Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 18, Class Μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SYGRU29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
αντε καλο βραδι ξιμεροσαμε και συμερα  :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping:

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
στην αγγελια ταζει μποντι του μποντι , μασαζ και καλο σεξ ....

εεε μονο λιγα χαδια ... μια πεολειχια και ενα πηδημα ... κατω του μετριου !

σε καμια περιπτωση επαξια του ποσου που ζητα .... ποσο μαλλον οταν ξαφνικα σου λεει οτι πρεπει βγει στο μισαωρο επανω διοτι της το χρεωσουν διπλο .... οταν λεει οτι η αγγελια ειναι προσωπικη και δουλευει ανεξαρτητα ....

λυπαμαι .... πληρωσα και εμαθα !
Να σαι καλα συναγωνιστη και ψηνομουνα να παω αν θες πες μας και το ονομα της

Επισκέπτης
απ οτι ιπε ο μιμικος δεν πιστεβο τιποτα.
ουτε ονομα ιπε,ουτε τι ζιτισε,ουτε ποτε πιγε.μονο οτι πιγε και μπλα μπλα.
αυτο μπορο να το κανο κι εγο κι ολοι.
εδο ουτε περιγραφι δεν εκανε που ινε το ευκολοτερο.

σορυ ρε μιμικο αλλα δεν μας ιπες ουσια.

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ναι ναι ονομα δεν μας ειπε :think:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
απ οτι ιπε ο μιμικος δεν πιστεβο τιποτα.
ουτε ονομα ιπε,ουτε τι ζιτισε,ουτε ποτε πιγε.μονο οτι πιγε και μπλα μπλα.
αυτο μπορο να το κανο κι εγο κι ολοι.
εδο ουτε περιγραφι δεν εκανε που ινε το ευκολοτερο.

σορυ ρε μιμικο αλλα δεν μας ιπες ουσια.

γιατι δεν πας και εσυ τοτε απο εκει ? εχεις δικη σου προσωπικη αποψη ? μολις χασεις το 70 αρι ελα να μου πεις αν σε πειθω ! χααχχχαχαχχαχα

Επισκέπτης
γιατι δεν πας και εσυ τοτε απο εκει ? εχεις δικη σου προσωπικη αποψη ? μολις χασεις το 70 αρι ελα να μου πεις αν σε πειθω ! χααχχχαχαχχαχα

εγω πηγα περασα κατω του μετριου .... και στο μισαωρο μου ελεγε οτι πρεπει βγει διοτι θα της το χρεωσουν διπλο ....

κατω του μετριου κατασταση .... για 70 ευρω που μου ζητησε αντι για 60 που λεει αγγελια

.... πληροφοριες εντος

ι ιποθεσι φενετε να λιθικε,πιγες για 60αρι αλλα σου ζιτισε <αυτι που δεν λες> 70 ευρο οπος γραφις διο φορες.
ο μονος τροπος να αυξιθι ι τιμι ξαφνικα ινε να ζιτιθι αυταρχικο ι κατι διαφορετικο οπος cim,cob,cif
κι επιδι εχι χαμιλι αρχικι τιμι <αυτι που δεν λες> αρα και τα επομενα ιπιρεσιακα θα ινε χαμιλα.
εξεριτε ο κολος που πεζι σε οτι τιμι να ναι.
πιρες αυταρχικο λιπον η οχι και αν δεν πιρες τελικα τι πιρες;γιατι τιπικα που λες δεν γινεται να πιρες.
δεν βγενουν τα νουμερα.αλλιος πος τα εδοσες τα 70;αρα ιθελες αυτο που πιρες και τα βρικατε
για να τα δοσις <ισος με σκοντο>.

σε μαγκοσα.

υστερογραφο--- εμενα μου αρεσι η ρουφοκολαδα,τιχερι οσι εχουν αιμοροιδες,αλλι αισθισι.

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Ρε φιλαρακι μου εχειs βγαλει τα ματια γραφε σωστα ....τα εχω δει ολα ...!!! δεν μπορω να διαβασω καν αυτα που λεs !!!!

Επισκέπτης
τι σιμπτοσι,κι εγο μπερδεβομαι οπος γραφις.
οστοσο θα λαβο σοβαρα τιν αποψι σου λογο του αβαταρ που εχις.παλι ορθογραφο θα βαλο μου φενετε κι αργι γαμοτο.

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Ε τοτε ρε συ τυπε θα μπερδευεσαι με ολουs μαs εδω μεσα οπωs γραφουμε .......δεν ειναι πιο ευκολο αντι να αλλαξουμε ολοι εμειs , να αλλαξειs εσυ οπωs γραφειs ?? ......ορθογραφοs γιατι ομωs ?? εαν ειναι προβλημα αστο ξεχνα το ...πεs πωs δεν το ειπα ......να εισαι καλα !!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ι ιποθεσι φενετε να λιθικε,πιγες για 60αρι αλλα σου ζιτισε <αυτι που δεν λες> 70 ευρο οπος γραφις διο φορες.
ο μονος τροπος να αυξιθι ι τιμι ξαφνικα ινε να ζιτιθι αυταρχικο ι κατι διαφορετικο οπος cim,cob,cif
κι επιδι εχι χαμιλι αρχικι τιμι <αυτι που δεν λες> αρα και τα επομενα ιπιρεσιακα θα ινε χαμιλα.
εξεριτε ο κολος που πεζι σε οτι τιμι να ναι.
πιρες αυταρχικο λιπον η οχι και αν δεν πιρες τελικα τι πιρες;γιατι τιπικα που λες δεν γινεται να πιρες.
δεν βγενουν τα νουμερα.αλλιος πος τα εδοσες τα 70;αρα ιθελες αυτο που πιρες και τα βρικατε
για να τα δοσις <ισος με σκοντο>.

σε μαγκοσα.

υστερογραφο--- εμενα μου αρεσι η ρουφοκολαδα,τιχερι οσι εχουν αιμοροιδες,αλλι αισθισι.

ο τρωπως πωυ γρραφης ηνε τρωμαιρως σχωληω εκη στω μετσοβο δαιν εχη ?

Επισκέπτης
επιστρεφο στο φελεγον θεμα αν πιρες αυτραχικο ι οχι.θελο να ξερο επισις πριν παο αν ρουφα κολοτριπιδα
<αυτι που δεν λες>.

καλα βρε δεν ξερις με πια πιγες;

απορια----εκινι η συγγρου που πιγε;

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
επιστρεφο στο φελεγον θεμα αν πιρες αυτραχικο ι οχι.θελο να ξερο επισις πριν παο αν ρουφα κολοτριπιδα
<αυτι που δεν λες>.

καλα βρε δεν ξερις με πια πιγες;

απορια----εκινι η συγγρου που πιγε;
παρουσα  :grin: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
παντος το προγραμα ειναι 60 ευρο και οχι 70 ευρο.το 10αρι ειτανε μπουρμπουαρ λεω εγω??????????

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
απο δευφτερα θα ειναι καινουριες ροστερ και πολες αλαγες αναμενουμε αφιξις,αλα και αυριο κυριακι ειναι πριβε ακομα

Επισκέπτης
ας βγει να πι ο ιδιος για να μιν ιποθετουμε.

πεζι και το σεναριο να μιν εχει παι καθολου.

συγγρου φερτε τιποτα νεοσους νακανουμε σκερτσα και να τις πιασουμε στον ιπνο.

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ας βγει να πι ο ιδιος για να μιν ιποθετουμε.

πεζι και το σεναριο να μιν εχει παι καθολου.

συγγρου φερτε τιποτα νεοσους νακανουμε σκερτσα και να τις πιασουμε στον ιπνο.
φανταζου δεν ξερουνε ακομα καλα καλα ελλενικα διλαδι του γαλακτου με το μπιμπερο λεμε

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
δευφτερα θα ενιμεροσο για σιγουρια μιν τα λεμε απο τωρα

Επισκέπτης
συγγρου ιγρανθικα ιδι με φαντασιοσι να ισε μεσα <στα ψεματα> και να μπενι το τεμαχιο φοναζοντας

βαγγελι με την καλιτερι μου φιλη;

εσι να φευγις ντροπιασμενι κι εγο να πιδαο το τεμαχιο.μην πλιροσουμε και διπλο τσαμπα.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom