nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
Πρεπει να απαγορευτει στις γυναικες να ψηφιζουν
Τι να κάνουμε θα τα λουστείς :/
Πρεπει να απαγορευτει στις γυναικες να ψηφιζουν
με δεδομενο ολους τους τραυματισμους που ειχε και το γεγονος οτι δεν επαιρνε μερος στα περισσοτερα αγωνισματα πιστευω εκατσε αρκετα αν θελουμε να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους
Αν μάθεις, περιμένω pm.Χαχα δεν ξέρω, κι εμένα αν μου στείλει ένας φίλος που το μαθαίνει. Αλλά για Κυριακή με ασυλία δε θέλω να μάθω! Ας κερδίσουν οι μαχητές και δε θέλω τίποτε άλλο!!!!
Ο Πανος δεν ειναι ηλιθιος να δωσει στιγμα αντιπαλου στην απεναντι κλικα πριν καν γινει η ενωση. Δηλαδη εσεις ή ο οποιοσδηποτε αν εισασταν εκει και σας επιανε την παρλα ο Μπο με αρνητικα σχολια για τον Σπαλιαρα θα του απαντουσατε "οχι εσεις εισαστε οι μαλακες", ή θα λεγατε "ναι ναι ετσι ειναι"; Ποσο νιονιο θελει;
Ο ΣΚΑΙ επαιξε καθαρη πουστια στον Πανο για να στρεψει το βοιδοκοινο εναντιον του τωρα που θα γυρισει στην Ελλαδα. Δεν εχει κανει σε κανενα αλλο παιχτη κατι παρομοιο. Μικροφωνο να γραφει στα κρυφα, μονταζ που κοβει αυτον που ανοιγει τη συζητηση, και προβολη του αποσπασματος την ημερα της αποχωρησης.
Προφανως τους χαλαγε τη σουπα ο Παναρας και τον εκδικηθηκαν.
Δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις άχρηστο αγωνιστικά τον Πάνο όταν στο ίδιο παιχνίδι υπάρχει η Λάουρα ή η Σάρα (κυρίως μετά το ατύχημα). Τελευταία έκανε αρκετές νίκες και βοήθησε την ομάδα αν και μονίμως τραυματίας. Με χάλασαν αυτά που έδειξαν ότι είπε στον Μπο και δεν μπορώ να καταλάβω σε τι ακριβώς εξυπηρετούν (αφού θα έφευγε τελικά από το show).
Ελπίζω τώρα να πάρουν ασυλία οι "διάσημοι" ώστε να υπάρξει ανάγκη να σταλεί κι άλλο άτομο στους μαχητές, δηλαδή η Ειρήνη, και να μείνουν, πλην Αγγελόπουλου, μόνο μαλάκες στην άλλη ομάδα.
Tωρα ποιος θα στηριχθει απο εδω,αφου ο Αργιανιδης εφυγε?
Xα χα χα, πολλά μυθιστορήματα διαβάσεις πιτσιρίκο...
Σκασε ρε μαλακισμενο πια εχεις χεσει ολο το θρεντ με τις χαζομαρες σου
τα λεγαμε απ την αρχη οτι ειναι σιχαμερος τριπουστας.... πλεον ολος ο κοσμος τον βριζει και βρισκομαστε σχεδον στη μεση του παιχνιδιου...αλλη μια σωστη εκτιμηση του μπουρδελα κομ που επιβεβαιωνεται
Η Μπουλντόζα έχει αρχίδια μεγαλύτερα από όλους εκεί πέρα, κι από τις δυο ομάδες....αν και μερικοί μάλλον δεν έχουν καθόλου
Για τον Ντάνο να το δεχτώ, από τον Κοκκινάκη ειλικρινά βλέποντας το παιχνίδι τι περίμενες, να πάρει πρωτοβουλία?
Τα έχω πει βδομάδες τώρα, ο τύπος είναι κλασικός πουθενάς σε παραλία και αγωνίσματα, δίχως προσωπικότητα και κρίση που καταδέχεται να κάνει την φιλιππινέζα των άλλων και να ξύνει την κατσαρόλα για να μην ψηφισθεί.
Σε λίγο θα μας πεις ότι τρέφεις ελπίδες και από την Λάουρα......
ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΓΚΥΡΗ δημοσιογραφική ΠΥΓΗ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ ΦΕΥΓΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΥΛΟ, ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
O ΠΑΝΟΣ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΕΒΑΣΤΟΙ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!! ΧΑΝΤΑΜΠΑΚΗ ΜΠΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ!!!
οτι και να γινει σημερα πρεπει ολοι να σταθουμε στο υψος των περιστασεων
ακομα και να φυγει ο αρχηγος δεν θελω δακρυα δεν θελω πικρα
γιορτη μονο που απολαυσαμε αυτον τον ηγετη εστω και για αυτο το λιγοστο χρονικο διαστημα
Λοιπόν η πηγή μου λέει ότι κερδίζουν 10-7 οι διάσημοι, τρώνε κοτόπουλο με πατάτες και δυστυχώς φεύγει ο Πανάρας. Όλα σκατά δηλαδή, ελπίζω να μην βγουν...
ο σπαλιαρας θα του μαθει κολπα του κινεζου πως θα ριχνει γκομενες
Εγω παντως θα τον κραταγα μεσα τον Πανο,αν ημουν παραγωγή..Βλέποντας το σφυγμό του κόσμου ,δινει νουμερα και εχει ηγετικές ικανότητες...
Δεν τον παω βεβαια,γιατί μου βγαζει μια γλιτσα αδερφίστικα...
Θελω μεσα μόνο,Σπαλ,Ντανο,Γκμοχ και ζακι....
του πηγε γρουσουζια του αρχηγου που εχασε το κινεζικο σκυλι απο σπαλ
δεν επρεπε να το σεντραρει οταν αφηνιασε... :-
ο τσανγκ έκανε την κίνηση ματ και θα αποδειχθεί απόψε αυτό!
Γιατί θέλει να γ΄θνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη.
Βλέπε πως έχει πλαγιοκοπήσει τον Τσάνγκ.
Πώς τα έχει καλά με τις ψώφιες.
Πώς ο άνθρωπός που δεν κούναγε δάχτυλο δίπλα,μαγειρέυει εδώ και δίνει μυστικα.
Πώς ξαφνικά έκανε τον προπονητή στο αγώνισμα χθες.
Και μην μου πείτε οτι δεν ήξερε οτι ο ανάπηρος δεν θα είχε τέσσερης ψήφους.
Ο μεγαλύτερος διπρόσωπος παρτάκιας είναι ο Σπάλ και παίζει καλά το παιχνιδάκι του.
το ακαντεμυ στο πουθενα,πολλα υποσχομενο κυριακατικο θεματακι ΄'σκλαβα στο σεξ' για οσους προδωσουν το νημα μας :S :S :S
Μάλλον παναρας εκτός. .καριολες ελεηνιδες γαμιεστε που δεν τον στηριξατε
Εδω : Γινετε Της Πόπης...Μη Πω Της Πουτανας !!!!
....το αλλο το ζωο η χαζολαουρα χασκογελουσε....οταν θα την προτεινουν ως αχρηστη να δω αν θα χασκογελαει
Χανταβλακης εμετικος
σωπα ρε χουτε----αιωνιε παγκιτη
Δεν γαμιεσαι ρε μαλακα Χουτο κ εσυ
Ενταξει να μιλανε ολοι για ομαδικη συμπεριφορα αλλα να μιλαει και ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΧΟΥΤΟΣ!!!
Ο Χουτος εχει κανενα ανοιχτο προφιλ να του κανουμε πεσιμο?
Xoυτο Πατωνεις?Πατωνεις Χουτο?
Ετσιιιιιιιιιιι ΓΑΜΑΕΙ Η ΑΡΧΗΓΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!
ΠΑΡΤΑ Αρρωστε Χουτο Στη ΜΑΠΑ !!!
Τι τον ειπε τον Παναρα ο σφιχτης;Πουσταρα;
Ο Κινέζος το χεί στα κινέζικα έργα έτσι μεταφέρουν νερό.
Κουτσομπόλα η καραφλόπουστα!!
τι σκατοφιδο ειναι ο πανος τελικα???????θαβει τον σπαλ στον Μπο!!!!!!!τι μουνι!!!!!!
Εφιάλτης στην ομάδα των μαχητών , ο πανος !!!!
Ε φ ι α λ τ η σ
τι μεγαλος ρουφιανος που εισαι ρε μανατζερ!μια ζωη θα γλυφεις παλιοπουστα σιχαμενε!!!!!!!!
Όταν εμείς τα λέγαμε, ο άλλοι τον γλύφανε!
Τώρα θα καταλάβουν ακόμα κι αυτοί !
Ωραιος ο αρχηγος ριχνει σταχτη στα ματια των αντιπαλων οτι και καλα δε πανε τον πετσετα, ποσο μπροστα ο ηγετης ποσο!!!
Δυστυχως τελειωσε ο Πανος/ πρωην αρχηγος.... σπαστηκε πολυ φαινετε που του πηρε το κινεζακι ο Σπαλ!!!
Α ρε πανο , εισαι για λύπηση σε στηρίξαμε κ αποδειχθηκες ΠΟΥΣΤΗΣ κ ΕΦΙΑΛΤΗΣ
τσαντιστηκε ο πουστοπαναρας ...
ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ
ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ
Ο αρχηγος καταλαβαινοντας το κακο που ερχετε αντιδρα σαν παγιδευμενο ζωο. Σπασμωδικα και ασυναρτητα.
ειναι κριμα το Ονειρο , το Ινδαλμα , το Ιδανικο που εκκατομυρια ανθρωποι επιναν νερο στο ονομα του , που εκκατομυρια μουνακια υγραινονταν μολις εξυνε την φαλακρα του
Την ξεφτίλισε την καραφλόπουστα ο Σπαλ!
ακουστε τι λεει ο πανορουφιανος...ελεος ρε παλιοπουστα!!!!!!!!!!
Τι σκατόπουστας είναι η καραφλή γαμιόλα?????
Ο αρχηγός διεγραφη και από εμένα. Η προδοσία του ήταν βαρύτατη
Όξω πούστη απ'την παράγκα!!
Σας τα ελεγα τυποι ο Παναρας ειναι αντιπαθεστατος παρα τη καζουρα που ριχναμε εδω μεσα...κανεις δεν γουσταρει ενα κοπροσκυλο που το παιζει τραυματιας και απο πανω εχει αποψη για τα παντα.
ΑΠΟΨΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!! ΟΛΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ!!!!!!
Όλοι στο οτι να ναι στο σκαι, κατουράνε στο πούστικο πτώμα του!!!!!
ποιος θελει ρε να κλειδωθει το θρεντ ;πατε καλα ρε ;οποιος δεν γουσταρει μην μπαινει
κάναμε ρεκόρ προηγουμένως με 380 άτομα συνολικά
μόνο Ειρήνη Παπαδοπούλου
τον έβγαλαν σέντρα τον καραφλοπουστα απ την παραγωγήΔεν μπορείς να χαρακτηρίσεις άχρηστο αγωνιστικά τον Πάνο όταν στο ίδιο παιχνίδι υπάρχει η Λάουρα ή η Σάρα (κυρίως μετά το ατύχημα). Τελευταία έκανε αρκετές νίκες και βοήθησε την ομάδα αν και μονίμως τραυματίας. Με χάλασαν αυτά που έδειξαν ότι είπε στον Μπο και δεν μπορώ να καταλάβω σε τι ακριβώς εξυπηρετούν (αφού θα έφευγε τελικά από το show).
Ελπίζω τώρα να πάρουν ασυλία οι "διάσημοι" ώστε να υπάρξει ανάγκη να σταλεί κι άλλο άτομο στους μαχητές, δηλαδή η Ειρήνη, και να μείνουν, πλην Αγγελόπουλου, μόνο μαλάκες στην άλλη ομάδα.
τον έβγαλαν σέντρα τον καραφλοπουστα απ την παραγωγή
Πρώτη φορά που προβαλουν πλάνο απ την στιγμή που οι διαγωνιζόμενοι περιμένουν να ξεκινήσουν... Προφανώς κι αυτοί νόμιζαν ότι μιλάνε εκτός κάμερας εκείνη την ώρα...
Εγώ είχα ξενερώσει με τον πανο εδώ και καιρό αλλά ήθελα να φύγει ο μισθοφλώρος χθες ρε πουστη μου