vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Βαριέσαι ποτέ τα μπουρδέλα; Ιδού το ερώτημα.δεν πιστευω σε νομους τυπε αναλογα της καυλες και οταν βαριεμαι γκομενες απο σχολη
Βαριέσαι ποτέ τα μπουρδέλα; Ιδού το ερώτημα.δεν πιστευω σε νομους τυπε αναλογα της καυλες και οταν βαριεμαι γκομενες απο σχολη
Αυτό όντως κι εγω το έχω σκεφτεί αλλά μόνο στην θεωρία ... στην πράξη δεν μπορώ να το εφαρμόσω απο οικονομικής πλευράς , έχω σκεφτει οτι αν ήμουν οικονομικά άνετος λογικά θα πήγαινα πιο συχνά απο μια φορά τον μήνα που πάω τωρα , το πόσο πιό συχνά θα πήγαινα σε εκείνη την περίπτωση δεν το ξέρω.Βαριέσαι ποτέ τα μπουρδέλα; Ιδού το ερώτημα.
ολα τα κανεις για ποικιλια βαριεσαι το ιδιο μουνι
τοσες υπαρχουν και εχεις και την ηρεμια σου ουτε γκρινια τη κανεις και αλλα
σε οσα <κυριλε> εστιατόρια και αν φας εάν το σπιτι εχει καλη μαγειρισσα τοτε παντα αυτό θα είναι το πιο ωραιο φαγητο
βλεπω ότι υπαρχουν αρκετοι που πανε ακομα στα <σπιτια> και μαλιστα με πολύ μεγαλη συχνοτητα αρα ακομα υπαρχει <λιπος>
όταν κλεισουν αρκετα (και θα κλεισουν) από τα μπου και στου στην αθηνα τοτε θα εχουμε ένα σημαδι ότι πλεον φτασαμε στο τελος τις κρισης που μας εχουν επιβαλλει
βλεπω ότι υπαρχουν αρκετοι που πανε ακομα στα <σπιτια> και μαλιστα με πολύ μεγαλη συχνοτητα αρα ακομα υπαρχει <λιπος>
όταν κλεισουν αρκετα (και θα κλεισουν) από τα μπου και στου στην αθηνα τοτε θα εχουμε ένα σημαδι ότι πλεον φτασαμε στο τελος τις κρισης που μας εχουν επιβαλλει
γιατι ρε τυπε εσυ με τη δικια σου ποσα χαλάς το μηνα
μην συγκρινεις μια σχεση με απολυτη συναφεια με τις μπουρδελοτσαρκες που μπορει να κανει καποιος
υπαρχουν σ.κ που δεν εχουμε βγει από το σπιτι και εχουμε περασει υπεροχα (και είναι πολλα αυτά τα σ.κ)
και υπαρχουν και σαββατόβραδα που εχουμε παει μπουζούκια με παρεα και καναμε λογ/σμο 150€
Κάτι που σου το έχουν επιβάλλει από το εξωτερικό δεν τελειώνει από μόνο του!
Η κρίση στην Ελλάδα δεν πρόκειται να τελειώσει πριν διαλύσουν εντελώς το Ελληνικό κράτος οι διεθνείς τοκογλύφοι και το παραδώσουν στους ισλαμιστές, όπως προσπάθησαν να κάνουν στην Λιβύη και στη Συρία.
Η Μέρκελ και ο Μακρόν υπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα και όχι τα δικά μας!
μπουζουκια αν παει καποιος και δεν γαμησε δεν συμφερει
μπουζουκια αν παει καποιος και δεν γαμησε δεν συμφερει
να περναει ο καθενας καλα με τον τροπο του αυτο μετραει