩΡΟΦΟΣ το ειδιο και το κουδουνι με την ΝΑΝΣΙ & ΧΡΙΣΤΙΝΑ αυριο 11,00-21,00 βραδι