Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Πιο Ευφυης Δεν Θα Το Ελεγα !!! Φαινετε Να Εχει "Κολλήματα" Και Αν Καποιος Του Παει Λίγο Κόντρα Νευριαζει &
Χάνει την Ψυχραιμια Του & Λογικά Αυτό Θα Του Στοιχησει Κάποια Στιγμη  !!!
Ο Ντανος Θα Το Παρει Περπατωντας...Χμμμ...Αν Εχεις Δει Πριν Απο Χρονια Το Πρωτο Survivor Ο Βαλάσης Θα Το Επαιρνε
Οπως Λες Περπατωντας Αλλα Επεσε Στην Κλικα Τον Ξανθων Τοτε Και Πηρε Τελικα Τον Πούλο !!!
Δεν Ειναι Καλο Σε Αυτο Το Παιχνιδι Να Δειχνεις Απο Την Αρχη Ποσο Δυνατος Εισαι Γιατι Στην Ενωση Των Ομαδων
Και Οταν Ο Καθενας Θα Παιζει Για Τον Ευατο Του Δεν Θα Υπαρχουν Συμπαθειες Προς Τον Ντανο !
Εκει Θα Ειναι Ο Σωζων Εαυτω Σωθητω...Και Αν Δεν Παρει Ατομικη Ασυλια & Πεσει Και Σε Καμια Κλικα
Τότε Θα Χαιρετήσει Ηρωικα Οπως Ο Βαλάσης Κάποτε Που Χτυπιόταν Στην Παραλια Κλαίγοντας !!! ;)

Ο Ντανος εχει ηδη κερδισει βασικα.
Ποιος τα γαμαει τα 100 χιλιαρικα ρε ?

Εδω θα γυρισει πισω και τον περιμενουνε ολες με την κωλοτρυπιδα ορθανοιχτη να τις ξεσκισει

θα ματωσει ο πουτσος του απο τα πολλα γαμησια

ΝΙΚΗΤΗΣ ειναι ηδη !!

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
"εντυπωσιακη" και η μεταστροφη της βαλαβανης (αφου αυτη είχε προβλημα με τον ντανο...)

με ενα "μαγικο" τροπο η εμπιστοσυνη της κερδήθηκε μεσα σε λιγες ωρες... ζυγισε τα δεδομενα, οντας πιο αδυναμη συμμαχικα (επειτα κι απ την αποχωρηση της φιλης της της μουμιας), αντιλαμβανομενη ταυτοχρονα και τη δυναμικη του ντανου, κι εκανε ισπανικη υποχωρηση, εφοσον ειναι προς συμφερον της στην προκειμενη ταξη πραγματων να εχει πιο διπλωματική θεση...

ωστοσο ως αυθεντικη ελλεινιδα, πριν καλα καλα καταλαγιασει η σκονη των κατηγοριων εναντιων του ντανου, και δημιουργηθει ενα υποτυπωδες κλιμα οικειότητας, βγαζει ηδη πανω του μια συμπεριφορα κτητικοτητας...  

:hi:  :thumbsup:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Ο κινέζος το πουλο εδώ και τώρα  η γλοιώδης  νυφιτσα  
Και μετά σειρά ο  καραφλας το μουνοπανο ο σακατης αυτός εκεί που τεντώνεται παθαίνει διαστρεμα το πόδι του και Όταν περπατάει είναι ικανός να πάθει θλάση
Τέλος ό Μαριος είναι μεγάλο αρχιδι έχει σκατοχαρακτηρα να θυμησω αυτά που έλεγε για την Λάουρα για τον Κολο της μετά Όταν χτύπησε είπε άρχισε το σόου τώρα και μετά προσπάθησε να τα μπαλώσει λεγοντας ότι συμπαθεί την Λάουρα . Απο πίσω του έχει μεγάλο κοινό την Κύπρο και το ξέρει καλά

Νομίζω πως σας ερωτεύτηκα  :smitten: :smitten: :smitten:
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Ο Κύπριος είναι ότι πιο σιχαμένο περπατάει σε άνθρωπο, αλλά προσπαθεί να μη δείχνει ακόμα το χαρακτήρα του. Πάντως είναι ολοφάνερο ότι το νέφτι που του έχουν βάλει στο κώλο και τρέχει έτσι, είναι τα χρήματα.

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
δεν ψηφιζε κοσμος τοτε ομως.τωρα ο μονος τροπος να χασει ειναι να μην ψηφισει κοσμος στον τελικο

Εχω Την Αισθηση Οτι Οταν Το Παιχνιδι Γινει Ατομικο Θα Ψηφιζονται Οι Παικτες Μεταξυ Τους !!!
Πιθανον Με Ενα Ποσοστο Να Ψηφιζει Και Ο Κοσμος !! Δεν Γνωριζω Πως Θα Γινετε Η Ψηφορια Απο Την
Ενωση Και Μετα !!! Επειδη Ομως Ακολουθουμε Κατα Πόδας Το Τουρκικο Survivor Αν Καποιος Το Βλεπει
Ας Γραψει Πως Και Τι Γινετε Εκει !  ;)

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
πρεπει να εισαι ένα ακαρδο κτηνος για να  μην λυγισες με το γεγονός ότι ειχαν τον παναρα να κοιμαται εξω από την καλυβα σαν το σκυλι....
και όμως ο παναρας ως σύγχρονος τζισους τους συγχωρεσε και μιλαει ενωτικα...

:hi:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Ο Ντανος εχει ηδη κερδισει βασικα.
Ποιος τα γαμαει τα 100 χιλιαρικα ρε ?

Εδω θα γυρισει πισω και τον περιμενουνε ολες με την κωλοτρυπιδα ορθανοιχτη να τις ξεσκισει

θα ματωσει ο πουτσος του απο τα πολλα γαμησια

ΝΙΚΗΤΗΣ ειναι ηδη !!

Αν Η Νικη Για Σενα Ειναι Το Ξεσκισμα Των Κολοτρυπιδων Τότε Ναι Ειναι Μεγαλος Νικητης !!!  :2funny:
ΑΝ Και Στην Σκιαθο Που Μένει Δεν Νομιζω Να Ειχε Προβλημα Και Να Μη Γαμουσε Κολοτρυπιδες Ειδικα Το Καλοκαίρι
Πολλες Τουριστριες Θα Εφυγαν Πονοντας Στον Κολο !!!
Αλλα Τύπε Μου Στο Παιχνιδι Δεν Πηγε Για Να Παρει Τον Τίτλο Του ΜΕΓΑ ΞΕΣΚΙΣΤΗ Κολοτρυπίδων Αλλα Για Τα 100
Πήγε Και Αυτος !  ;) :cheesy: :grin:  :2funny:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Ρε σεις είναι άχρηστη οκ, σίγουρα δεν θα το κερδίσει αυτή ούτε και η Λάουρα, οπότε δεν μας απασχολεί. άλλωστε τόσες φορές ήταν προτεινόμενη και την γλίτωσε. Ας φύγει ο βρωμομετανάστης τώρα που βρήκαμε την ευκαιρία, μιας και κερδίζει τις ατομικές ασυλίες η λούγκρα, άλλωστε κακιασμένος είναι και όχι αληθινός. και μετά επειγόντως το βρωμοσίχαμα τον σκατο κύπριο. αναγουλιάζω όποτε τον βλέπω... δεν θα μπορώ να απολαμβάνω τα φαγητά που παραγγέλνω αν μείνει και άλλο μέσα αυτό σιχαμένο.
(και να φανταστείτε ότι είμαι πολύ ήρεμος - στις καλές μου, σήμερα εν όψη της αυριανής ημέρας)

Δεν με νοιάζει και ο ενας,αλλά και η άλλη ,αχρωμοι και οι δυό τους, απλά σου λέω τι θα γίνει, γιατι μετά απο 4 ψηφοφορίες η άλλη έχει κοινό, πετάξανε κάποια λεφτά πάνω της και ψυχολογικό είναι να συνεχίσουν την επιλογή τους, ελπίζω να καταλαβαίνεις σε τι σκοπευω.

Φυσικά ΠΑΝΟΣ και ΣΑΡΑ δεν βγαίνουν, θα παιχτει ανάμεσα Κινέζου και Ελισάβετ.

Αντε, παω να διαβάσω τις Κριτικές σου και νάνι... :)

εισαι λαθος ρε πουστη βαζελε...ο κινεζος το παει μεσω λαμιας με τα θεωρω και πιστευω και τις αφαιρετικες του μεθοδους...ενώ το ντουκι βγηκε στα ισα και της ειπε εισαι η πιο αχρηστη δεν κανεις δουλειες..μπαμ και κατω..αντρικια, πειραιώτικα και πασαλιμανιωτικα                                                  

Αντι να παιρνετε μαθηματα απο τον Κινεζο τον βριζετε..οποιος πιρφοροελληνας ηταν στη θεση του θα υποκυπτε αργα η γρηγορα στα ναζια και στις τσαχπινιες της,κατα τα λεγομενα καποιων,"ομορφης" γουρλοματας και δεν θα εκανε το προφανες,δηλαδη να δινει συνεχομενα για αποχωρηση τον πιο αχρηστο παιχτη της ομαδας σε ολα τα επιπεδα(αγωνισματα διαβιωση συμπεριφορα) που δεν ειναι αλλος απο την αγαπημενη μας κατσαριδα.Αντιθετα ο Κινεζος την εδινε αδιστακτα και ασαλιωτα καθε φορα οπως τις αξιζει
Τιμη και δοξα στον Τσανγκ οτι και αν γινει,και αιδως στους Πιρφορους

ΥΓ Πολλα μπραβο και στο αλλο το παιδακι το  ντουκι που ειπε και αυτος το προφανες σημερα για την μηδενικη προσφορα της Ελισαβετ,και που ειχε καταφερθει και σε προηγουμενο επεισοδιο εναντιων της τεμπελιας των ελλεϊνιδων

Λοιπόν...Οι Περισσοτεροι Εδω Μέσα Οπως Και Εγω...Θελουμε Να Φυγει Ο Κινέζος !!!
Εδω Λοιπόν ¨Ερχετε Η Ομαδικη Ψηφοφορια Και Οι Μαχητες Συσκεφτήκανε & Κανανε Την ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ Να βγαλουν 4 Υποψηφιους !
Τι Κάνανε Δηλαδη...Εκει Που Το Κοινό Με 3 Υποψηφιους - Πανάρα, Κινέζο & Κατσαριδα - Ηξερε Ακριβως Τι Θα Ψηφισει Και Ποιον Θα Διώξει (Γνώμη Μου Κατα 60% Τον Κινεζο & 40% Την Κατσαριδα... Ο Πανάρας Ειναι Εκτος Συναγωνισμου Ακόμα Τουλάχιστον) Εβαλάν 4η Την Σάρα Παρα Πολυ Κακως Βεβαια Και Διημιουργησαν Μια Καινούργια Κατασταση Στην Ψηφοφορια Σπαζοντας Πιθανον Τους Ψηφους Στα 4 Και Κανοντας Την Ψηφοφορια Πιο Απροβλεπτη Πια Μιας Και Η Σαρα Δεν Ξέρουμε Τι Ψάρια Πιανει Στο Τηλεοπτικο Κοινο !!!

Τωρα Να Αναλυσουμε Λιγο Τους Υποψηφιους...

Κατσαριδα :
Δεν Κανει Πολλα Στην Συμβίωση Της Παραλιας Δεν Κανει Πολλα Στα Αγωνισματα. Όμως Ειναι Το Αντιπαλο Δεος Της Λαουρας, Παιζοντας Και Πιστευοντας Στον Ευατο Της Τον Τελευταιο Καιρο Εχει Κανει Νικες Και Με Αλλους Αντιπαλους Εκτος Της Λαουρας Και Γενικα Τα Παιχνιδια Δειχνει Πια Να Τα Παλευει Και Οχι Να Τα Χανει Με Κατω Τα Χερια Οπως Στην Αρχη ! Ακόμα Στα + Της Ειναι Οτι Δειχνει Να Εχει Κοινό Που Την Συμπαθει & Ψήφισε Φανατικα 3 Φορες Να Μείνει !!!

Κινέζος :
Στην Συμβιωση Στη Παραλια Κανει Καποια Πραγματα Και Κανει Παρεα Μονο Με Τον Πάναρα !!! Σαν Χαρακτηρας (Εμενα
Αυτο Μου Βγάζει) Ειναι Πιο Υουλος Και Απο Κινεζικο Φίδι !!! Ανασφαλης Απο Την Πρωτη Στιγμη Προσπαθει Και Κερδιζει
Ατομικες Ασυλιες Γιατι Εχει Παντα Στο Πισω Μερος Του Μυαλου Του Οτι Αν Δεν Κερδισει Ατομικη Ασυλια Θα Τον Προτεινουν
Να Φύγει (Γιατί Αραγε ?) Εχτες Για Εμενα Μεγαλο Φαουλ Να Προσπαθησει Να Διημιουργησει ΕΝΤΑΣΗ Σε Μια Ψηφοφορια
Που Γνωριζε Απο Πριν Τι Ειχανε Συμφωνησει Να Κανουνε Και Συμμετειχε Και Ο Ιδιος !!!
Στα Αγωνίσματα Κατα Την Γνωμη Μου Πολυ Λιγος...Θα Κερδισει Καποιο Αγωνισμα Μονο Αν Το Χάσει Ο Αντιπαλος Του !!!
Δεν Νομιζω Οτι Εχει Την Συμπαθεια Του Τηλεοπτικου Κοινου ! Θα Δείξει !!!

Πανάρας :
O Απολυτος Αρχηγος ! Ο Μανατζερ Ραγκμπυ Της Καρδιας Μας !!! Εχει Μια Ηλικια Βεβαια Σε Σχεση Με Τους Υπολοιπους
Συμπαικτες Του Και Αυτο Εχει Σαν Συνεπεια Τους Συχνους Τραυματισμους Του !!! Στα Αγωνισματα Ομως Δειχνει Να Το
Παλευει Και Σε Οσα Χρειαστει Να Καθοδηγησει Του Συμπαικτες Του Απλα Θεούλης !!!
Στην Παραλία Κανει Καποια Πραγματα & Παντα Ειναι Ενωτικος Στον Λογο Του !!! Επισης Πρεπει Να Ακουσε Τον Γουιλι
Που Του Ειπε Να Μιλαει Λιγοτερο Γιατι Λεει Πολλα Και Πιπες !!!  ;) :cheesy: :grin:
Στο Τηλεοπτικο Κοινό Αν Κρινω Και Απο Εδω Μέσα Μαλλον (Και Αν Περασει Σημερα Απο Την Ιδιομορφη Σημερα Ψηφοφορια
Των 4) Θα Αργησει Πολυ Να Φυγει !

Σάρα :
Πολυ Καλή Στα Αγωνισματα Ασχετα Αν Οπως Στο Χθεσινο Καπου - Καπου Κολλάει Το Μυαλο Της Και Χάνει !!!
Γενικα Δεν Διημιουργει Εντασεις, Κανει Πραγματα Στην Παραλια Και Γενικα Χαμογελαει Πολυ !!!
Αυτο Το Τελευταιο...Πιστευω Οτι Περναει Στο Τηλεοπτικο Κοινό Που Πιθανον Τη Βλεπει Με Συμπαθεια !!
Πρωτη Φορα Βγαινει Προτεινόμενη Και Κανεις Δεν Μπορει Να Γνωριζει Τι "Ψαρια" Πιάνει Σε Ψήφους !!!

Προσωπικα Θελω Να Φυγει Ο Κινεζος Και Κοντρα Σε 3 Υποψηφιους Αυτος Θα Εφευγε !!! Τωρα Όμως Ειναι Πολυ Δυσκολο
Να Προβλεψω Ποιος Θα Φυγει Με Μιση Ωρα Ψηφοφορια Και Σπασιμο Της Σε 4 Υποψηφιους !!! Δεν Θα Ειναι Για Εμενα
Εκπληξη Να Φυγει Και Η Σαρα !!! Αντιθετως Μεγαλη ΕΚΠΛΗΞΗ Θα Ειναι Να Φυγει Ο Θεούλης Παναρας Τώρα !!! ;)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Κατσαριδα :  Ακόμα Στα + Της Ειναι Οτι Δειχνει Να Εχει Κοινό Που Την Συμπαθει & Ψήφισε Φανατικα 3 Φορες Να Μείνει !!!

Κινέζος :
Σαν Χαρακτηρας (Εμενα
Αυτο Μου Βγάζει) Ειναι Πιο Υουλος Και Απο Κινεζικο Φίδι !!! Ανασφαλης Απο Την Πρωτη Στιγμη 

Οι γονεις της πρεπει να εχουνε πουλησει το σπιτι τους, αυτοκινητα και να εχουνε βγαλει στο σφυρι ολα τα περιουσιακα τους στοιχεια για να μεινει η ξεκωλιαρα μεσα...δεν εξηγειται αλλιως.

Εμενα προσωπικα η Ελισαβετ μου ειναι 100 φορες πιο αχωνευτη απο τον Ορεστη.

Ενταξει οπως ειπες και εσυ εχει κανει μια μικρη βελτιωση στα αγωνισματα , οχι οπως παλιοτερα που τα παραταγε , αλλα παλι η τυπισσα ειναι γαμησε τα.

Ο Ορεστης απο την αλλη εμενα προσωπικα δεν μου ειναι τοσο αντιπαθης.
Απο την αρχη εχει γαμηθει να ψηφιζει την αλλη να παρει τον πουλο επειδη ειναι βαριδι στην ομαδα και η πιο αχρηστη. Προφανως καποιος φαινεται κακος κτλπ οταν ψηφιζει συνεχεια την ιδια ξεκωλιαρα να φυγει αλλα αν η αλλη ειναι σκουπιδι η λογικη του ειναι σωστη.

Ξαναλεω προσωπικα θα ηθελα να παρει τον πουλο η Ελισαβετ.
Ο Πανος δεν φευγει.
Αλλα η λογικη λεει οτι θα φυγει ειτε ο Ορεστης ειτε η Σαρα.
Αν φυγει η Σαρα θα ειναι κυριως γιατι ο κοσμος γουσταρει χαβαλε Ορεστης/Ελισαβετ και πλακωματα/φασαριες...θα δειξει.

Προσωπικα η Ελισαβετ ειναι οτι πιο αχρηστο εχω δει ποτε αγωνιστικα
Σπανια τα χωνω σε 18χρονα αλλα η τυπισσα δεν κανει για τιποτα. Το απολυτο σκουπιδι

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Παιδιά γειά σας προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να φύγει κάποιος άντρας απο τους μαχητές-τσανγκ,πανος- ωστε το παιχνίδι να έχει ενδιαφέρον αφού οι διάσημοι αναγκαστικά θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το μπάζο την Λάουρα και απ' ότι φαίνεται η Παπαδοπούλου αργά ή γρήγορα θα τα φτύσει.Αυτό σημαίνει οτι οι διάσημοι θα χάσουν αρκετά έπαθλα και κανα δυό ασυλίες που  σημαίνει ότι θα γίνει χαμός αφού η κλίκα χανταμπάκη την λάουρα,μπο,κοκκινάκη δεν τους διώχνουν και έτσι εμείς θα γελάσουμε πάρα πολύ με το δήθεν καλό κλίμα που έχουν.Προσωπικά ο μόνος λόγος που βλέπω το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι για την απαξίωση που θα πάρουν οι δήθεν μηδενοτιποτασελέμπριτις.Απαξίωση και χλευασμό που τρώει ήδη η δήθεν καλοσυνάτη-λέω μόνο αλήθειες μιλφο-yoga.Αυτά καλώς σας βρήκα και επανέρχομαι...  

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Αυτο Το Τελευταίο Που Εγραψες... "Σπανια τα χωνω σε 18χρονα αλλα η τυπισσα δεν κανει για τιποτα." Ειναι
Νομίζω Και Η Αιτία Που Την Ψηφιζει Το Τηλεοπτικό Κοινό ! Επειδη Ειναι Μικρη Σε Ηλικια... Καποια Κοριτσακια
Συνομιλικα Ταυτιζονται Μαζι Της....Καποιοι Μεγαλυτεροι "Λυγιζουν" Να Τα Χωσουν Σε Ενα 18αχρονο Κοριτσι...Και Μη
Ξεχναμε Και Τους Πιροφορους Που Αν Κρινω Απο Εδω Μεσα Σε Καποιους Αρεσει Και Δεν Θα Ελεγαν ΟΧΙ Για
Ενα ΨιλοΑκουμπημα (Συμπεριλαμβανομενου & Εμου Του Ιδιου Μιας Και Οπως Εγραψα Σελιδες Πίσω Οτι
Έχουμε Πάρει ΠΟΛΥ Χειρότερες Σε Φύλης & Μετάξι Ασχέτως Αν Δεν Το Λεμε Και Πολυ-Πολύ) :2funny: :2funny:
Αυτα Νομιζω Ειναι Οι Αιτιες Που Την Κρατανε Στο Παιχνιδι Και Οχι Γιατι Οι Γονεις Της Εχουν Πουλησει Σπιτια
Και Οτι Αλλο Για Να Τη Στηριξουν !!!

Η Τακτικη Του Κινεζου Να Ψηφιζει Συνεχεια Την Ιδια (Σωστα Τα Λες Οτι Τη Θεωρει Βαριδι Και Θελει Να Την Διωξει)
Στα Ματια Του Τηλεοπτικου Κοινού Δεν Τον Κάνει Μόνο "Κακο" Αλλα Και Εμπαθή !!! Ετσι Αυτόματα Το Κοινό Βλέπει
Οτι Δεν Ειναι Αρεστός Και Εχει Εμμονές Αρα Και Λιγοτεροι Ψήφοι ! Ασε Που Οποτε Πια Η Μικρη (Μαζι Με Την Ομαδα Της) Παιρνει Η Δεν Παιρνει Ατομικη Ασυλια Θα Τον Εχει Παντα Στανταρακι Προτεινομενο Απο Εδω Και Περα !!!
Ενταξει Το Παιχνιδι Εχει Μπολικη Στρατηγικη....Αλλα Θελει Και λιγη Διπλοματια Για Να "Επιβιώσεις" Περιισοτερο Καιρο Μεσα Σε Αυτο !!! Βασικα Και Η Ελισαβετ Να Φυγει Δεν Με Πειραζει Καθολου...Αλλα Αν Φυγει Η Σαρα Θα Υπαρξει Προβλημα Γιατι Στα Αγωνισματα Θα Ειναι Μείον Για Τους Μαχητες Και Προβλεπω Νεο Σερι Των Διασημων !!!

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 17523466_1771672889814702_5613860923436697152_n.jpg
    17523466_1771672889814702_5613860923436697152_n.jpg
    17,1 KB · Εμφανίσεις: 13
OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
"εντυπωσιακη" και η μεταστροφη της βαλαβανης (αφου αυτη είχε προβλημα με τον ντανο...)

με ενα "μαγικο" τροπο η εμπιστοσυνη της κερδήθηκε μεσα σε λιγες ωρες... ζυγισε τα δεδομενα, οντας πιο αδυναμη συμμαχικα (επειτα κι απ την αποχωρηση της φιλης της της μουμιας), αντιλαμβανομενη ταυτοχρονα και τη δυναμικη του ντανου, κι εκανε ισπανικη υποχωρηση, εφοσον ειναι προς συμφερον της στην προκειμενη ταξη πραγματων να εχει πιο διπλωματική θεση...

ωστοσο ως αυθεντικη ελλεινιδα, πριν καλα καλα καταλαγιασει η σκονη των κατηγοριων εναντιων του ντανου, και δημιουργηθει ενα υποτυπωδες κλιμα οικειότητας, βγαζει ηδη πανω του μια συμπεριφορα κτητικοτητας...

Ειναι το πιο κατευθυνομενο ριαλιτι που εχουμε δει.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
To φορουμ με βαση τα σχολια ειναι κατα 80% με ελισαβετ  :rockon:   15% με μανατζερ ραγμπυ   3% με θεσσαλονικο κινεζο  και 2% λοιποι παιχτες

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Έλεος!!!  :vomit: :vomit: :vomit:

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=254496.0;attach=859368;image[/img[/URL]]

ΥΓ την φώτο προφίλ μου την βλέπετε να κουνιέται? είναι gif, αλλά σε εμένα δεν παίζουν σήμερα και αναρωτιέμαι αν φταίει το site που τελευταία τα έχει φτύσει, ή ο υπολογιστής μου/το ιντερνέτ μου.

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
Έλεος!!!  :vomit: :vomit: :vomit:

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=254496.0;attach=859368;image[/img[/URL]]

ΥΓ την φώτο προφίλ μου την βλέπετε να κουνιέται? είναι gif, αλλά σε εμένα δεν παίζουν σήμερα και αναρωτιέμαι αν φταίει το site που τελευταία τα έχει φτύσει, ή ο υπολογιστής μου/το ιντερνέτ μου.
[/quote]Δεν βλέπω να κουνιέται η φωτό...

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Μενεγάκη έχει τον πατέρα της λυΣάρας...  :S  :vomit:

Stories