erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Ποτε πιπα με συναχι. Πηρες και ενα μαθημα.
εγω μονο με συναχι γιατι το σπερμα μου κανει καλο στο λαιμο
Ποτε πιπα με συναχι. Πηρες και ενα μαθημα.
αντι να φτυνεις το πεος την ωρα της πιπας,εγω μονο με συναχι γιατι το σπερμα μου κανει καλο στο λαιμο
εγω μονο με συναχι γιατι το σπερμα μου κανει καλο στο λαιμο
Λοιπον, αρχιζω να μπερδευομαι λιγο με το σαιτ και το τι παιζεται εδω.
Ειλικρινα, δεν θα παραστησω τον Πουαρο, αλλα αν καποιοι λειτουργειτε ως απλοι χρηστες, ενω τα παιρνετε απο τις κοπελες (σε λεφτα ή σε ειδος), μονο ετσι εξηγειται!
Και για να τελειωνουμε... Ο,τι κι αν ειναι αυτο (που δεν ειναι χλαμυδια αλλα ΕΙΝΑΙ ΣΜΝ και ΔΕΝ ειναι, φυσικα, ιωση), μου το κολλησε Η ΝΤΑΝΙΕΛΛΑ.
Τη γαματε τζαμπα? Ειστε φιλοι της? Ειστε προμοτορες? Θελετε απλα να κανετε ντορο και να με βγαλετε μαλακα??
Ο,τι και να θελετε, ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΕ Η ΝΤΑΝΙΕΛΛΑ και ειναι ΣΜΝ. Και εγραψα "ΣΥΓΓΝΩΜΗ" επειδη δεν ειναι Βλεννορροια.
- Τελος για μενα αυτο το θρεντ -
Τις υπόλοιπες τα παίρνεις στη μάπα γιατί κάνει καλό στην επιδερμίδα;
Αν τύχει και κρυώσεις πές μου !!εγω μονο με συναχι γιατι το σπερμα μου κανει καλο στο λαιμο
Αν τύχει και κρυώσεις πές μου !!
Κάντε ακάποτα μάγκες εσείς και όταν κολλήσετε ελάτε να τη πείτε στον ανθρωπάκο ...
Για ποιό λόγο να αντιδικήσεις και με ποιόν? Για ποιό λόγο να κατηγορείς άτομα χωρίς να μπορείς να αποδείξεις ό,τι αυτά σε κόλλησαν. Μήπως ξέρει ο καθένας μας , με ποιον/ποιους πηδιόταν το μεσημέρι η γυναίκα/γκομενά μας και μετά ήρθε και μας φίλησε? Όλα αυτά είναι παιδιαρίσματα,ανωριμότητες. Για την υγεία μας , είμαστε υπεύθυνοι ΕΜΕΙΣ και κανένας άλλος. Αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος ,πχ τεκνοποιηση , ΠΟΤΕ χωρίς προφυλακτικό. Αλλιώς αναλαμβάνει ο καθένας τις ευθύνες του..Το να μυξοκλαίγεσαι μετά δε μου λέει κάτι..
Κάντε ακάποτα μάγκες εσείς και όταν κολλήσετε ελάτε να τη πείτε στον ανθρωπάκο ...
καποιος βρηκε την λυση τυπεΚάντε ακάποτα μάγκες εσείς και όταν κολλήσετε ελάτε να τη πείτε στον ανθρωπάκο ...
καποιος βρηκε την λυση τυπε
Τις υπόλοιπες τα παίρνεις στη μάπα γιατί κάνει καλό στην επιδερμίδα;
εννοείταιΑν τύχει και κρυώσεις πές μου !!
αντι να φτυνεις το πεος την ωρα της πιπας,
απλα φυσας τη μυτη σου πανω του. καλο.
τυπε αν κολλας ετσι απλα απο μια κρυωμενη σημαινει οτι δεν εχεις αντισωματα
πρεπει να αποκτησεις αμεσα
πηγαινε για ακαποτο τσιμπουκι σε αλιονα ζανα αντριαννα και λοιπα ευαγη ιδρυματα διδυμου
οροθετικος θα ειναι..τρολλαρει ρε ο τυπος.Δεν παιζει να μιλαει σοβαρα
Χωρίς πλάκα αν του έφτυσε την βάλανο (πουτσοκέφαλο) και την είχε πιάσει έτσι που η ουρήθρα να έμενε ανοιχτή, δεν χρειάζόταν και πολύ!
Και βέβαια δεν έφταιγε η τάνα. Το στόμα είπαμε είναι "βρώμικο" και να το ξέρετε.
Τα διάφορα "σπορς" ενέχουν και κινδύνους! ;)
Επειδή, όμως, δε μπορείς να το ξέρεις παπάρα και επειδή φοράς και παντελόνια δε θα έπρεπε να βγεις να μυξοκλαίς, κουνώντας το δάκτυλο και κατηγορώντας την οποιαδήποτε καθώς σίγουρος δε μπορεί να είσαι σε καμιά περίπτωση.
μιλαμε για υγειονομικη βομβα!