jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
κυψελιωτης βαζελος νεκροθαφτης που ξερει και πεντε γραμματαειμαι μορφωμενος ρε τυπε
τι με περασες
τυπε νομιζω εισαι a womans dream man
κυψελιωτης βαζελος νεκροθαφτης που ξερει και πεντε γραμματαειμαι μορφωμενος ρε τυπε
τι με περασες
πρην κυψελιωτης τυπεκυψελιωτης βαζελος νεκροθαφτης που ξερει και πεντε γραμματα
κυψελιωτης βαζελος νεκροθαφτης που ξερει και πεντε γραμματα
στην ιθπανια τυπεoριστε σε αποκαλυψε οτι εισαι βαζελος!και μενα μου λεγες θοθιεδαδ!αλλα το καταλαβα οτι με δουλευες τυπε!
εγω παντως τυπε επειδη κυκλοφορω πολλες φορες νυχτα με συνοδεια οασις88 ή τον λαβιθη στο σκαι παλιοτερα, τωρα ειναι στον real.. εχω παρατηρησει οτι ειστε ολοι μορφονιοι τυποιπρην κυψελιωτης τυπε
τωρα ειμαι πλατειοαττικιωτης
δικε μου το επαγγελμα ειναι παρεξηγημενο
μας νομιζουν για αγραμματους φτιαριστες :S
εγω παντως τυπε επειδη κυκλοφορω πολλες φορες νυχτα με συνοδεια οασις88 ή τον λαβιθη στο σκαι παλιοτερα, τωρα ειναι στον real.. εχω παρατηρησει οτι ειστε ολοι μορφονιοι τυποι
και παντα μαυρο κλασικο ντυσιμο που ειναι και στη μοδα
αλλα κ αυτο το κονιακακι που υπαρχει διπλα στο γραφειο τυπε ειναι καλη παρεα
1-2)
Προφανως μεσω της πιπας ρε ΜΑΛΑΚΑ
3) Δεν θα απαντησω καν (σσ παιρνεις ναρκωτικα ή απλα μπερδευεσαι στα σχηματα λογου)
4) Ναι, ηπια ενα ποτηρι/ Ελπιζω να με συγχωρεσεις
5) Βαριεμαι να κατεβω ως το αμαξι. Τοση πρεμουρα εχεις εσυ?? Αφου ειπαμε, θα ζησω
ΥΓ Ναι, ανοιγω αρκετα θεματα κατα καιρους, γιατι παραλληλα κανω αλλες δουλειες, αρκετα κοπιωδεις, και χρειαζομαι 5λεπτα-10λεπτα διαλειμματα για να ξελαμπικαρω... Ή και παραπανω.
Το να ασχολειται καποιος μαζι μου δεν το εχω επιδιωξει ποτε - το να ασχολειται με τις αποψεις μου, ΝΑΙ.
Βεβαια, επειδη το σαιτ εχει πολλες κατινες και πολλα κομπλεξικα λουμπεναριά, τα πραγματα περιπλεκονται
Btw, τωρα που λεμε για "πονηρηδιδες" και "ψευτομαγκες", θυμασαι την τελευταια φορα που σε ειχα κανει ρομπα??
Που το επαιζες κι εσυ ειδικος για κατι οικονομετριες, και μετα σε καταπιε η απολυτη σιγη της ADSL??
Τελικα, τα λουμπεναριά του bou εχετε κοινους κωδικες και αλληλεγγυη μεταξυ σας
τυπε το επαγγελμα μπορει να ειναι δυσκολο αλλα σε ανταμοιβειεγω παντως τυπε επειδη κυκλοφορω πολλες φορες νυχτα με συνοδεια οασις88 ή τον λαβιθη στο σκαι παλιοτερα, τωρα ειναι στον real.. εχω παρατηρησει οτι ειστε ολοι μορφονιοι τυποι
και παντα μαυρο κλασικο ντυσιμο που ειναι και στη μοδα
αλλα κ αυτο το κονιακακι που υπαρχει διπλα στο γραφειο τυπε ειναι καλη παρεα
οχι τυπε, αγαπουληςταριφ μαν τυπε?
οχι τυπε, αγαπουλης
ελεγα μηπως εισαι ο bill by taxi
χαχαχαχαελεγα μηπως εισαι ο bill by taxi
Δραστικη ουσια:
Ciprofloxacin Hydrochloride Monohydrate
Προτεινομενη θεραπεια:
FC TAB 500MG
(Εγω δεν σκαμπαζω απ' αυτα, αλλα ελπιζω να κατευνασα τις βασανιστικες σου ανησυχιες για την υγεια μου)
μεγαλε μαλλον εισαι τελειως ηλιθιοςΔραστικη ουσια:
Ciprofloxacin Hydrochloride Monohydrate
Προτεινομενη θεραπεια:
FC TAB 500MG
(Εγω δεν σκαμπαζω απ' αυτα, αλλα ελπιζω να κατευνασα τις βασανιστικες σου ανησυχιες για την υγεια μου)
;)Χλαμύδια.
ΣΜΝ.
Τα περί κρυώματος, βήχα, φτερνίσματος κλπ ανήκουν και είναι προϊόντα της φαντασίας σου γιατί τα χλαμύδια δεν μεταδίδονται με το φτέρνισμα .
Χλαμύδια.
ΣΜΝ.
Τα περί κρυώματος, βήχα, φτερνίσματος κλπ ανήκουν και είναι προϊόντα της φαντασίας σου γιατί τα χλαμύδια δεν μεταδίδονται με το φτέρνισμα .