apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ομοιοπαθητικη προληπτικη ιατρικη τυπεΕιναι η λεγομενη γιατρεια πριν καν παρασημοφορηθεις ;)
ομοιοπαθητικη προληπτικη ιατρικη τυπεΕιναι η λεγομενη γιατρεια πριν καν παρασημοφορηθεις ;)
ομοιοπαθητικη προληπτικη ιατρικη τυπε
τι τα εχουμε τα πτυχια τυπεΣαν ειδημων εθεσες τον επιστημονικο ορο
τι τα εχουμε τα πτυχια τυπε
Τι ειδε;αρχισε να βηχει ο πουτσος;ρε μεγάλε, ο άνθρωπος μετά από γαμήσι (κολ γκερλ ή μη δεν έχει σημασία) είδε κάτι να τρέχει με τον πούτσο του. Λογικό δεν είναι να πανικοβλήθεί μέχρι να βρει τι ακριβώς είναι;
Τι ειδε;αρχισε να βηχει ο πουτσος;
τυπε οι σωστοι ανθρωποι πρωτα ζηταν την γνωμη των μελων του σαιτ και μετα πανε στον γιατροΡε τύπε πρέπει να είσαι ο πρώτος άνθρωπος στο πλανήτη που κρυολόγησε ο πούτσος του από τσιμπούκι.
Πέρα από τη πλάκα αν ήσουν σοβαρός πρώτα θα είχες πάει σε γιατρό και μετά θα έγραφες.
τυπε οι σωστοι ανθρωποι πρωτα ζηταν την γνωμη των μελων του σαιτ και μετα πανε στον γιατρο
μην ξεχνας ποσους εχουμε βοηθησει με τις πολυτιμες συμβουλες μας
οτι και να κανεις το μικροβιο της ιατρικης παντα υπαρχει τυπεΓια αυτό κ χώθηκε η γιατρός του site στην κουβέντα.
Ρε τύπε πρέπει να είσαι ο πρώτος άνθρωπος στο πλανήτη που κρυολόγησε ο πούτσος του από τσιμπούκι.
Πέρα από τη πλάκα αν ήσουν σοβαρός πρώτα θα είχες πάει σε γιατρό και μετά θα έγραφες.
τυπε αν κολλας ετσι απλα απο μια κρυωμενη σημαινει οτι δεν εχεις αντισωματα
πρεπει να αποκτησεις αμεσα
πηγαινε για ακαποτο τσιμπουκι σε αλιονα ζανα αντριαννα και λοιπα ευαγη ιδρυματα διδυμου
βελονες μες στην ουρηθρα μου...
ΟΚ, εγραψα ενα comment κατω απο μια (σχετικα παλια) κριτικη και μετα, για επανορθωση ανοιξα ολοκληρο thread, με κεφαλαία.
Δεν ειμαι γιατρος, αλλα τα συμπτωματα ηταν ταυτοσημα με ΟΛΑ της βλεννορροιας/ Οπως και να 'χει, εγω το λουκι το εφαγα και το τρωω...
Α, και προφανως, δεν ειναι ενα σκετο "κρυολογημα". Ειναι κρυολογημα + το συγκεκριμενο μικροβιο (το οποιο δεν υπαρχει σε ολα τα "κρυολογηματα", καθενος απο μας). Και παλι, αν καποιος ειναι γιατρος κι εχει αποψη, ας με διορθωσει.
οτι και να κανεις το μικροβιο της ιατρικης παντα υπαρχει τυπε
Τύπε και στους δικούς σου ,που τους σνομπάρεις,τι είπες για το όλο τρέξιμο;
Για "σπάστο" και ξαναρίχτο μία