Τον Χανταμπακη, τον ελεγαν κοουτς διοτι με τις δικες του ενεργειες συζητηθηκαν καποια πραγματα που ηρεμησαν την ομαδα.
Ισως αυτος να κανονισε το τετ-α-τετ Ντανου και Ευριδικης.
Αφησε με σε αυτό το τελευταίο να αμφιβάλλω.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΛΑΙΚΑ.....
Και ξεκινάμε με κάτι που παραδοξως, δεν συζητήθηκε σε βάθος.
Αυτο είναι οτι όταν έδινε συνέντευξη ο ΝΤΑΝΟΣ, έδωσε ενα πολυ σημαντικό στοιχείο, το ότι αγκαλιάστηκαν , αλλά φιλικά, και τόνισε με εντονο τρόπο το ΦΙΛΙΚΑ...
Αρα, η Ευριδικη,μέσα σε όλα που συζήτησαν, του ανέφερε και το ότι έξω συζητιέται οτι παίχτηκε φάση μεταξύ τους, μέσα σε όλα που του ανέφερε για να τα βρούνε ( και φυσικά το μονο που ΔΕΝ θα του ανέφερε θα ήταν οτι της ειπαν να χαλαρώσει λίγο με τις επιθέσεις στο πρόσωπο του διότι ο Ντάνος εχει μεγάλη δημοτικότητα έξω).
Τονίζοντας την ανδρική του αυταρέσκεια, και ποιος ξέρει με τι αλλά ηλίθια επιχειρήματα, τον εφερε σε σημείο να πει ότι ολα τέλειωσαν και τα βρήκανε.
Η στιγμή που έγινε αυτό , ο τρόπος που το χειρίστηκε η Βαλαβάνη αλλά και το γεγονός οτι του ανέφερε για περι φημολογούμενης σχέσης που συζητιέται έξω, μας κάνει με σιγουριά ποιά να ξέρουμε και όχι μονο να υποπτευόμαστε για το οτι της σφυρίξανε να χαλαρώσει λιγο με τον Ντάνο και έτσι να προστατευθεί.....
Καλά λεει ο ΝΤΙΟΥΚ οτι ειναι το πιο κατευθηνόμενο Ριάλιτυ που έχουμε δεί μέχρι σημερα...
Το τι κατάλαβε απο όλο το σκηνικό και την δεν κατάλαβε ο ΝΤΑΝΟΣ, θα το δούμε στην πορεία
Εγώ προσωπικά εαν μου έλεγε το Βαλαβανακι ,η Ελεεινιδα αυτές τις αρλουμπες για να χρυσώσει το χάπι, θα της ελεγα ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΛΑΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΙΧΟΥΣ........ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΑΚΡΥΑ ΜΟΥ...
Αλλά όπως ειπαμε, θα δείξει στην πορεία το όλο θέμα....