Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Επισκέπτης
Λίγο μυαλο δεν εχει ο Ντανος, θα επρεπε να παραταει τα παιχνιδια με τον Μαριο για να μην ξοδευει ενεργεια και να παιρνει τους αλλους τρεις.

Γενικα τυπε μου ειναι μαλακας...βασικα θα επρεπε να το παιξει και αυτος τραυματιας και να αφησει τη καριολα να αγωνιζεται μονη της.

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
τυπε μαλλον δεν ακουσες οτι οταν μεινουν 4 θα γινει νεα ψηφοφορια και οτι στον τελικο θα ειναι παλι με ψηφοφορια.πες μου με τετοια αγιογραφηση που του κανουν ποσο ποσοστο θα παρει το καλο παιδι που παιζει εναντιον ολων

φιλε εσυ πιστευεις οτι θα τον περασουν στα τελικα για να τον ψηφισει ο κοσμος??

Επισκέπτης
Τύπε άλλαξες γνώμη ? Γιατί προχθές όταν μίλησα ότι θα καεί σήμερα (και επιβεββαιώνομαι) μου έλεγες ότι η δοκός δεν απαιτεί δύναμη αλλά ισορροπία  :idiot:

Επίσης εκεί στο σκάι αλλάξτε και εκει που λέει διάσημοι βάλτε Ντάνος vs Μαχητές.

Πρωτον τυπε ειχα στο μυαλο μου οτι η μαλακια θα περιστρεφοταν και ετσι δεν θα κραταγε πολυ η καθε αναμετρηση....δευτερον δεν περιμενα οτι ο ψυχακιας θα επρεπε να παιζει συνεχεια χωρις σταματημο γιατι η καριολα θα το επαιζε τραυματιας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ετσι τυπε ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αυτο που γινεται...
Εν τω μεταξυ και οι αλλοι νιωθουν αβολα, δεν πανηγυριζουν καν, ούτε φωναζουν δυνατα στις νικες. Σκατά τα εκανε η παραγωγη. Επρεπε να γινει ηδη ατομικο το αγωνισμα μετα την αποχωρηση του Χρανιωτη.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Γενικα τυπε μου ειναι μαλακας...βασικα θα επρεπε να το παιξει και αυτος τραυματιας και να αφησει τη καριολα να αγωνιζεται μονη της.
Βασικά πρέπει να τα δίνει τα αγωνίσματα και να γαμήσει στης ασυλίας.

Επισκέπτης
τυπε μαλλον δεν ακουσες οτι οταν μεινουν 4 θα γινει νεα ψηφοφορια και οτι στον τελικο θα ειναι παλι με ψηφοφορια.πες μου με τετοια αγιογραφηση που του κανουν ποσο ποσοστο θα παρει το καλο παιδι που παιζει εναντιον ολων

Τυπε στο ξαναλεω για να το εμπεδωσεις...ΗΔΗ ο ψυχακιας ειναι ο πιο δημοφιλης και με διαφορα.Να κατσει απο εδω και περα κατω απο ενα καρυδοδεντρο και να τη παιζει παλι ο πιο δημοφιλης θα ειναι.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Εν τω μεταξυ και οι αλλοι νιωθουν αβολα, δεν πανηγυριζουν καν, ούτε φωναζουν δυνατα στις νικες. Σκατά τα εκανε η παραγωγη. Επρεπε να γινει ηδη ατομικο το αγωνισμα μετα την αποχωρηση του Χρανιωτη.
Κάτσε να κερδίσει ο Σπάλ και θα δείς κωλοτούμπ που θα κάνει,μήν πώ για τον γαμοκύπριο που τον έπιασα να κρυφοσταυροκοπίεται και να γελάει.

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
φιλε εσυ πιστευεις οτι θα τον περασουν στα τελικα για να τον ψηφισει ο κοσμος??
τυπε εχει περασει ηδη με βαση την ψηφοφορια.δεν ξερω τι θα γινει στο παιχνιδι ασυλιας και τι θα ισχυει γιατι αν χασουν και βγουν απευθειας αυτος και η αβυζη φευγει η αβυζη οποτε ειναι στους 4 αφου στην μεθεπομενη φευγουν κατα σειρα σπαλ ή σαρα αν δεν εχουν ασυλια.μετρημενα κουκια ολα.

Lordboy

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Λίγο μυαλο δεν εχει ο Ντανος, θα επρεπε να παραταει τα παιχνιδια με τον Μαριο για να μην ξοδευει ενεργεια και να παιρνει τους αλλους τρεις.

Το σκέφθηκα και εγώ Αλεξ, αλλά βλέπεις ειναι πολυ περήφανος για να το παίξει ετσι στρατηγικά....

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
το πιο σωστο αυτο θα ηταν

Επισκέπτης
Κάτσε να κερδίσει ο Σπάλ και θα δείς κωλοτούμπ που θα κάνει,μήν πώ για τον γαμοκύπριο που τον έπιασα να κρυφοσταυροκοπίεται και να γελάει.

Ναι εκανε το σταυρο και γελαγε...ειναι τερμα σιχαμα το σκουπιδι.Για πολλα κλωτσομπουνιδια!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
όσο για το παιχνίδι το κατέστρεψε η πρεζού και μετά η παραγωγή που σιγοντάρει τους Μαχητές.
Η πρεζού αφού έδιωξε έναν απο τους πιο δυνατούς παίχτες μετά αποχώρησε και καπάκια η παραγωγή έδιωξε και παίχτη όταν χάσανε παιχνίδι ασυλίας σε μια βδομάδα 3 απώλειες και οι 2 δυνατές.
Και καπάκια επιστρέφει τον γαμοκύπριο σαν μην συμβαίνει τίποτα.

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
τυπε εχει περασει ηδη με βαση την ψηφοφορια.δεν ξερω τι θα γινει στο παιχνιδι ασυλιας και τι θα ισχυει γιατι αν χασουν και βγουν απευθειας αυτος και η αβυζη φευγει η αβυζη οποτε ειναι στους 4 αφου στην μεθεπομενη φευγουν κατα σειρα σπαλ ή σαρα αν δεν εχουν ασυλια.μετρημενα κουκια ολα.

εχεις δει την ψηφοφορια????

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Πατουσακια ευριδικης

image.jpg

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Το σκέφθηκα και εγώ Αλεξ, αλλά βλέπεις ειναι πολυ περήφανος για να το παίξει ετσι στρατηγικά....
Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα περηφανιας, απλώς του λειπει πονηριά για να το σκεφθει. Αυτος απλα μπαινει σε ολα τα ματς για τη νικη.

Επισκέπτης
Α και επισης για αυτους που λενε για στησιματα...οταν το μουνοπανο ο Κυπριος εκανε τον τραυματια ενα μηνα στο νοσοκομειο και γυρισε με μια κοιλουμπα μεχρι το πατωμα και ξεκουραστος εκει δεν ειδα να σας πειραξε ιδιαιτερα.Ολα καλα ηταν εκει.

Vagos07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Like
54
Πόντοι
1
Μαλακία κάθεται και ξεπατώνεται για τον ήρων και το VR, άντε και τις μαλακίες κονσέρβες που θα τους δώσουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom