Απο εγκυρη πηγη παντως το ατυχημα ηταν μουφα.. δεν εγινε ποτέ. Απλα υπηρχαν πολλες διαρροές και ετσι η παραγωγη ειπε να ανακατεψει την τράπουλα.
Μπορεις να μας δωσεις κανενα εξτρα ινφο γι αυτο?
Απο εγκυρη πηγη παντως το ατυχημα ηταν μουφα.. δεν εγινε ποτέ. Απλα υπηρχαν πολλες διαρροές και ετσι η παραγωγη ειπε να ανακατεψει την τράπουλα.
Προσεξατε οτι ο Βασαλος εδειχνε το Μαριο να εχει χτυπησει στο αριστερο χερι ενω χτυπησε στο δεξι;
Δεν νομιζω. Νομιζω οτι θα γινει βδομαδα προσαρμογης, οπως στον στρατο.
Η θα ερθουν παλιοι παικτες πισω, ισως και κανουργοι.
Η θα μοιραστουν ατομα απο τους διασημους στους μαχητες.
Η δεν θα παιξει αποχωρηση για την επομενη βδομαδα και θα υπαρχουν μονο αγωνισματα, αλλα και να χανουν οι μαχητες θα τους δινει η παραγωγη να τρωνε.
Πονταρω στο τριτο ενδεχομενο.
τυπε οπου και το νημα για την creampie clan :'( :'( :'(
Tι λες τύπε, εδω εφυγε το σαγονι του και το ισιωσε με αστραπιαια κινηση
τυπε λιγοι μειναμε απο τοτε να θρηνουμε ακομη.τελειωσες το διαβασμα; :S :S :Sμαχαιρι σφηνωμενο στην καρδια η απωλεια της θρενταρας
Εδω ειχε λεει πεντε ασθενοφόρα και αξονικό τομογράφο τύπεΑμ το άλλο... είναι αυτό νοσοκομείο Ούτε εξοπλισμός ούτε τίποτα :S
στο μεταξυ οσο διαβαζεις θα γραφονται και αλλες.,φαυλος κυκλος τυπε :S :S :Sμεχρι τωρα μονο 20 σελιδες προλαβα, εχω δρομο μπροστα μου
Εδω ειχε λεει πεντε ασθενοφόρα και αξονικό τομογράφο τύπε
Η αληθεια ειναι οτι καπου εδω εμεις οι δικηγοροι θα λεγαμε "πολλες αντιφασεις εχουν οι καταθεσεις..."Γιατί μου φάνηκε να είπε η ελισάβετ ότι ήταν όλοι μέσα στο ίδιο ασθενοφόρο ?
Λέει μου κρατούσε το χέρι ο Μάριος και έβλεπα την Ειρήνη να την κρατάει ο Κωσταντίνος...
βραδυνη φρουρα.παρων :S :S :S
εσεις οι πιρφοροι τι θα λεγατε?Η αληθεια ειναι οτι καπου εδω εμεις οι δικηγοροι θα λεγαμε "πολλες αντιφασεις εχουν οι καταθεσεις..."
Η αληθεια ειναι οτι καπου εδω εμεις οι δικηγοροι θα λεγαμε "πολλες αντιφασεις εχουν οι καταθεσεις..."
τυπε φημες λενε οτι ησουν στου σταρ ακαντεμυ :S :S :SΕδώ man, δεν είναι να λείπει κανείς γιατί μετά πρέπει να διαβάσει ολόκληρο βιβλίο...
Λίγο έλειψα κ πρέπει να διαβάσω κάτι σελίδες τώρα..
το παλιοπουτανο πρεπει να φυγει σιχαμενη βρωμα κλαιει επιτηδες
ο κινεζος ετοιμος να αγκαλιασει την ελισαβετ ηταν...........ετοιμος να την πνιξει
μία απορία πριν το ξεκινήσω γιατί είδα σπαλιάρα... αυτό που βλέπουν μία φώτο στην οθόνη και απλώνουν το χέρι να ακουμπήσουν το κάνετε κι εσείς?
δηλαδή όταν βλέπετε τσόντες...? συμμετέχετε κανονικά? γλείφετε και γαμάτε την οθόνη? :S
Ο Κωσταντινος της θυμιζει τον γιο της
Οιδιποδειο μυριζομαι
Ο μεγάλος αρχηγός προέβλεψε το ατυχημα γιαυτο άλλαξε όχημα κ δεν έπαθε τπτ
Για αλλη μια φορά βοήθησε ως νοσοκόμος τους τραυματίες
Μπράβο πανο , μεγάλε αρχηγέ
Του Τσανκ εφυγε το σαγόνι δεξια αλλα το επιασε και το εβαλε στην θεση του. :S :S :S
Εχεί πόνους στον αυχένα και στριφογυρίζει το κεφάλι του άσε το σαγόνι του που είχε φτάσει στο μάγούλο α ρε πούστη κινέζο κλωτσές που θές.
Τι Μαλακας Ειναι Αυτος ΡΕεεεεε ??? ΚινεζοΠουστας !!!
Χρέη νοσοκομου για ολους ο ΑΡΧΗΓΟΣ.
Ολο το βραδυ ο μισθοφλώρος με την Ειρηνη.
Συγκρινουμε.