Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Ο μανατζερ τους εψησε να ζητησουν παχυλες αποζημιωσεις. Αυτος οργανωσε τις επαφες με δικηγορους αυτος τα κανονισε και με την παραγωγη.
Τσανγκ:«Η Ελισαβετ εκανε τα λιγότερα στο νοσοκομείο» χαχαχχαχαχαχαχχχαχα!!!!!
τυπε φημες λενε οτι ησουν στου σταρ ακαντεμυ :S :S :S
Ο γιος του Σατανα ειναι Κινεζος... και τον λενε Ορεστη... ειναι Κινεζος απο την Σαλονικη...
τυπε εχω φαει,βαλε οτι θες :S :S :SΝάσο τι σου έχω φυλάξει άραγε;;
Περα απο τους 2 που χτυπησανε και περαστικα
ολοι οι αλλοι παρα το σοκ ειχανε και τα κερδη τους
ειδικα ο μισθοφλωρος που δεν ηταν καν στο ατυχημα κρεββατακι-φαγακι-ζεστο δωματιο μπανιο
αλλα και ο τσανγκ που δεν ειχε ουτε μια γρατζουνια
τυπε εχω φαει,βαλε οτι θες :S :S :S
ΤΕΡΑΣΤΙΟ επεισόδιο σήμερα!!!
Εχω μια υποψια οτι το ατυχημα ηταν ιδεα του Πανου για να ανεβει η τηλεθεαση.
Θεος Κοκκινακης! Στη καραπουτσαρα του!
Αν γινει παντως κανενα αστειο και ειναι μουφα ο θανατος του Ψαλτη, ο μαστερακος πρεπει να αλλαξει οχι προφιλ, αλλά χώρα.
Ο αράπης που οδήγαγε πρέπει ήδη να έχει σταλεί κολυμπώντας σε άλλη ηπειρο.Η τηλεόραση μάγκες αδιάβροχη;
ο πλυντηριας θα παει το βραδυ να τραβηξει το οξυγονο της κατσαριδας :S :S :S
Καυλώνεις να ξεσκατιζεις την ζωντοχηρα τύπε?
Οταν ειδα την μιλφαρα χτυπημενη, εκλαιγα και φιλουσα την τηλεοραση οπως ο χανταμπακης τυποι...
Καταριεσαι τους γονεις σου? Πας καλα ρε ανθρωπε?
μαλακες το νοσοκομειο ειναι σαν αυτα που εδειχνε ο Φωσκολος στην Λαμψη,ενα κρεβατι και μια εικονα της Παναγια μονο :S :S :S
Ο χανταβλάκης εμετικός όπως παντα προσφέρθηκε να κάνει τη νοσοκόμμα.
Για την πρώην γυναικα σου κλαις ρε Χούτο?
Η πρεζου ηρθε στα ισια της...
Γυρνα σπιτι σου ρε μπινε αν σου λειπει ο μανωλακης, τι καθεσαι και ξεφτυλιζεσαι εκει!
Επιτηδες δειχνουνε το ανεκφραστο βλεμμα του ΚΟκκινακη οταν οι αλλες σπαραζουνε στο κλαμα ?
ο τυποςςςς παιζει τρεληηηηηηη μπαλιτσα μιλαμε
Γαμω Το Σπιτι Σου Μωρη ΞΕΚΟΛΙΑΡΑ Ελλεινιδα !!!
Αντε Γαμησου Βλαχαβανη !!!![]()
![]()
![]()
ενταξει τυπε,νομιζα θα εβαζες την πρεζου με τα οραματα η την dyke με τις μυξες λιγο πριν κοιμηθω![]()
![]()
![]()
Δηλαδή ο Τζίμπριος τι θα κάνει τώρα; Θα κάτσει στο νοσοκομείο ένα μήνα και μετά θα επιστρέψει;
Εν τω μεταξύ θα συνεχιστούν οι αγώνες κανονικά ή για μια βδομάδα θα κάθονται στην παραλία και θα τα ξύνουν και οι δύο ομάδες;