You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Survivor Ελλάδα 2017
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ε καλά αέρα εννοειται,πρώτα πάμε μποκανι που έρχεται αυριο![]()
Μεσα τυποι...καλα και εγω που δεν ειμαι με κανενα καραγκιοζη σημερα θα ειμαι με τον ψυχακια φουλ!Οχι μονο τον βαλανε να αγωνιστει μονος του απεναντι σε 4 αλλα βαλανε και τη καριολα να το παιζει τραυματιας να μην μπορει να παρει ανασα.
sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
ο κωστακης σε καθε ματς κανει κολοδαχτυλο ενσταση αντιαθλητικο!!! αυτος ο Ντανος δεν λεει τπτ??
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.474
- Πόντοι
- 24.596
στο μεταξυ οπως κουνιεται στο ξυλο κανει σαν να γαμαειντροπη και απαξιωση το σημερινο επεισοδιο ολο το παιχνιδι βοηθαει ακομα και αν χασει το ντανο σκεψου να κερδισει τι εχει να γινει θα χτυπανε τα μουνια των ελλεινιδων παλαμακια
![Πάρτο! :takethis: :takethis:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tn03.gif)
![Πάρτο! :takethis: :takethis:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tn03.gif)
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.806
- Πόντοι
- 2.646
Ο αλβανος μπενζινας γιατί φοράει ξενα παπούτσια?
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.474
- Πόντοι
- 4.746
μεγαλη ξεφτιλα καταντησε το παιχνιδι τελικα. Η παρανομη προστατευομενη παικτρια του καναλιου κ' παιχνιδιου της παραγκας,
το παιζει κουτσοΠανος, κ πεφτει στα μαλακα.. Ενω η παραγωγη βαζει εναν ανθρωπο να βγαλει το φιδι απ την τρυπα.
Οποιος κι αν ειναι αυτος, μονος,εναντιον ολων..Δεν πανε καλα..![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
Κανονικα δεν επρεπε να δεχτει.. Επρεπε να το αναβαλλει,μεχρι να αναρρωσει η Μογγολα.. :S
το παιζει κουτσοΠανος, κ πεφτει στα μαλακα.. Ενω η παραγωγη βαζει εναν ανθρωπο να βγαλει το φιδι απ την τρυπα.
Οποιος κι αν ειναι αυτος, μονος,εναντιον ολων..Δεν πανε καλα..
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
Κανονικα δεν επρεπε να δεχτει.. Επρεπε να το αναβαλλει,μεχρι να αναρρωσει η Μογγολα.. :S
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.860
- Πόντοι
- 6.035
Σφαλιάρες στον γαμοκύπριο θα ρίξουμε και μερικές στον καρακιοζάκο τον πλειμομπίλ,τον Σπαλ μια ροχάλα μόνο του είναι αρκετή θα τραυματιστή για ένα μήνα.Μεσα τυποι...καλα και εγω που δεν ειμαι με κανενα καραγκιοζη σημερα θα ειμαι με τον ψυχακια φουλ!Οχι μονο τον βαλανε να αγωνιστει μονος του απεναντι σε 4 αλλα βαλανε και τη καριολα να το παιζει τραυματιας να μην μπορει να παρει ανασα.
Επισκέπτης
ντροπη και απαξιωση το σημερινο επεισοδιο ολο το παιχνιδι βοηθαει ακομα και αν χασει το ντανο σκεψου να κερδισει τι εχει να γινει θα χτυπανε τα μουνια των ελλεινιδων παλαμακια
Τυπε μου μην λες οτι θελεις...ακομα και να κερδισει παλι χαμενος θα ειναι αγωνιστικα αφου θα καψει και τον τελευταιο μυ των ποδιων του.Για το κοσμο ετσι και αλλιως ηταν πρωτος σε δημοφιλια δεν περιμενανε το σημερινο να του κανουν προμοσιον!
Μιλαμε για εμετικο στησιμο εναντιον του αγωνιστικα αυτο που γινεται!
jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
ετσι τον παειτον εχει κανει καλο τον ντανο απο το πολυ στραπ το δουλευει το κολαρακι του καλα!!
Επισκέπτης
μεγαλη ξεφτιλα καταντησε το παιχνιδι τελικα. Η παρανομη προστατευομενη παικτρια του καναλιου κ' παιχνιδιου της παραγκας,
Οποιος κι αν ειναι αυτος, μονος,εναντιον ολων..Δεν πανε καλα..
Ετσι τυπε ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αυτο που γινεται...
Επισκέπτης
Σφαλιάρες στον γαμοκύπριο θα ρίξουμε και μερικές στον καρακιοζάκο τον πλειμομπίλ,τον Σπαλ μια ροχάλα μόνο του είναι αρκετή θα τραυματιστή για ένα μήνα.
Τον Σπαλ τυπε απλα θα τον βρισουμε και θα του τραυματισουμε τον ψυχισμο για παντα...
kongas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
απαντησε η ξινη την Πεμπτημπορει καποιος να απαντησει σε αυτο; :S :S :S
sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
Ετσι τυπε ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αυτο που γινεται...
παιδια τα εχουμε πει μηνες τωρα οτι ειναι στημενο το παιχνιδι. για την πλακα μας το βλεπουμε .
jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
τυπε μαλλον δεν ακουσες οτι οταν μεινουν 4 θα γινει νεα ψηφοφορια και οτι στον τελικο θα ειναι παλι με ψηφοφορια.πες μου με τετοια αγιογραφηση που του κανουν ποσο ποσοστο θα παρει το καλο παιδι που παιζει εναντιον ολωνΤυπε μου μην λες οτι θελεις...ακομα και να κερδισει παλι χαμενος θα ειναι αγωνιστικα αφου θα καψει και τον τελευταιο μυ των ποδιων του.Για το κοσμο ετσι και αλλιως ηταν πρωτος σε δημοφιλια δεν περιμενανε το σημερινο να του κανουν προμοσιον!
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.860
- Πόντοι
- 6.035
Λές να βάλει τα κλάματα?Τον Σπαλ τυπε απλα θα τον βρισουμε και θα του τραυματισουμε τον ψυχισμο για παντα...
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.825
- Πόντοι
- 6.515
Σφαλιάρες στον γαμοκύπριο θα ρίξουμε και μερικές στον καρακιοζάκο τον πλειμομπίλ,τον Σπαλ μια ροχάλα μόνο του είναι αρκετή θα τραυματιστή για ένα μήνα.
τι ρατσα είναι ο σκυλος σου τυπε?
Τυπε μου μην λες οτι θελεις...ακομα και να κερδισει παλι χαμενος θα ειναι αγωνιστικα αφου θα καψει και τον τελευταιο μυ των ποδιων του.Για το κοσμο ετσι και αλλιως ηταν πρωτος σε δημοφιλια δεν περιμενανε το σημερινο να του κανουν προμοσιον!
Τύπε άλλαξες γνώμη ? Γιατί προχθές όταν μίλησα ότι θα καεί σήμερα (και επιβεββαιώνομαι) μου έλεγες ότι η δοκός δεν απαιτεί δύναμη αλλά ισορροπία
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
Επίσης εκεί στο σκάι αλλάξτε και εκει που λέει διάσημοι βάλτε Ντάνος vs Μαχητές.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.860
- Πόντοι
- 6.035
Ο πιό σταθερός είναι ο Βασσάλος και η μάριος έτοιμος να πέσει είναι μην τον βλέπεις που κοκορέυεται.Λίγο μυαλο δεν εχει ο Ντανος, θα επρεπε να παραταει τα παιχνιδια με τον Μαριο για να μην ξοδευει ενεργεια και να παιρνει τους αλλους τρεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 6K
- Εμφανίσεις
- 510K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις