Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
ντροπη και απαξιωση το σημερινο επεισοδιο ολο το παιχνιδι βοηθαει ακομα και αν χασει το ντανο σκεψου να κερδισει τι εχει να γινει θα χτυπανε τα μουνια των ελλεινιδων παλαμακια

Επισκέπτης
ε καλά αέρα εννοειται,πρώτα πάμε μποκανι που έρχεται αυριο :grin:

Μεσα τυποι...καλα και εγω που δεν ειμαι με κανενα καραγκιοζη σημερα θα ειμαι με τον ψυχακια φουλ!Οχι μονο τον βαλανε να αγωνιστει μονος του απεναντι σε 4 αλλα βαλανε και τη καριολα να το παιζει τραυματιας να μην μπορει να παρει ανασα.

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
ο κωστακης σε καθε ματς κανει κολοδαχτυλο ενσταση αντιαθλητικο!!! αυτος ο Ντανος δεν λεει τπτ??

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.474
Πόντοι
24.596
ντροπη και απαξιωση το σημερινο επεισοδιο ολο το παιχνιδι βοηθαει ακομα και αν χασει το ντανο σκεψου να κερδισει τι εχει να γινει θα χτυπανε τα μουνια των ελλεινιδων παλαμακια
στο μεταξυ οπως κουνιεται στο ξυλο κανει σαν να γαμαει :takethis: :takethis:,οποτε φαντασιωνονται οι ψωλες οτι τις τρυπαει.και ο Λιλας σκεφτεται οτι παει χαμενο το δοκαρι που τους στηριζει :S :S :S

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
748
Πόντοι
96
Ο αλλος κανει τον σταυρο του καθε φορα. Μιλαμε για πολλα κιλα μαλακιας

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
μεγαλη ξεφτιλα καταντησε το παιχνιδι τελικα. Η παρανομη προστατευομενη παικτρια του καναλιου κ' παιχνιδιου της παραγκας,
το παιζει κουτσοΠανος, κ πεφτει στα μαλακα.. Ενω η παραγωγη βαζει εναν ανθρωπο να βγαλει το φιδι απ την τρυπα.
Οποιος κι αν ειναι αυτος, μονος,εναντιον ολων..Δεν πανε καλα..:idiot:
Κανονικα δεν επρεπε να δεχτει.. Επρεπε να το αναβαλλει,μεχρι να αναρρωσει η Μογγολα..  :S

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.860
Πόντοι
6.035
Μεσα τυποι...καλα και εγω που δεν ειμαι με κανενα καραγκιοζη σημερα θα ειμαι με τον ψυχακια φουλ!Οχι μονο τον βαλανε να αγωνιστει μονος του απεναντι σε 4 αλλα βαλανε και τη καριολα να το παιζει τραυματιας να μην μπορει να παρει ανασα.
Σφαλιάρες στον γαμοκύπριο θα ρίξουμε και μερικές στον καρακιοζάκο τον πλειμομπίλ,τον Σπαλ μια ροχάλα μόνο του είναι αρκετή θα τραυματιστή για ένα μήνα.

Επισκέπτης

Τυπε μου μην λες οτι θελεις...ακομα και να κερδισει παλι χαμενος θα ειναι αγωνιστικα αφου θα καψει και τον τελευταιο μυ των ποδιων του.Για το κοσμο ετσι και αλλιως ηταν πρωτος σε δημοφιλια δεν περιμενανε το σημερινο να του κανουν προμοσιον!

Μιλαμε για εμετικο στησιμο εναντιον του αγωνιστικα αυτο που γινεται!

Επισκέπτης
μεγαλη ξεφτιλα καταντησε το παιχνιδι τελικα. Η παρανομη προστατευομενη παικτρια του καναλιου κ' παιχνιδιου της παραγκας,
το παιζει κουτσοΠανος, κ πεφτει στα μαλακα.. Ενω η παραγωγη βαζει εναν ανθρωπο να βγαλει το φιδι απ την τρυπα.
Οποιος κι αν ειναι αυτος, μονος,εναντιον ολων..Δεν πανε καλα..:idiot:
Κανονικα δεν επρεπε να δεχτει.. Επρεπε να το αναβαλλει,μεχρι να αναρρωσει η Μογγολα..  :S

Ετσι τυπε ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αυτο που γινεται...

Επισκέπτης
Σφαλιάρες στον γαμοκύπριο θα ρίξουμε και μερικές στον καρακιοζάκο τον πλειμομπίλ,τον Σπαλ μια ροχάλα μόνο του είναι αρκετή θα τραυματιστή για ένα μήνα.

Τον Σπαλ τυπε απλα θα τον βρισουμε και θα του τραυματισουμε τον ψυχισμο για παντα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Λίγο μυαλο δεν εχει ο Ντανος, θα επρεπε να παραταει τα παιχνιδια με τον Μαριο για να μην ξοδευει ενεργεια και να παιρνει τους αλλους τρεις.

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Τυπε μου μην λες οτι θελεις...ακομα και να κερδισει παλι χαμενος θα ειναι αγωνιστικα αφου θα καψει και τον τελευταιο μυ των ποδιων του.Για το κοσμο ετσι και αλλιως ηταν πρωτος σε δημοφιλια δεν περιμενανε το σημερινο να του κανουν προμοσιον!

τυπε μαλλον δεν ακουσες οτι οταν μεινουν 4 θα γινει νεα ψηφοφορια και οτι στον τελικο θα ειναι παλι με ψηφοφορια.πες μου με τετοια αγιογραφηση που του κανουν ποσο ποσοστο θα παρει το καλο παιδι που παιζει εναντιον ολων

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.825
Πόντοι
6.515

τι ρατσα είναι ο σκυλος σου τυπε?

Vagos07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Like
54
Πόντοι
1

Τύπε άλλαξες γνώμη ? Γιατί προχθές όταν μίλησα ότι θα καεί σήμερα (και επιβεββαιώνομαι) μου έλεγες ότι η δοκός δεν απαιτεί δύναμη αλλά ισορροπία  :idiot:

Επίσης εκεί στο σκάι αλλάξτε και εκει που λέει διάσημοι βάλτε Ντάνος vs Μαχητές.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.860
Πόντοι
6.035
Λίγο μυαλο δεν εχει ο Ντανος, θα επρεπε να παραταει τα παιχνιδια με τον Μαριο για να μην ξοδευει ενεργεια και να παιρνει τους αλλους τρεις.
Ο πιό σταθερός είναι ο Βασσάλος και η μάριος έτοιμος να πέσει είναι μην τον βλέπεις που κοκορέυεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom