voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Ειχα υποσχεθει να αναρτησω ενα ξεχωριστο θρεντ, σε περιπτωση που ΔΕΝ ισχυει αυτο που εγραψα περι Ντανιελλας - βλεννορροιας.
Πραγματι, σημερα ελαβα τα αποτελεσματα των εξετασεων και ΔΕΝ εχω βλεννορροια - αρα οφειλω να ζητησω συγγνωμη στην εν λογω κυρια/ Επρεπε να μην εχω βιαστει να βγαλω ιατρικα συμπερασματα - κι ας ταιριαζαν 100% οι ενδειξεις...
Ωστοσο, σπευδω να εξηγησω και το ερωτηματικο του τιτλου:
Ναι μεν δεν με κολλησε βλεννορροια, ωστοσο με κολλησε ενα αλλο (απλουστερο) μικροβιο, του οποιο δεν εχει νοημα να αναφερω την πληρη ονομασια... Ο γιατρος με ρωτησε αν η τυπισσα η οποια μου πηρε πιπα ηταν κρυωμενη (!!) κι εγω αμεσως θυμηθηκα οτι, εκεινο το βραδυ, η Ντανιελλα εβηχε σαν παλαβη.
Overall χαρη στη Ντανιελλα εξασφαλισα ενα μηνα τρεξιμο, αγχος, εξοδα, μετακινησεις, αντιβιωσεις, στερηση αλκοολ (ακομα και Χριστουγεννιατικα), βελονες μες στην ουρηθρα μου... Αυτα.
Οποτε, το "Συγγνωμη" επιδεχεται και ( ; )
Οσο για πιθανη προσωπικη μου ευθυνη: Υπαρχει, αλλα νομιζω ειναι μικροτερη απο της Ντανιελλας, λογω αγνοιας (Πού να φανταστω οτι ενα κρυωμα μπορει να προκαλεσει προβλημα στο πουλι μου??/ Δεν θα'πρεπε να το εχουν υποψιν οι εμπειρες κοπελες του επαγγελματος?)
Ε?
Ρε μαλακα, δεν μπορουσα να κατουρησω επι μια βδομαδα, το πιανεις???
Θελεις να πω κι ευχαριστω?
Οσο για τη συναντηση, τα παντα εγιναν ΑΚΡΙΒΩΣ οπως τα γραφω, και αν πηρε διαστασεις, ειναι επειδη η κριτικη γαμηθηκε στα like και στα comments... (Εκτος αν υπονοεις οτι εχω 51 κλωνους)
Τελικά εσύ είσαι πολύ σοβαρότερη περίπτωση από ότι φαινόνταν.
Ανοίγεις διάφορα θρεντάκια για να ασχολούνται μαζί σου, να συμπάσχουν μαζί σου και να αποκτά κάποιο νόημα η ζωή σου.
Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι το πουλί σου κρυολόγησε. Μπορεί να είχε και βήχα εδώ που τα λέμε.
1) Το κρυολόγημα οφείλεται σε ιούς. Λες να κόλλησε καμία ίωση το πουλί σου;
2) Ας υποθέσουμε ότι ήταν κάποιο μικρόβιο που το είχε η Ντανιέλα. Έβηξε πάνω στο πουλί σου ή το μετέδωσε μέσω της πίπας;
3) Είχες μία βδομάδα να κατουρήσεις. Και δεν έσκασες;
4) Δεν μπορείς να πιείς ουΐσκυ. Τα Λαγκαβούλιν όμως χθες τα κατέβαζες.
5) Γιατί δε μας λες ποιό είναι το μικρόβιο; Κρατικό μυστικό είναι;