Νέα

Swingers στο Amsterdam

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
720
Πόντοι
306
Οποίος ξέρει ας μου στείλει πληροφορίες θα πάω με την κοπέλα μου την επόμενη εβδομάδα

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
61
Πόντοι
16
Το Paradise που είναι πίσω απο τον σταθμό είναι σαν τον Downtown απο αλλά σε σάουνα κλαμπ. Όπου ζόμπι όμως βάλε εμφανίσιμους νέους απο τις εκεί μειονότητες. Το Fata Morgana που είναι λιιιγο πιο έξω είναι κανονικό σουινκεράδικο με ζευγάρια μόνο σε έναν τεράστιο χώρο. Με τα εδώ μαγαζιά είναι κάτι σαν τα αυτοκόλλητα που βάζουν στα μινι αυτοκίνητα #όταν μεγαλώσω θα γίνω πόρσε". Μετά τις 11 ή 12 όλοι με εσώρουχα. Στο Paradise μπορείς να βάλεις και πετσέτα. Έχω βάλει κάτι ιστορίες απο αυτά τα κλαμπ παλιααααααα.#όταν

OP
OP
albertontino1

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
720
Πόντοι
306
Το Paradise που είναι πίσω απο τον σταθμό είναι σαν τον Downtown απο αλλά σε σάουνα κλαμπ. Όπου ζόμπι όμως βάλε εμφανίσιμους νέους απο τις εκεί μειονότητες. Το Fata Morgana που είναι λιιιγο πιο έξω είναι κανονικό σουινκεράδικο με ζευγάρια μόνο σε έναν τεράστιο χώρο. Με τα εδώ μαγαζιά είναι κάτι σαν τα αυτοκόλλητα που βάζουν στα μινι αυτοκίνητα #όταν μεγαλώσω θα γίνω πόρσε". Μετά τις 11 ή 12 όλοι με εσώρουχα. Στο Paradise μπορείς να βάλεις και πετσέτα. Έχω βάλει κάτι ιστορίες απο αυτά τα κλαμπ παλιααααααα.#όταν
Ευχαριστώ παρα πολύ για της πληροφορίες θα ενημερώσω όταν πάω και πώς περάσαμε !!!

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
101
Πόντοι
1
ειχα παει στο paradise το 2016. μεγαλο κλαμπ με οχι πολυ κοσμο, παρολο που ηταν σαββατο. οχι πολλους μονους ανδρες. λιγο παιχνιδι. πιο απελευθερωμενες ήταν οι γυναικες στο βερολινο κ στο μοναχο που επισης ειχα παει σε τετοια μαγαζια. απο τις 15 που ηταν συνολο γυναικες να κανανε σεξ οι 6-7.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom