ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
μπα...εγώ την κόβω να του τον έφτυσε ή να φταρνίστηκε πάνω στο πουλί του
λιγοι ξερουν τη μπαλιτσα τη δικια σου. η φωτο του προφιλ σου ειναι για να μαθαινουν μπαλιτσα
Χωρίς πλάκα αν του έφτυσε την βάλανο (πουτσοκέφαλο) και την είχε πιάσει έτσι που η ουρήθρα να έμενε ανοιχτή, δεν χρειάζόταν και πολύ!
Και βέβαια δεν έφταιγε η τάνα. Το στόμα είπαμε είναι "βρώμικο" και να το ξέρετε.
Τα διάφορα "σπορς" ενέχουν και κινδύνους! ;)
για αυτό εγώ γιατρέ μου το χω ρίξει στο μάτι που είναι και ακίνδυνο ε? ;)
Ακίνδυνο είναι το μάτι, δίκιο έχεις!
Αλλά γιατί δεν σε πιστεύω πως αρκείσαι σ' αυτό;
έγινα μουνογαμικος
έγινα μουνογαμικος
Doctor, τωρα δε μπορω να τραβηξω φωτο της βουρτσας μου και να την ανεβασω, αλλα στο μεσο της ατρακτου (φανταστειτε την σαν αεροπλανο ρε παιδια) εχει λιγοστες τριχουλες!τι τα εχουμε τα πτυχια τυπε
Συγνώμη (; ) kosamf
Σε συγκίνησε κι εσένα ο τίτλος του θρεντ, ε; :'( :'(
Και ποια ειναι η θεραπεια φιλε ? Τροποι προφυλαξης ?
Με αυτα τα κρυα ολοι ειμαστε υποψηφιοι να παθουμε αρχιδοπνευμονια.
(Επειδη το χρωσταγα)
- Haemophilus Influaenzia, κοκκοβακτηριδια
- Lapidin 500mg, 2 κουτια
Αυτα, χαιρετε
τελικα μαλλον συναχι ειχε το πεος του
Ποτε πιπα με συναχι. Πηρες και ενα μαθημα.γριππη με μπλε και πρασινους κοκκους καταλαβα εγω
Για ποιό λόγο να αντιδικήσεις και με ποιόν? Για ποιό λόγο να κατηγορείς άτομα χωρίς να μπορείς να αποδείξεις ό,τι αυτά σε κόλλησαν. Μήπως ξέρει ο καθένας μας , με ποιον/ποιους πηδιόταν το μεσημέρι η γυναίκα/γκομενά μας και μετά ήρθε και μας φίλησε? Όλα αυτά είναι παιδιαρίσματα,ανωριμότητες. Για την υγεία μας , είμαστε υπεύθυνοι ΕΜΕΙΣ και κανένας άλλος. Αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος ,πχ τεκνοποιηση , ΠΟΤΕ χωρίς προφυλακτικό. Αλλιώς αναλαμβάνει ο καθένας τις ευθύνες του..Το να μυξοκλαίγεσαι μετά δε μου λέει κάτι..πάντως πέρα από προσωπικές έχθρες , που είναι ενδημικό φαινόμενο μάλλον , από ακάποτα τσιμπούκια ά ν ε τ α κολλάς ξεγυρισμένη ορχίτιδα , προστατίτιδα κτπ, που δεν είναι για πλάκα και τα μικρόβια δεν κάνουν διακρίσεις , αυτοί που την έχουν πάθει απλώς δεν έχουν όρεξη για αντιδικίες , γιατί έχουν άλλα θέματα να σκεφτούν .